coll Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 sto se tice fantasy, ovde je cool topic - http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=41054 :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Lal, ja to soliram. Prvo, neke knjige treba imati. Drugo, nije teško uštedeti kilo dinara za nešto dobro. Treće, imaš toga kao blata u bar tri beogradske knjižare. Ma kupio sam ja dosta knjiga jer sam apsolutno morao da ih imama. Neke knjige jednostavno ne zelim da kupim dok ih ne prochitam, jer ne znam kakve su. Problem nastaje kad, gotovo opsesivno, pochnem da jurim knjigu na engleskom, i u svim knjizarama me dochekaju sa izrazom lica koji govori "Whaaa'?!?". Mamut i Plato su jedine koje kapiram da mogu da imaju engleska izdanja? Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 OMG OPET SAM ZALUTAO U FORUM BEOGRADSKE BIBLIOTEKE.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Mobovi u biblioteci oneshotuju plate!!! Samo joш ово и завршавам трол. Тарабо, Плато у обе књижаре, али пре у оној пред крај Кнеза и Мамут, а има и на одређеним пунктовима и половно и јефтиније. Наравно да се слажем да треба да знаш да је нешто добро да би га имао, али неке ствари, једноставно, не падају под правила. Ово јесте толико добро. Купи, а кад прочиташ бићеш срећан што их имаш и честитаћеш сам себи како си паметан што си их одмах купио. /трол оф Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 @L'Primetaliano: /shoo noob @Lurdusami: Hvala na savetu. Aj' mi reci koji su to "punktovi" i Primevil tje da prestane da igra WoW, a ja cu ti biti zahvalan. Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 @Kole 95 % ljudi koji igraju wow su debili . Heh bar sam u vecini . Sto se tiche paladina , da tier3-4 set postoje 3 seta ;retribution set je jako los . Iz razloga sto je retribution trenutno pvp spec i ti nemas sta da trazis cak i u 25 man raidovima ~~ dakle pvp set sa malo stamine = sex ;P Kole sto se tiche ovoga pazi ... to on moze vrlo lako da prosiri , ali taj ep Pesme leda i vatre je napravljen oko tih 7 knjiga , mada ja uopste ne sumnjam i jedva cekam da uzmem neki drugi serijal koji opisuje kada se Egon osvajach sa svojom vojskom krenuo sa zmaj kamena ili Ovo malo pre dogadjaja knjige kada je Eris loodi ubio Starkove i Robert ubio Rhaegara ( evo napisao sam kako treba ^^ ) na trozubcu .Tako da da ... verujem da ce biti josh jako mnogo knjiga . Ali realno ... pravi serijal ovaj da ima 7 knjiga ... covek ima plan ... da nas sve sjebe , jebo mu pas mater . Inache uvek imaj minimum 4 razlicita itema za isti slot ... ret gear healing tank i spell dmg ;) , veruj mi trebace ti . Evo ga opet pocinjem sorry . @Lurdusami ... hmm da ... posle ovoga imam osecaj da nista vishe ne moze da me sjebe . @offtopic ... ja sam procitao 4 knjige iz serijala eternal champion na mobilnom telefonu u drugoj polovini cetvrtog razreda gim ( naravno na engleskom ) ... tako da sto se toga tiche nikad problema nisam imao ( znate ono corum , elric of melinborn , hawkmoon itd ) . sazalejvam jos mnog stvari ... tek sada provaljujem koliko je martin ustvari popularan i koliko ljudi je procitalo knjigu pre mene ... ZASTO DODJAVOLA JA UVEK SAZNAM ZA DOBRE STVARI KASNO !!!!11 Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Shto ne radi www.wow-pro.com ? To neshto trenutno ili srushili ceo site? -_- Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 U su Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Shto ne radi www.wow-pro.com ? To neshto trenutno ili srushili ceo site? -_- nvm, proradilo @Ayreon izgleda da ti je mnogo interesatna knjiga kad ti dodjesh na forum i pishesh kilometarske postove nabovima :P Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 5, 2007 Author Report Share Posted March 5, 2007 lol dobro je da nisam roker ;o) inache poenta je da ima toliko kvalitetnih gotovih serijala da lepo mogu da uzmem njih da chitam svakom svoje...neko voli na kashichicu, neko voli odjedared =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Velika životna istina - "svakom svoje". :) Inače, ozbiljan sam bio za hunter diskusiju. Ako neko zna neka me uputi, najlepše molim. Američki i evropski zvanični forumi sux ass. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) nvm, proradilo @Ayreon izgleda da ti je mnogo interesatna knjiga kad ti dodjesh na forum i pishesh kilometarske postove nabovima :P Ja mnogo volim da kenjam ... i ono sto me zacudjuje ljudi me slushaju dok kenjam . Secam se jedne devojke iz mog odeljenja sa exkurzije u grckoj kada sam joj cele noci kenjao jedno 4 sata i na svakih 3 minuta pitao da li te smaram , jadna devojka je verovatno htela da umre jer je govorila nene jako zanimljivo samo ti nastavi ... lol Ne ozbiljno sada , stavarno sam odusevljen knjigom . ^^ Edited March 6, 2007 by Ayreon Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 ne mislim da je to bas kenjanje. ja imam kuci igru prestola, ali nikad me nije zaintrigirala previse. ako je vec scion toliko odusevljen, mislim da cu procitati. procitajte Hronike Ambera od Rogera Zelaznyja. Serijal u deset knjiga. Prvih 5 o Korvinu (kao nesto vam znaci:D), a drugih 5 o Korvinovom sinu Merlinu. Serijal je takodje bolji od LOTRa, ali ne mogu da uporedjujem The Chronicles of Amber i A Song of Ice and Fire, moci cu tek kad procitam "pesmicu" Evo linka http://en.wikipedia.org/wiki/The_Chronicles_of_Amber btw znam da ima i neka board igra The Game of Thrones, ima je moj ortak, kaze da nije uopste losa Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexx Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 ja imam kuci igru prestola, ali nikad me nije zaintrigirala previse. Ja se jos cudim kako ne mogu da nadjem moju knjigu Kreni da citas sto pre, serijal je vrh sad sam na 2. delu, sudar kraljeva. A to za Hronike Ambera, knjige su legendarne, preporucio bi ih svakom ko je zainteresovan za taj zanr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Vidim ja svi će da batale WoW i da krenu kulturno da se uzdižu i da po ceo dan čitaju knjige.... kuda ide ovaj svet. Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretender381 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Drugari, moze jedno pitanje? Posto vidim da se na ovoj temi chatuje i da vas tu ima najvise: zanima me na kom realmu ima najvise Srba ili ljudi sa ovog podneblja generalno? Dugo nisam igrao WoW, pauzirao sam i cuo sam da se dosta toga promenilo u medjuvremenu. Gde su migrirali oni sa Sylvanasa? I zanima me takodje koji su nasi najpoznatiji i najjaci guildovi u ovom trenutku? Btw, vec sam pisao (pitao) nesto slicno na jednoj drugoj temi ali nisam dobio nikakav odgovor. Da li je moguce da nema nasih uspesno organizovanih guildova u WoW-u uopste? Kakav je guild "UNITED" koji se spominje u jednoj temi? Izvinjavam se sto ja ovako "upadam" sa xy pitanja ali ovo mi je delovalo kao najbolji nacin da se informisem. Pozdrav svima In a world that gives you nothing, you need something to believe in. The FUTURE belongs to those who BELIEVE in the BEAUTY of their DREAMS. All that you see or seem, is but a dream within a dream. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Nemam sreće... taman da uzmem TBC preko neta kad mi wow sajt ne radi... Sad moram da čekam, bwah... Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 waujpujemo na doomwalkeru vec 4h 14% je bio najbolji pokusaj : / smorio sam se, inace igram warriora valjda se vidi po avataru i offtenkujem tj stojim sa strane i svaka 2 minuta pritisnem taunt kad se boss chargujes na raid ... najverovatnije cu izaci iz guilda i respec na MS YAR 2h DPS ! :D:D:D:D:DD:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Ipak igraš i dalje? :D Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Ko je pomislio da je Killy postao normalan, taj nije normalan!!! Kad, za 10-15 godina, Blizzard odluchi da ugasi servere, mogu da se dese dve stvari. Prva je da Killy, poshto je odavno uspeo da se upload-uje na sve servere, izdahne, jer je njegova "dusha" odavno napustila njegovo telo, koje je koristio samo za kliktanje i shkljocanje. Druga je da Killy, otkupi jedan server na kom ce nastaviti da egzistira. Naravno, WoW gold je u pitanju, jer je on odavno prestao da koristi, za njega virtuelni, novac. Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 sjajna fora kad prestanu wow serveri da postoje igracemo world of starcraft/diablo ili neku novu blizzard money making igru :) inace pao je doomwalker boulderfist first <.< crap loot neki dps back 52 ap-a i 25 crit ratinga nema statsove ... i healing legs 102 healing i 11 mane per tick Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 kili nije sposoban da kupi server i da existira sam od sebe ... ako mu mi ne kupimo server on ce nestati sa lica sveta kada nestane i wow ... svi svi svi rushimo blizard i servere gogogo Reci mi koliko je tezak u odnosu na kazaka i u odnosu na kinga iz gruls laira . Posle cu da te iscimam za vent da mi to potanko pojasnis . Hocu info iz prve ruke . Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 http://www.wowhead.com/?item=30727 k heal http://www.wowhead.com/?item=30729 sht back @Pretender381 ja mislim da vise nema leba od pokusavanja osnovanja srpskog gilda ili organizovanja na jednom serveru. "united" nije los, ali ja mislim da su oni prilicno hc. ako nisi taj tip ne nadaj se. napravi chara na nekom solidnom medium serveru (Dunemaul ftw). tamo ima srba, ali ljudi su prilicno razbacani po svim serverima. npr lowrence, shalala, sneaky, srbin2k5 i ja igramo na dunemaulu. igra jos likova, neki su clanovi cuvenog "Iron Edge"-a, a neki su migrirali na Tarren Mill sa AFGM-om. tako da ako hoces da rolujes novo predlazem ti dunemaul hordu, ali nemoj da se nadas da ti preterano pomazu, jer to nigde neces naci:D ajd poz idem da spavam ubija me petnica - radim do 2 onda na net Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 (edited) ali nemoj da se nadas da ti preterano pomazu, jer to nigde neces naci:D I ja sam mislio slicno ... ali kako smo napravili ovaj guild na BF mogu ti reci da su me ljudi iznenadili koliko su spremni da pomognu jedni drugima ... da ne ureknem za sada deluje totalno super !!! P.S. dosli smo do brojke od 25 ljudi 70. lvl i jos 10-ak ce biti 70 u narednih 4-5 dana .... P.P.S. WTB pala & warr ... najblizi pala nam je 43 lvl Edited March 7, 2007 by sunjalo .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 (edited) Reci mi koliko je tezak u odnosu na kazaka i u odnosu na kinga iz gruls laira . Posle cu da te iscimam za vent da mi to potanko pojasnis . Hocu info iz prve ruke . u grul laira nikad nisam isao kao ni na kazaka raidujem tek 3 dana tako da ne mogu da poredim jedino mogu da ispisem ukratko taktiku ovde za koju ne znam da li smo mi jedini koji tako radimo ili je to opste poznato ali nesto ovako imali smo oko 30 ljudi od toga 2 main tanka, kod nas inace druid i uber geared warr i 4 offtanka podrazumeva se naravno da su svi pve spec tj defensive warriori stojimo tako sto stoji po jedna grupa sa po jednim offtankom sa strane, grupe su sto vise udaljene jedne od drugih a ljudi u grupama oko 10 "koraka" jedni od drugih da nebi svi pili chain svaki put kad boss baci postavka izgleda otprilike kao 5 na kockicama boss u sredini pre svakog earthquake koji ovaj radi moraju svi da se izleche na 100% i svaka grupa da ima svog healera i posebni healeri za main tanka posto radi nenormalan dmg minimum 8k hp-a bi morao svako da ima da bi preziveo to posle svakog earthquaka se random charguje boss u neku od grupa i potrebno je da ga offtank tauntuje svaki put i vrati na centar do mt-a da nebi izlupao dps ljude naravno dok radi charge dps mora da se prekine takodje postoji neki addon koji ne znam koji je koji upozorava kad pocinje earthquake offtankovi ne mogu da stoje kod bossa nego samo sa svojom grupom posto pre nego sto radi charge uradi knokback koji baci sve koji su oko njega u tri kurca zato i postoje 2 mt-a da kad jedan odleti da drugi ceka na sredini da ga vrate ot-ovi i to treba ponavljati do 20% kada ulazi u enrage i svi moraju da rade mass dmg i sranja a ot-ovi imaju red koji kad tauntuje i pali shield wall da bi preziveli sto duze dok ga dpsuju mene je npr udaraio obican hit za 13k dok je bio u enragu posle isteka shield walla tako da prezivljavajne jednog tenka je veoma tesko zato je veoma korisno imati vise tankova ovde ovo nam je bio prvi pokusaj i trebalo nam je 5h wajpovanja da se sve uvezba i prodje kako treba da nema mark of deatha verujem dosta manje vent mi ne radi tako da eto napisah ovde valjda sve sto treba evo i ss-a http://img341.imageshack.us/img341/8597/doomdeadpk5.jpg ja sam onaj gore desno u ilidari tabardu kharazan mount :o http://img407.imageshack.us/img407/8459/wo...07201711yq0.jpg AMFG OCU JA DA BUDEM GNAMZOR VIDI KAKO JE SLADAK :((((( GIEFV GNAM ! TREJDUJEM ACCOUNT ZA ACC SA GNOMOM! Edited March 7, 2007 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts