Jump to content

Косово...

Recommended Posts

u principu nauchish dosta korisnih stvari i shto je najbitnije upoznash gomilu kolega od kojih mozesh nauchitii bukvalno sve shto te zanima, koji ce te sutra zaposliti svojom preporukom itd. Garantujem da nikome ne bi bilo loshe da ovo zavrshi.

i na wikipediji mozes nauciti bukvalno sve sto te zanima, a ona je besplatna, kao i mnogi drugi materijali na netu

ono sto meni nikako ne ide u glavu je sto svi studenti pricaju o nekom zaposljavanju, CV i ludilo, dok nikom nije palo na pamet da mozda kad zavrsi fax otvori svoju mini firmu? i da, u nedostatku boljih opcija, PMF i FTN su najbolji faxovi, to je ono kao sto je b92 najbolja televizija

no, ovo nije topik o fakultetima

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lol mini firmu :)

Evo ja sam zavrsio faks, i posto sa masincem mogu da se nadam plati oko 250-350 eura, a to necu, otvorio sam minifirmu :)

Znaci svako ke je zavrsio faks, moze da radi za pare koje mu odgovraju neka ne otvara minifirmu. A ako otvara nek bude spreman na maxiporeskeuprave :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

bratemILI...

Vudu, banovan si sa ovog topika.

dvnity, FMO i FTN su bolji faksovi nego sto je b92 televizija.

Igore, ti nemas mini firmu, ti imas brend. i ne kukaj oko mojih kolega, ko ce da ti gradi skole i bolnice?... [:)]

e, da...

KOSOVO JE SRBIJA!!!!!!1

[:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Ne cisto kao malo skretanje sa kursa teme, treba ljudima objasniti da to kad ti na nekom PR faksu pricaju o pokretanju svog biznisa, smaozaposljavanju i tako to, to zvuci laptop-suknjica-odelce-kancelarija-neskafa-blutut.

U stvarnosti je malo drugacije.

Nego drasko, kuliras da objasnis kad ces da pocnes da se razmnozavas u cilju spasa srbije ?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

i na wikipediji mozes nauciti bukvalno sve sto te zanima, a ona je besplatna, kao i mnogi drugi materijali na netu

Hm... Otishao si u potpunu krajnost. Po tvojoj logici ne treba ici ni u osnovnu skolu. Pisanje, citanje, tablica mnozenja se lako nauce i kuci. Materijale na netu ne mozes da pitas, ne mogu da ti pomognu u konkretnom problemu, preporuce literaturu, nemaju iskustva itd.. A uz to da napomenem da je 80% materijala na tom istom netu obichno djubre. Probaj da naucish C++ uz Wikipediu....

ono sto meni nikako ne ide u glavu je sto svi studenti pricaju o nekom zaposljavanju, CV i ludilo, dok nikom nije palo na pamet da mozda kad zavrsi fax otvori svoju mini firmu? i da, u nedostatku boljih opcija, PMF i FTN su najbolji faxovi, to je ono kao sto je b92 najbolja televizija

Ja ne znam u kom svetu ti zivis? Mini firma? Znas li ti koliki pocetni kapital treba da bi se otvorila firma?

A za fakultete... Pa sta sad, sve treba da chekamo da se otvori neki fakultet koji zadovoljava sve kriterijume? Iskoristi ono shto imash uz manje priche i vishe rada. Uostalom shta ti studirash kad imash takvo mishljenje?

no, ovo nije topik o fakultetima

U pravu si, ali takodje mislim da je to jedna od najvaznijih stvari o kojima se moze diskutovati na ovom forumu.

Poz

jebote dvinity, mini firma, ti stvarno nisi chist [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

To su ta proklestva fakulteta za:

usluzni biznis

menadment malih/srednjih/velkih preduzeca

menadzment u <insert random delatnost>

kao i rada u NVO

:))

Malo sam istrazivao proteklih par dana jer sam imao ideju da na prolece startujem sopstvenu 'mini-firmu'

i moram reci da sam se prilicno zajebao. al jbg imao sam dobru ideju pa se zaneo

fatso, nisam ni mislio na to laptop blutut poslovanje, vidim malo dalje od nosa, verovao ili ne :)

taurus, studiram racunarstvo na ftn i ni malo nisam zadovoljan

zajebao sam se iz tog razloga sto sam mislio da se pomocu republickih subvencija i mini kredita stvarno moze poceti firma.. kasnije sam pricao sa par njih koji su probali to da odrade pa su se zajebali

moram priznati da si u pravu, taurus sto se tice pocetnog kapitala.

jos je veci problem kad je u pitanju provincija

inace taurus, naucio sam PHP, HTML , CSS i nesto Javascripta preko wikipedie, pa mislim da mi c++ ne bi predstavljao problem. razlika je u tome sto je wikipedia besplatna, a fax kosta. znas, dosta ljudi se oslanja samo na fax i znanja sa njega misleci da ce tako postati alfa i omega nekog sektora, u stvarnosti je to mnogo drugacije.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Ali svi mi zelimo laptop blutut firmu u kojoj smo gazde :(

Tada bih na poslu gledao u minjake i stiklice

A ne u takve kao sto je ovaj nkin sto sad cita ovaj forum i mazi svoj sulfuras :)

Probaj da naucish C++ uz Wikipediu....

Bavim se programiranjem jako dugo sada vec 6-7 godina i naucio sam mahom sve preko neta, eto taj C sam naucio preko neta, jedan lik mi je pokazivao Javu ali opet java ti je cist OO jezik, nema pointera, nema registara nema rada sa memorijom bukvalno samo slazes kockice, a ASM, Delphi, C, C++ sve to sam naucio preko neta, zajedno sa ostalim manje teskim jezicima i resenjima.

SCJP.png

nista ja tebe ne razumem,kakvi serveri, sta je vista, al ajde :)

"de1 2012" novi automatizovani detektor antisrBstva za svega 22 eura bez PDV. Upgrade firmwarea omogucen kod ovlascenih distributera.