Jump to content

posmatrac

The X
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by posmatrac

  1. Kakav bre log out?? Sta ti je to Killy??? Sta je to wrist!!!Jel to neka vrsta pasulja??? hihihihihihihihiiiiii..... Koliko malo je potrebno da se napravi haos na forumu. LoL!!!! Valjam se ovde od smeha sa drugarima iz WOWa. Aj necu vise da vas maltretiram. Relax, ljudi. Upravo smo zavrsili Karazhan. Ne mogu da verujem sta sam danas uradio na forumu.Hihihihihihiii.
  2. Aj necu vise da vas maltretiram. Opustite se. Probni mamac uspesno postavljen. LOL!!! Evo, valjam se od smeha ovde sa drugarima. Jaoooo... sta ste sve pisali, a samo je malo potrebno da se napravi dobar geg. E ljudi. ulepsali ste mi ovaj kisni dan. Kakvi ste vi likovi?!?!Hahahhaaaaaa
  3. Jel ima neko od vas originalni Warhammer DC??? Ostavite nick, da vas kontaktiram na Netu.
  4. Evo kod Miljkoviceve par psihologa raspravlja o WOWu. Kicic, klinac i bradonja su za igre. LOL!!! [plasma]
  5. Evo igram demo. Partije jako dugo traju. Znaci ako se lose razvije energetika i generatori, propast. Igram na mapi do 10 km i zavidim onim zaposlenima sto sada stancuju i pakuju u kutiju ovo cudo. :(((( Ocu original. NOW!!!!!!!
  6. Ko hoce da se skine sa WOW-a, neka proba Supreme Commander.
  7. Jaoooooo meni..... Eve ga demo. Skidam vec!!! 1 gb tezak.
  8. Ludo me interesuje kako ce da bude, taj napad na 20 tacaka na mapi. Znaci gubis na 10 tacaka, a na 10 dobijas i onda zviznes atomku, ako uopste uspes da dodjes do nje i puf. Nema pola mape, a nema ni tebe. hihihiihih
  9. <The Code> www.thecodeguild.com
  10. Pretpostavljam da si pitao za Collector Edition??? Preko prijatelja iz bivse guilde. Koliko sam cuo, napolju ce kostati 60-100 eura, a ako kod nas ikada bude doslo, ispod 150-200 eura nema sanse da bude, sto je uzas boziji. Ali je paket bruka. Mislim da se cak dobija pored svih cuda i figurica, al nemojte da me drzite za rec.??????!!!????
  11. Ja sam hteo da uzmemna sajmu,ali sam odustao jer sam vec porucio Collector Edition Burning Crusage i uz njega dobijam to sto ste vi uzeli.
  12. Gledajte i placite, dok ne izadje!!!!!! Burning
  13. posmatrac

    BC

    Uvek i samo tesladin. BEPala, uvek.
  14. Mozes da imas tier 2 i 3 i da manekenises u IF i ispred, ako ne znas da igras "DZABA".
  15. Pa bila je prica za crvene relic, ali to niko zivi ne zna. Cak ni Blizz. Jao bree, onaj prokleti Arthasov mac. Mozda to bude u drugoj exp.
  16. OMFG!!! Lik je uspeo da natera WOW da mu radi na mob. WOW na Mobilnom
  17. server: Drak'Thul ime: Testera strana: Aliance rasa: Dwarf klasa: Paladin profesija: Herbalism/Mining guild: Nekada The Preachers, a danas Inevitable playtime: prestao pre 4 meseca. Povremeno svratim na koju PVP.
  18. Mora original. Sta si mislio?!?!?Da narezes i da se igras. Malo sutra. A i nisi u obavezi da ga kupujes, ako neces do 70 lvl-a i u Outl. po nove rase.
  19. Ja sam samo dao predlog, a nisam rekao da ce da otrci do Naxxa, ili da ce posle ulaska u neku guildu postati GM ili class leader. Jebi ga!!! Ako treba da crtam, onda do mojega!!!!
  20. Moja preporuka. Drak'Thul. Probaj u guildi Immortals Army, wisp. Mastala ili u The Preatchers koji su se spojili sa jos jednom guildom, al proveri. Ne znam kako se sada zove guilda, jer sam prestao pre 4 meseca sa WOW-om. Wisp Elektru pa ces dobiti odgovor. Oni trenutno ciste Naxx.
  21. Vec su krenuli da pale masu. Hm.... BC Collector Ed.
  22. Aj da se ne bi dalje raspravljalo, da li PVP lik moze ili ne moze da sabija PVE likove u full setovima, lepo pogledajte film kako PVP Warr. igra. PVP WARR
  23. LOL.... Velika laz i zabluda da PVE igrac sabija PVP igraca. Moze da te sabije lik i u plavom gearu ako zna da igra.
×
×
  • Create New...