dzontra.volta Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 kola i svi sokovi + stapici i sve grickalice jbt bezveze sve volim samo da su mi ruke okupirane i da stalno nesto zvackam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 auuuu prosvetjeni dzhi me upravo podsetio na najbolju x-mas akciju:palachinke veceg formata rolane sa plazmom i nutelom klasika i onda to u vatrostalnu posudu zaliveno u puding od chokolade sa malo ruma i malo vishe cimeta pa zapecheno na brzaka aaaaaaaaaaaaa jooooooooo moramo nadem neku divnu osobu koja ce ponovo to da mi pravi =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 omg, palachinke fun club... chini mi se da je tako nesto vec postojalo na ruru meni su cool varijante i sa dzemom, rolane ofkors, one trouglaste su fensi za restorane il nesto, sa dzemom i kremom (nutela, linolada), onda prelivene beshamel sosom i onda samo malo mleka preko i sve to srednje zapecheno u rerni pa posle narendano chokolade.... joj isuse... nista gore kad ti fale palachinke koje je spremala exdjevojka :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 21, 2006 Author Report Share Posted December 21, 2006 kupuj u staklenoj flasi i kako moze step da bude shit ? :D pa jel ima kod nas u bloku negde jos u staklenoj nista gore kad ti fale palachinke koje je spremala exdjevojka :P oh yeah Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Zapravo nista gore od palacinki koje nece da ti spremi present devojka :( Niti present majka :( A present otac pojede 80 posto dok pece :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Zapravo nista gore od palacinki koje nece da ti spremi present devojka :( Niti present majka :( A present otac pojede 80 posto dok pece :( ahahaha "Muke po Igoru" =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Zapravo nista gore od palacinki koje nece da ti spremi present devojka :( Niti present majka :( A present otac pojede 80 posto dok pece :( a sta fali da ih sam ispeches? dobra kombinacija, jedesh ih dok su vruci, pechesh ih dok ima mesta u stomaku, samo isntalirash neki malo vishu (barsku) stolicu pored sporeta, mp3 u ushi i eto :) treba biti pozitivan... sto bi neki rekli lallala.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 kako jbt ti je nebitno?meni je sve osim oridzinal koke shit a i ona je postala sranje u poslednje vreme machko,ja nemam jetru;) Ozbiljno,nebitno mi totalno,u kraju kad smo blejali uvek se skupljalo za "popi" ili "frutelu" ko je lud da daje tada 70kinti za 2L,kad si imao za 20kinti 2L ciste hemije ;))) i da,trenutno Pepsi >>> koka kola a i inache,kokishka mi je navika,mnogo vise uzivam u fanti limun ili sprajtu ali ono po defoltu se uzme kokishka jer svima odgovara... nego,sad ste me napalili da naucim da pechem palacinke,kontam da necu jos uvek naci djevu koja ce mi peci... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 (edited) pa jel ima kod nas u bloku negde jos u staklenoj Od litar imas u belim zgradama u bloku 70 u jednom od ona dva diskonta. Mozda ima i u zgradi 55 mada se ne secam. Ja sam nabavljao preko ortaka preko splava 0.25 staklene dosta jefitno sad posto nema vise toga litar ftw. Kolko se secam 2 x 1l (staklena ) je 100 ili 95dinara a ovako je koca 89din. znaci skoro isto. A meni je staklena mnogo ukusnija sad mozda su i iste ali ja bi uvek pre uzeo staklenu narucito malu. Edited December 21, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 ja sam kao klinac imao jebene palačinka ekskurzije :) na fruškoj gori je bilo neko eps-ovo odmaralište, imali su fantastične palačinke u vinskom šatou, i to za neke smešne pare, recimo 40 današnjih dinara porcija. i onda se vikendom spakujemo u auto, tamo se nešto glupiram u šumi a onda zabodem sa matorcima po jedno šest porcija :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Moja baba iz bosne pravi dojajan dzem od sljiva, koji je IDEALAN sa palacinkama. Znaci, eurokrem mi je sranje pored tog dzema. A od grickalica mislim da najvise volim Gricko. Od slatkih stvari, 7days prozdirem samo tako, a kad mi stigne neki kesh volim da odradim i Kinder Bueno. :) Coca Cola Light i Guarana. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 hm , ima 2ije tri kombinacije ako se cirka viski , kiseli krastavci (najradije kornisone) , masline punjene paprikom ili fetom ili pivo , Max Chipsy oni bataci kao piletina mada najradija kombinacija mi je pivo trava i posle sve shta mi padne u ruke :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 rofl za ivanovu palachinka exkurziju :P ja sam vise okrenut domacim varijantama, i toliko me svi znaju po tome da kad me zovu da namestim neki komp il nesto uvek me cheka jedna tura od 30ak komada :D inache jeo sam neki dzem od shljiva u koji se stavlja i malo chokolade ?!?! kakva nirvana.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 sve volim samo da su mi ruke okupirane i da stalno nesto zvackam Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 ^^ kralju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 hahahha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Moja baba iz bosne pravi dojajan dzem od sljiva, koji je IDEALAN sa palacinkama. nema boljeg namaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 jaffa, 7days kroasani, manchmelou, toto, chips kechap, bake rols, snickers ... od sokova bilo shta od jagode, ananasa i borovnice ... :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 mmm dzem od shljiva. aj probacu ovde da pitam.da li neko zna gde ima da se kupi moc prirode dzem?!bilo kod mene u prodavnici pre godinu dana,od tada nigde nisam video,sve same marmelade.nije sad da je neki ultragiga dzem,ali je dzem.da ne kazem djem:) jes da je domaci djem najdjem ali su svi izvori presusili:( ontopik , 1. solucija chips sa sirom+pivo 2.jafa,manch ili strudle + proizvoljno(pepsi,djus...) evo sad sam bolestan pa ide treca kombinacije vocni chaj+chajni keksi/petit ber:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 sir + pivo = povraćajzla bar kod mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 21, 2006 Author Report Share Posted December 21, 2006 Od litar imas u belim zgradama u bloku 70 u jednom od ona dva diskonta. Mozda ima i u zgradi 55 mada se ne secam. Ja sam nabavljao preko ortaka preko splava 0.25 staklene dosta jefitno sad posto nema vise toga litar ftw. Kolko se secam 2 x 1l (staklena ) je 100 ili 95dinara a ovako je koca 89din. znaci skoro isto. A meni je staklena mnogo ukusnija sad mozda su i iste ali ja bi uvek pre uzeo staklenu narucito malu. jesi lud,pa ta u staklenoj je 100 puta bolja Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 (edited) Pa vec sam reko staklo 0.25 koca pa sve ostalo Edited December 21, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 21, 2006 Author Report Share Posted December 21, 2006 da. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 kad smo kod džemova, pekmeza i marmelada, letos je keva na selu kupila breskve i napravila nikad bolji pekmez. al ja to na 'leba mažem, palačinke su za eurokrem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 21, 2006 Author Report Share Posted December 21, 2006 ljudi pekmez je kewa. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts