Jump to content

-WoW- Pricajte

Kole

Recommended Posts

Ag unti frames , mozes da namestish da uskljucuje party fraim in raid ( pod raid opcijama ) ... ako hoces pak dok si u raidu da vidis samo grupu a ne raid , onda lepo odesh u raid opcije i iskljucis raid frajmove . Podesavanja u deafult wow opcijama za ag unit frames ne rade , za perl ne znam .

evo malo da standardno ispamujem mojim uiom .

raid

http://img.photobucket.com/albums/v240/Sto...2707_210807.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v240/Sto...2907_001436.jpg

solo

http://img.photobucket.com/albums/v240/Sto...2807_233802.jpg

Moracu josh da ga doradjujem naravno , ali vecinski je gotov sada . 90 % je ace2 , lepo izgleda a nije heavy itd .

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Storm, kako se zove background kod action bara, minimapa itd. i gde su ti torbice i micromenu ? :)

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Torbica je jedna jedina koristim vbagnon addon koji od svih torbica pravi jednu veliku ... pritisnem b i sve je otvoreno , pritisnem shift + b i otvorim banku ( mogu da gledam banku odakle god hocu ) , ima vrlo lepe opcije za brzo pretrazivanje ( krenes da kucas ime i on eleminishe ostale iteme , isto ima i kategorije itema sta da pokazuje tj potamni ili posvetli samo trinkete itd ) . Button za torbicu je naravno sakriven kao i mnogo drugih stvari ( recimo sealovi i buffovi kod paladina nemaju cd i instant su i imam sve na hotkeyevima tako da nema potrebe da ih drzim vidljive i da zauzimaju prostor . )

ovako to izgleda :

Torbice ( desno je moje levo je banka )

http://img.photobucket.com/albums/v240/Sto...3107_082711.jpg

Buttoni levo iznad mape gde su buffovi i macroi se pojavljuju samo kada predjem mishem iznad njih , ovi iznad chat panela su skriveni non stop ( nemaju cd imam hotkijevima ) .

http://img.photobucket.com/albums/v240/Sto...3107_083022.jpg

Background je eepanels ... mozes da ga napravish kako god hoces .

Micro meni mi ne treba ... tj skriven je otvaram sve preko njega na hotkeyeve jel tako , ( i ) character sheat = navika iz diabla za inventroi :P , esc za menu itd.

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

prebacim lika na drugi server da mogu sa ortakom da igram

i zaboravim da napravim alta sa istim imenom da bi promenio ime

koje apsolutno nista ne znaci i sada ce se lik zvati fazon "qdaw" do kraja zivota ...

pisao gm-u koji mi je rekao da ime ne moze da se menja ... koje lazi ...

i da napravim novog charactera ako hocu drugo ime

nasta sam mu rekao rofljuice i dobio farewell i good luck makro iste secunde

btw kako da sklonim map button kod minimape , to sam pre uradio ali sam zaboravio kako...

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

koje apsolutno nista ne znaci i sada ce se lik zvati fazon "qdaw" do kraja zivota ...

owned

btw moj mage se zove beetlejuice :) josh je lvl1 [:X] taman sam krenuo i dok sam namestio addonove vec sam se smorio.inace,definitivno cu da batalim dok ne izadje neki pvp patch.karazhan je uzasavajuce losh,ruzan i zabagovan.pre neki dan smo resetovali opera event 30 puta jel nije hteo da se spawnuje glavni boss.na kraju kada smo ga ubili spawnovao se ponovo...gruuls lair isto krsh.modeli mobova/bossova kao iz questova za 10lvl.

aj' te zabagovane raidove josh i kontam,ali ne razumem kako ljude ne mrzi da igraju heroic instance po ceo dan,farmuju glupe reputacije za milion frakcija i bla,bla,bla,bla.wow od pre godinu dana=sadashnji wowx1242

bleh

e da vindi,svrati nekad na mirc,svi rone suze za tobom QQ

Ne brini ... kad se zavrsi transfer lik ce imati neko sugavo ime, ali cim pokusas da se ulogujes za njega, dobices prozor da promenis ime, zbog name policy-a koji ne dozvoljava takva imena :)

Ber je kod mene tako bilo kad sam warriora prebacio na hamoarush.

sex, drugs and bio food!

