Jump to content

.

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Krule nemoj za ovo da lozis masu :) lose je reci ima da svako mora d se bicuje 15 ujutro i uvece i da cemo svi da postanemo muslimani i da cemo GSP da cekamo po 3 sata i sve je cool. Ali ono ovako surova sala sa kajmakom burekom aibarom gibanica i pleskavica nije u redu :) joj st sam ogladne a postim danas :/

Kako ja sad kod Lokija da uzmem punjenu pljedzu bez kajmaka?! :(

svakako neces moci da uzmes punjenu pljeku bez kajmaka jer nece biti ni pljeskavica:(((

ma to je bre zezanje,pa u americi imas "cevape".u bugarskoj takodje a oni su u evropskoj uniji(od 1.1.07.)

a weasel je 100% u pravu.jbt ljudi sa sela zive na tim "stetnim" proizvodima ceo zivot i bez problema naguraju 90.

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

s tim što su ti matorci koji su doživeli 90 husali kajmak i sir u pauzi 12h fizičkog rada na njivi, a mi ih husamo dok prdimo ispred kompova po ceo dan.

elem, ja se sad pospite pepelom svi vi koji ste se primili na ovo, lol.

ako zabrane cigarete u srbiji onda mogu da zabrane i kajmak, zhtvovacu se, ali ako neke zabrani ishta od navedenog sa spiska hrane a cigarete ostanu u prodaji ja cu da ubijam golim rukama...mnogo!

=o)

jednom da se ti i ja složimo, kolence druže.