jabre Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 omg killy ti si sa lunatic u guildu ili si ti luntic :P kako god :P pozdravi ga :) haha T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 ovaj vampiric magarac mount je aluzija na neki od trash drakula filmova de su bile vampir krave or? =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 @pretender381 : jedna od najjacih nasih gildi je gilda osurene tuke na serveru magteridon, horda. kako pvp tako i pve. Edit by uprava: Ovaj post je cista propaganda, svi u toj gildi su ili totalni nubovi ili iz nekog misterioznog razloga igraju tako. Da su clanovi dobri ljudi sa kojima na gild kanalu mozhes da razmenish par interesantnih rechi, naravno, ali da je tuga i patnja sa istim tim ljudima ici u instance, josh naravnskije. Najiskreniji savet mod-teama ovog foruma:"Nemoj da ti prichanje na materinjem jeziku bude presudna stvar pri izboru gilda." You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 @pretender381 : jedna od najjacih nasih gildi je gilda osurene tuke na serveru magteridon, horda. kako pvp tako i pve. Edit by uprava: Ovaj post je cista propaganda, svi u toj gildi su ili totalni nubovi ili iz nekog misterioznog razloga igraju tako. Da su clanovi dobri ljudi sa kojima na gild kanalu mozhes da razmenish par interesantnih rechi, naravno, ali da je tuga i patnja sa istim tim ljudima ici u instance, josh naravnskije. Najiskreniji savet mod-teama ovog foruma:"Nemoj da ti prichanje na materinjem jeziku bude presudna stvar pri izboru gilda." Kole :P Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Lol uprava napolje. Od sada cu stavljati tagove <sarkazam> :) Valjda je to jasno kao i cinjenica da je, slozimo se sa upravom, imbecilno traziti "srpski gild". Posebno nakon sukoba oko pojave rashe, radovana, arkana i slicnih u gildi :) A odlasci u instance su kul. Ko jos peca u maraudonu :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 @pretender381 : jedna od najjacih nasih gildi je gilda osurene tuke na serveru magteridon, horda. kako pvp tako i pve. Edit by uprava: Ovaj post je cista propaganda, svi u toj gildi su ili totalni nubovi ili iz nekog misterioznog razloga igraju tako. Da su clanovi dobri ljudi sa kojima na gild kanalu mozhes da razmenish par interesantnih rechi, naravno, ali da je tuga i patnja sa istim tim ljudima ici u instance, josh naravnskije. Najiskreniji savet mod-teama ovog foruma:"Nemoj da ti prichanje na materinjem jeziku bude presudna stvar pri izboru gilda." NA FORUMY JE ZABRANJENO HVALISANJE ILI CE KOLE DA TI ODSECE MUSHKOST ... ah sta god sada je vec kasno za to . Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 danas se logujem na lvl23 popa sto mi je ostao na dragonmawu posle transfera i neki lik me invituje u "Chetinx of Serbia" guild. zasto 90% srpskih guildova moraju da budu chetnix ili tako nesto? no comment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Ja imam 32 loladina na Dragonmawu. Ulogovao sam se pre neki mesec i video gild MAJKA SRBIJA (da, u capsu), te mi se sve smučilo. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Svako jutro kad se probudim osecam se ko nadrogiran. Kapiranje mi kasni nekoliko sekundi pa sam se, na primer pokidao kad sam procitao "Ja imam 32 loladina na Dragonmawu" (sta ce ti toliko loladina ? XD). Anyway dosao sam da pitam za jednu stvar koju nemogu da skontam. Imam warriora na 4 dana played i jos nisam ukapirao u zavisnosti od cega se dobija kolicina rage-a. Mislim da se dobija 1 rage kad te mob udari jedanput, a kada warrior udara dobija odredjenu kolicinu rage po udarcu ili u zavisnosti koliko taj udarac iznosi dmg? A primetio sam i da kad misujem dobijam rage. Kako ide to sa rageom ? I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 ^ to cak ni Blizz vise ne zna... vidis da menja u svakom patchu... Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Svako jutro kad se probudim osecam se ko nadrogiran. Kapiranje mi kasni nekoliko sekundi pa sam se, na primer pokidao kad sam procitao "Ja imam 32 loladina na Dragonmawu" (sta ce ti toliko loladina ? XD). Anyway dosao sam da pitam za jednu stvar koju nemogu da skontam. Imam warriora na 4 dana played i jos nisam ukapirao u zavisnosti od cega se dobija kolicina rage-a. Mislim da se dobija 1 rage kad te mob udari jedanput, a kada warrior udara dobija odredjenu kolicinu rage po udarcu ili u zavisnosti koliko taj udarac iznosi dmg? A primetio sam i da kad misujem dobijam rage. Kako ide to sa rageom ? Jednostavno objasnjeno na http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...92&sid=1#16 i http://www.wowwiki.com/Rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 (edited) grindujem aldor rep. ko kinez do 7 ujutru svaki dan ^_^ jos samo 13k i kupujem po koji fel armamanet na ah ako ima povoljno za -20g inace savismo opet doomwalkera veceras za samo sat vremena i onda smo wajpovali 4h na kazzaku jebeno imba govno od bossa najbolji pokusaj nam je bio 38% ... skoro svaki put uspemo da ga skinemo na ispod 50% ali onda kad udje enrage pocinju ljudi da ginu i healuju ga : / dingzor exalted aldor ^_^ od 12 sinoc do malopre kvestovanje i grind za 2 dana