uf

ajdmo redom

GMovi su lenji i ne kikuju bm hunt farmere sa retardiranim imenima

samim tim, na non-rp serveru ime mozhe da bude bilo koji redosled 12 slova samo da 1) ne vredja nikoga i 2) nema vishe od 2 ista karaktera za redom (tjh ne mozhe Vooona ali mozhe Vvoonnaa)) zasto ovo sa 3 karaktera? pojmanemam

nakon sto promenish server karakter dobija generichko ime koje menjash prvi put ALI ako na tom serveru postoji neko sa tim imenom u koje zhelish da menjash (makar to bio lvl 1 neaktivirani lik ili lvl 13 lik koji se poslednji put ulogovao pe 1 godinu nije bitno) to ime je rezervisano za njega i morash da smishljash novo...

interesantno, iako su jedinstvena, imena likova se ne kriste za identifikaciju...tj ako imash lika koji se zove Sima i neko te stavi u friends listu, a ti deletujesh lika i napravish novog sa opet istim imenom, tom koji te je imao u fr listi ce "Sima" postati unknown player i removavati se iz liste iako poet postoji taj lik =o)

kako nedozvoljava,sta je sa oni sugavim imenima tipa jksfafdjfhdjh koji te spamuju za gold sites po ceo dan ? :P

Pa dobro kad transferujes nemas takvo ime ali nesto u fazonu NCK_32234234[shadowmoon]12 A to vec dozvoljeno nije :P

sex, drugs and bio food!

Da znamo vec pre 2 dana su je ubili , medjutim mene ne nervira bugoviti event ... nego dropovi ... realno one paladin gloves su loshije od paladin ( ne set glovesa ) iz karazana sa 2 socketa ... mislim ffs .

lol toliko o tome koliko je uopste vredno wajpovati tamo ...

inace

MRZIM

JEBENE

ROUGOVE

ni sa warriorom ni sa shadow pristom ne mogu da ubijem 1vs1 ni jednog jebenog nub rouga

stanovan dozivotno i usporen nista ne vredi sem ako nemam healing bota pored sebe

koga naravno rogue moze da sapuje ili blinduje kk

Nisi navikao na to, da dropovi iz instance koja je 3x teza budu bolji za 3 inta, 2 healinga i 3 spirita ? :P

PA STA TI IGRAS !!!!!!!!!!???????>>>>>>>!11

Sta pricas ti ? Jesi ti igrao normalni wow ... gde su naxx dropovi ( pogotovu sa kel thuzada ) bili 2x bolji od bilo cega u igri pre toga ... setimo se samo MIGHT OF MENETHIL !!!111 FFS , da li je to moglo da se poredi sa untamed bladeom ?! Ovde se govori o takvom odnosu . Ne naravno da nije moglo da se poredi .

sort this shit out bliz pls .

@ killy

heal bot paladin = imune to sap , blessing of sacrefice ftw , ili jednostavno reroll ret paladin i sabijes koliko god hoces rougova kek bur !!111

Ja bih rekao da ti najviše sebe mrziš, killy.

Elem, Scione, u TBC-u jesu problem crap dropovi, ali tu ima dve stvari. Jedna je promena u odnosu na stari wow, jer sada sa craftovanjem dobijaš imba iteme. A druga je da mi još nismo videli wow ekvivalent Naxxa, a pretpostavljam ni BWL-a. Kapiram da će Hyjal i Black Temple da budu tako nešto.

Uostalom, koga zabole za iteme, važno je druženje. :D

ako je karazan ubrs , onda je grull + magatheridon onixia i mc dok je serpent shrine bwl i the eye aq40 ...

da ... uporedimo ubrs like instancu sa aq40 ...

itd ... nebitno .. dropovi nisu bolji od tog karazana ... tier 4 je priblizno jednak tier 5 ... u nekim situacijama cak i bolji ... kada je to tier 1 bio bolji od tier 2 ili od tier 3 ? ! Nikad ni blizu nisu bili . Ne mozes da osporish da za lady vash koju je ubio 1 guild i za koju treba imba kolicina truda rada i energije i da baci jebene rukavice za paladina koje su kao rukavice sa prva 3 bosa u karanu ...

Inache attunement za black temple je blago receno 755 x tezi od attunementa za naxx .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...