Jump to content

Pokloni

cali

Recommended Posts

Nikada se ne konsultujem sa nekim oko poklona, jer uvek znam sta cu kome da poklonim. Ako ne znam, prosetam se bulevarom jedno popodne i sine mi ili ugledam nesto zgodno u izlogu i pazarim.

Ne izdvajam basnoslovne sume novca, ali ako je neko blizi u pitanju, sta znam, mogu da dam recimo do 50ak evra. Cesto idem na kombinaciju poklon zajebancija + "ozbiljan", u fazonu win-win situacije, jer zajebancija je "trenutak" i gotovo, a volim da nadjem nesto sto znam da ce nekome koristiti.

aj' kad si vec napisao da se ne cimam ja ;) identichno kao lale ;)

mene zrache neupotrebljivi pokloni, ukoliko nemaju ukrasnu ili emotivnu vrednost. poklanjam ih uglavnom za rodjendane, mada za izuzetne situacije volim da se iscimam sa nekim iznenadjenjem.

word.

u poslednje vreme crtkam neke crtezhe, ali to poklanjam samo najuzhem krugu ljudi.

i naravno, knjiga je uvek fall-back opcija koja uvek uspeva :)

gief crtezh.

Ne volim da primam poklone jel imam isti trip kao deda nekako se nikad ne obradujem poklonu tako da se druga osoba smori.

Sa druge strane obozhavam da smishljam/nabavljam poklone za druge .. chak bih mogao da nazovem sebe specijalistom za to, jedino je problem shto u mrtvom Beogradu pola stvari koje mi padaju na pamet ne mogu da se nadju ili ti treba 10h da bi isto nashao.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Ne znam to za primanje poklona, vidis, ne pade mi to napamet. Nemam problem sa tim da li mi neko nesto da ili ne, sve jedno mi je, al' mi je kul kad se neko seti. Kroz vreme ljudi nauce sta mogu da mi kupe a da mi se svidi, a ako me neko generalno ne poznaje onda ide na neke sigurne varijante pa ni to ne moze da omane.

[clap clap] Igi ima standarde kvaliteta ispod kojih ne ide :)) Lepo je to videti u opsto pomami i hejt-huntingu [:D]

Joooj kako mrzim da biram poklone... a nisam bas nesto happy ni oko dobijanja poklona, uglavnom ti ljudi uvale nesto upotrebno, sto je zapravo beskorisno :) Posle vide kako bleji u prasini na terasi :))

Ili ne daj boze biljku... omg... ide nova godina, bice stresa samo tako :))

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Pa sta sad neko ti pokloni neku, jebem li ga zabu kreketusu, i ti treba da volis to jer je poklon :)

@Iguana : ako kazes "marinica nije jedina koja razmislja o njenom dupetu" to znaci da marinica razmislja o dupetu neke druge curice.

ako kazes "marinica nije jedina koja razmislja o svom dupetu" em si u pravu, em je pravilno :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

aj sad ozbiljno...

Nije toliko bitan poklon koliko je bitno da se taj neko setio i da mu je stalo. Ne volim poklone koje ti ljudi kupe kad dodju na rodj jer kao "moraju" da kupe i uzmu prvo na sta naidju. Ne volim ni poklone bes dushe :) tipa dezodorans i ram za sliku... Kod poklona je bitno da se vidi da je taj neko razmisljao o njemu u a ne uzeo prvo sta je dovatio.

Vise volim kad mi neko pokloni nesto svoje a ne kad ode u prvu prodavnicu i kupi nesto...

A ja imam period kad obasipam ljude poklonima a imam i period kad nikom nista ne dam :)

To je ta sebična omladina, samo na svoje dupe misli.

pa kako si zakljucio da mislim samo na svoje dupe :/ Vidis da njih usrecuje da poklanjaju nekom nesto pa sam ja samo mislila da ucinim dobro delo i usrecim te ljude..

Pa sta sad neko ti pokloni neku, jebem li ga zabu kreketusu, i ti treba da volis to jer je poklon :)

osim sto u zivotu ne bi bio u prilici da mi neko pokloni zabu kreketusu, i dalje ne znaci da ne volim da dobijam poklone(takodje da ne uzmemo u obzir da se zaba kreketusa jako retko poklanja):)

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

za rodjendane i slicno uvek uzimam knjige, i to uveg gledam knjigu koja ce nekome koristiti na neki nacin. suvise je komplikovano i za mene da objasnjavam npr. jednoj super drugarici koja je dosta povucena i dosta nesigurna u sebe kupio sam knjigu moc podsvesti, devojka se odusevila knjigom.

sad sam recimo za novu godinu/rodjendan najboljoj ortakinji narucio srebrnu plocicu da se izgravira. znam da ce se oduseviti, cena za neke stvari nije bitna.

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.