ukupno od pocetka reverda do exalteda <3 humans Edited March 9, 2007 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 (edited) grindujem aldor rep. ko kinez do 7 ujutru svaki dan ^_^ jos samo 13k i kupujem po koji fel armamanet na ah ako ima povoljno za -20g inace savismo opet doomwalkera veceras za samo sat vremena i onda smo wajpovali 4h na kazzaku jebeno imba govno od bossa najbolji pokusaj nam je bio 38% ... skoro svaki put uspemo da ga skinemo na ispod 50% ali onda kad udje enrage pocinju ljudi da ginu i healuju ga : / dingzor exalted aldor ^_^ od 12 sinoc do malopre kvestovanje i grind za 2 dana ukupno od pocetka reverda do exalteda <3 humans alooo bre killy spenkuj lunatica bre! pogledao sam onaj ss od domwalkera i izvali da ste u istom guildu :P nas horda wipe na kazaku..stoka ninja puluje ili dodje pa crkne i izleci ga..samo smo zbog toga wipe 2 cuke i na kraju odustali posto nam gm reko ovo je pvp server i moze da te smara ko hoce pa cak i horda :))) zomg stoka omg storme upropastio si me :P citam igru prestola atm..predlagao mi ortak pre 2 godine al ja saban nisam se iscimao posto je nije bilo u 2 bilioteke al sad sam je nabavio...samo sedim i citam..prokleta sekta :P imba knjiga :P Edited March 9, 2007 by jabre T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 javio sam mu se kaze da je napravio neki ubber boe epix sash :') inace igrao sam celo vece rated arenu i smorio se koliko su paladini imba healeri cleanse sve skida bop bof kad ga neko napadne samo bouble i heal spam opet za to vreme te otvore drugi ljudi itd da ne spominjem shamane koliko su imba tek postoje previse nekih kombinacija klasa/rasa koji su previse bolje u odnosu na npr neki radom team itd mislim da bi npr shaman druid i paladin sve kidali 3v3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 dobra shala,paladini i shamani imba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 10, 2007 Author Report Share Posted March 10, 2007 sinotj sam po prvi put bio u pala+shammy instance akciji...+ je shaman bio enh-retard, ali sto je to dobro....uf =o) sad sam u fazi da mi se svidja igranje sa palom jer josh nisam provalio vecinu mogucnosti...imao sam interesantan razgovor sa likom koji se polomio da mi objasni kako je holy/prot najfleksibilniji bild i kako samo u par pvp situacija bi retri bio bolji od njega...jako, jako interesantno...cenim da druidi i shamani imaju isto zezanje...nisu loshi ovi hibridi =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Ajd jel može brz odgovor :D Da bih upgradeovo na TBC preko sajta da platim, jer moram da imam uplaćeno mesec dana prvo? Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 10, 2007 Author Report Share Posted March 10, 2007 nope, ali kad upgradujesh ako nemash pretplatu nema igranja =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 takodje moras da imas kadifice u saksiji na terasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 E Kole sve sve, al da mi neko rece da ces ti da nas izdas...Ccc... Na kraju ce da se ispostavi i da Boki u tajnosti lvluje palu, de ode ovaj svet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Kili, mogao bi da se zakunem kako si mi svojevremeno rekao da ce hwl oprema lvl60 moci da se zameni kod vendora za hwl opremu lvl70... Nije da mi nesto treba jer slabo igram shamana ali jel to moguce ? Ili sam ja to nesto sanjao ? Ili je blizz nesto promenio u medjuvremenu ? neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Jedno pitanjce... Ovu staru opremu, imao sam nešto t2,t1, ne važno u suštini, to da sačuvam dok ne dobijem bolju u outlandu, a šta da radim sa rez opremom? Da li nju da čuvam ili nju mogu da bacim jer ću naći bolju ili da je čuvam? Hvala Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 amose, ulogujem se ja s vremena na vreme u sitne sate, sa banking altom naravno, ono vidim da vas ima 1 il 2 online (i to nijedan od prisutnih nije KHA sto me dodatno izbedaschi ;o)), naravno ghayzor nije nijedan od prisutnih, i ono izlogujem se...smor =o( @lowre: ko ti kriv kad verujesh kiliju umesto da imash poverenja u blizard i njihov provereni sistem da navlache ljude da igraju mesecima za malo bolju opremu...pa onda sve ispochetka...kada bi ti dali hwl opremu za dzh/bez honora i tokena ti bi se brzo smorio ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Kili, mogao bi da se zakunem kako si mi svojevremeno rekao da ce hwl oprema lvl60 moci da se zameni kod vendora za hwl opremu lvl70... Nije da mi nesto treba jer slabo igram shamana ali jel to moguce ? Ili sam ja to nesto sanjao ? Ili je blizz nesto promenio u medjuvremenu ? jesam rekao sam zato sto mi je vise ljudi o tome pricalo i bio sam sasvim srecan u nadi da ce se to desiti ali bllizzard/kurva je blizzard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomibg Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Ja imam 32 loladina na Dragonmawu. Ulogovao sam se pre neki mesec i video gild MAJKA SRBIJA (da, u capsu), te mi se sve smučilo. Video sam ih jednom kad sam se zabavljao u Darkshireu sa mojim drujom, mnogo su glupi njih mi bilo najsladje da ubijam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts