Jump to content

zexx

The X
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About zexx

  • Birthday 01/19/1990

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Omiljene igre:
    WoW
  • Lokacija:
    scg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Na klipu se vidi da se dobiju kad se stavi helm... bar mi se tako cini.
  2. /flame Vazno je da ti zaradjujes kao Abramovich, i favorit si za sledeci mister unviversum :) on topic : K'o sto kaze Scion, lik je prestao da igra, verovatno ga smorio WoW posle svog tog raidovanja... Nije hteo da proda acc jer je ulozio toliko vremena i truda.
  3. Ja se jos cudim kako ne mogu da nadjem moju knjigu Kreni da citas sto pre, serijal je vrh sad sam na 2. delu, sudar kraljeva. A to za Hronike Ambera, knjige su legendarne, preporucio bi ih svakom ko je zainteresovan za taj zanr.
  4. Ovo je chist theroycraft, al ako je huntera outdpsovao feral druid, il je druid imao x puta bolju opremu, ili je hunter bio AFK/autoshotovao. Al inace, po onome sto cujem hunter je dobio solidne buffove u TBCu.
  5. zexx

    Server?

    Sajro, ako ovako nastave dobices fan club
  6. Link sa WoW Serbia radi (barem meni), i ima 150.2 MB...
  7. zexx

    WISPS WTF

    Rekao bih da ih nece biti Link
  8. Da skratim svu pricu Kad se logujem pise mi you have used up your prepaid time, a na account managementu da je Active. Na Technical supportu vidim da ovaj problem ima dosta ljudi i to uglavnom oni koji treba da uplate 04/01. Video sam da su nekima ovo popravili pa vas sve molim da postuje neko za mene. Account je Zexx. Jel sam ja jedini, ili jos neko ima ovaj problem?
  9. You are 54% Addicted! You play a lot, and you're starting to get hooked. Keep it up and soon you too will be part of the ever-growing group that is totally addicted. Or, see the warning signs now and get out while you still can!
  10. Server: Chromaggus Name: Zexx Side: Alliance Race: Human Class: Mage Professions: Skining, Tailoring Guild: The Golden Knights
  11. Kakvo lupanje. Bio sam Irski lovac koga je sa 16 god ubio medved
  12. Koliko god da je dobro uradjeno, ipak je bolest
  13. Posle onog gola celziju nista me vise ne cudi
×
×
  • Create New...