Jump to content

grickalice

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

auuuu prosvetjeni dzhi me upravo podsetio na najbolju x-mas akciju:palachinke veceg formata rolane sa plazmom i nutelom klasika i onda to u vatrostalnu posudu zaliveno u puding od chokolade sa malo ruma i malo vishe cimeta pa zapecheno na brzaka

aaaaaaaaaaaaa

jooooooooo

moramo nadem neku divnu osobu koja ce ponovo to da mi pravi =o))

omg, palachinke fun club... chini mi se da je tako nesto vec postojalo na ruru

meni su cool varijante i sa dzemom, rolane ofkors, one trouglaste su fensi za restorane il nesto, sa dzemom i kremom (nutela, linolada), onda prelivene beshamel sosom i onda samo malo mleka preko i sve to srednje zapecheno u rerni pa posle narendano chokolade.... joj isuse...

nista gore kad ti fale palachinke koje je spremala exdjevojka :P

fallout_table.gif

kupuj u staklenoj flasi

i kako moze step da bude shit ? :D

pa jel ima kod nas u bloku negde jos u staklenoj [?]

nista gore kad ti fale palachinke koje je spremala exdjevojka :P

oh yeah

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

Zapravo nista gore od palacinki koje nece da ti spremi present devojka :(

Niti present majka :(

A present otac pojede 80 posto dok pece :(

a sta fali da ih sam ispeches? dobra kombinacija, jedesh ih dok su vruci, pechesh ih dok ima mesta u stomaku, samo isntalirash neki malo vishu (barsku) stolicu pored sporeta, mp3 u ushi i eto :) treba biti pozitivan... sto bi neki rekli lallala....

fallout_table.gif

kako jbt ti je nebitno?meni je sve osim oridzinal koke shit a i ona je postala sranje u poslednje vreme

machko,ja nemam jetru;)

Ozbiljno,nebitno mi totalno,u kraju kad smo blejali uvek se skupljalo za "popi" ili "frutelu" ko je lud da daje tada 70kinti za 2L,kad si imao za 20kinti 2L ciste hemije ;)))

i da,trenutno Pepsi >>> koka kola

a i inache,kokishka mi je navika,mnogo vise uzivam u fanti limun ili sprajtu ali ono po defoltu se uzme kokishka jer svima odgovara...

nego,sad ste me napalili da naucim da pechem palacinke,kontam da necu jos uvek naci djevu koja ce mi peci...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pa jel ima kod nas u bloku negde jos u staklenoj [?]

Od litar imas u belim zgradama u bloku 70 u jednom od ona dva diskonta.

Mozda ima i u zgradi 55 mada se ne secam.

Ja sam nabavljao preko ortaka preko splava 0.25 staklene dosta jefitno sad posto nema vise toga litar ftw.

Kolko se secam 2 x 1l (staklena ) je 100 ili 95dinara a ovako je koca 89din. znaci skoro isto.

A meni je staklena mnogo ukusnija sad mozda su i iste ali ja bi uvek pre uzeo staklenu narucito malu.

Edited by weasel

ja sam kao klinac imao jebene palačinka ekskurzije :)

na fruškoj gori je bilo neko eps-ovo odmaralište, imali su fantastične palačinke u vinskom šatou, i to za neke smešne pare, recimo 40 današnjih dinara porcija. i onda se vikendom spakujemo u auto, tamo se nešto glupiram u šumi a onda zabodem sa matorcima po jedno šest porcija :))

Moja baba iz bosne pravi dojajan dzem od sljiva, koji je IDEALAN sa palacinkama. Znaci, eurokrem mi je sranje pored tog dzema.

A od grickalica mislim da najvise volim Gricko. Od slatkih stvari, 7days prozdirem samo tako, a kad mi stigne neki kesh volim da odradim i Kinder Bueno. :)

Coca Cola Light i Guarana.

facebook.com/speed.rs

rofl za ivanovu palachinka exkurziju :P

ja sam vise okrenut domacim varijantama, i toliko me svi znaju po tome da kad me zovu da namestim neki komp il nesto uvek me cheka jedna tura od 30ak komada :D

inache jeo sam neki dzem od shljiva u koji se stavlja i malo chokolade ?!?! kakva nirvana....

fallout_table.gif

sve volim samo da su mi ruke okupirane i da stalno nesto zvackam

image_football008.jpg

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

mmm dzem od shljiva.

aj probacu ovde da pitam.da li neko zna gde ima da se kupi moc prirode dzem?!bilo kod mene u prodavnici pre godinu dana,od tada nigde nisam video,sve same marmelade.nije sad da je neki ultragiga dzem,ali je dzem.da ne kazem djem:)

jes da je domaci djem najdjem ali su svi izvori presusili:(

ontopik ,

1. solucija chips sa sirom+pivo

2.jafa,manch ili strudle + proizvoljno(pepsi,djus...)

evo sad sam bolestan pa ide treca kombinacije vocni chaj+chajni keksi/petit ber:)

salt wat fish fresh wat fish?

Od litar imas u belim zgradama u bloku 70 u jednom od ona dva diskonta.

Mozda ima i u zgradi 55 mada se ne secam.

Ja sam nabavljao preko ortaka preko splava 0.25 staklene dosta jefitno sad posto nema vise toga litar ftw.

Kolko se secam 2 x 1l (staklena ) je 100 ili 95dinara a ovako je koca 89din. znaci skoro isto.

A meni je staklena mnogo ukusnija sad mozda su i iste ali ja bi uvek pre uzeo staklenu narucito malu.

jesi lud,pa ta u staklenoj je 100 puta bolja

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"