coll Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 igra mi se wow, a to sam taman mislio da sam izlecen :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 igra mi se wow, a to sam taman mislio da sam izlecen :) Nema leka za ovo...ja godinu dana nisam igrao i o5 mi se igra... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Nema leka za ovo...ja godinu dana nisam igrao i o5 mi se igra... Kako bre nema leka? Prodas igricu i cao. Zaboravis da je postojala. Bavis se drugim stvarima. Evo za par dana izlazi SUPCOM. i eto resenja. Odigras dve partije po sat i-po i milina. Posle u grad sa devojkom, a mozes i sa njom u mrezi SUPCOM., pa posle zajedno u grad. Ako nemas bicikl, kupi od prodatog WOW-a i malo vozi, kada je lepo vreme. Onih 13 jura svaki mesec sebi u dzep pa na pivo, rostilj ili kupi neku dobru knjigu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 pazi, ja imam u ovom momentu x aktivnosti koje jedu vreme i koje me zanimaju, i nisam bas u nekoj pozici da ne znam sta cu sa sobom ili da moram nesto da igram, al opet - igra mi se wow :) a znam da ako ga uplatim, da cu opet da zajebem faks, tako da se jos drzim ... sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 ne vredi ... ovo je najjaca droga ikada od koje se tesko lece ljudi video sam mnogo ljudi koji su kao "prestali" pa opet igraju jos vise nego ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 ali meni se igra wow i dalje jedini problem je sto me jebe sto sam sjebao rl potpuno ali mi se i dalje radije igra wow :D:D:DD:DD::D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 "Najjača droga" - ma lol, bre. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Ovo ce da ide u nedogled. Izbaci ce jos najmanje 3 exp. (vec rade na sledecoj exp.), a do tada ce smisliti nesto novo da uzmu pare. Pa negde su i izjavili da sledeca njihova online igra nece imati veze sa War svetom. Bice kao nesto potpuno novo. Blah!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 :((((((( sta izabrati rl ili wow do kraja zivota :(((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 pazi, ja imam u ovom momentu x aktivnosti koje jedu vreme i koje me zanimaju, i nisam bas u nekoj pozici da ne znam sta cu sa sobom ili da moram nesto da igram, al opet - igra mi se wow :) Taj rad! Pre nego shto sam prestao da igram (pre godinu dana) nisam igrao 2 meseca (zbog telefona) i kad sam o5 krenuo igrao pola sata i smorio se...tad sam prestao skroz, ali izashao TBC, oqsio sam Outland i igra mi se ali se suzdrzavam. Shto kasnije mi stigne ADSL bolje za mene. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatrac Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 (edited) Evo kod Miljkoviceve par psihologa raspravlja o WOWu. Kicic, klinac i bradonja su za igre. LOL!!! [plasma] Edited February 12, 2007 by posmatrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 koja je prsotina onaj lik iz sveta kompjutera lmao Link to comment Share on other sites More sharing options...
windgod Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Postavio sam pitanje tamo,ali sumanjm da ce biti odgovora. Bolje ovde: zna li ko iz kog guilda i sa kog servera je dosao lik iz Finske da se upozna sa gildasima u BG-u? I wish it need not have happened in my time,' said Frodo.'So do I,' said Gandalf, 'and so do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given to us. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Ja znam jednog iz Ceske sto je dolazio u Pancevo da upozna ove ovde, igrali su na dunemaul haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 hteo sam da nadjem neki guild ali kada sam bolje razmislio trenutno ne zelim da sebi nabijam obavezu da moram da se pojavim online u neko odredjeno vreme kada bi radije otisao u igronicu na dotu u lanu ili slicno glupost :/ pvp da nepominjem koliko je jadan i koliko si itemi bednu u odnosu na pve tako je uvek i bilo al sad je vrhunac doziveo valjda ce sledeca expanzija biti zanimljivija i do tada ce valjda da mi se vrati zelja za igranjem iz ovog ^ zelja da menjam/prodam acc ;o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 killy ushao si u fazu da hejtujesh igru zato shto ti se ne igra :P This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 http://img59.imageshack.us/my.php?image=nakedwowcq2.jpg :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) wtf je ono crveno iza uveta ??!?! btw u petak pocinje leader arena jel ste sklopili imba teamove i pripremili taktike meni se to tako igra ali znam da ako budem poceo da 2 meseca necu prestati da igram bukvalno na wow-europe imate sav info kako kad i zasto itd Edited February 14, 2007 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 a sta ono ona cura igra?? O.o je li ono wow? amagad, pa ona je gola!!!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 lol gola igra Uldaman "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 amagad, jos igra druida! Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 amagad, jos igra druida! LAL NAB wtf flying charge pwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobia Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 kome sporo ide novi patch sa blizzard downloadera, moze da ga skine odavde Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 (edited) "random o rly slika" da mi ne bude potpuni spam post samo da dodam da je ovaj pod forum propao za 2 dana je bila 2 nova posta kknp ili svi igrate hc da ne znate de je levo ili NIKO VISE NE DOLAZI OVDE LOLOLOLOLOLLOLLOL Edited February 16, 2007 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 wtf je ono crveno iza uveta ??!?! btw u petak pocinje leader arena jel ste sklopili imba teamove i pripremili taktike meni se to tako igra ali znam da ako budem poceo da 2 meseca necu prestati da igram bukvalno na wow-europe imate sav info kako kad i zasto itd ma nek se nosi arena,ja sutra uzimam 70. a od pvp-a sa paladinom sam video(odigrao) 3 duela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts