G!!! Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 kamo srece da ne gledamo g17 i ldp.... iskreno me interesuje kakav profil ljudi glasa za njih.... ne znam ni sam... dss... mozda.... ili dartha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 14, 2006 Author Report Share Posted December 14, 2006 A sto se tiche mene ja ci glasati ili za DSS, barem zato sto Kostunicu ne gledam svakih pet minuta na TV-u prebaci na rts :) hm mozda i ja budem glasao za vejdera Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 nisam procitao niko sta je napisao sem kreatora topika tako da ako je neko ovo rekao,jbg decko ti si zaslepljen,bla bla vazni izbori,vazan referendum tralala dokle cemo vise da glasamo PROTIV i da od dva zla biramo manje,realno... kad bude postojala politicka opcija koja ce moci moje interese da zastupi na najbolji nacin onda cu mozda i izaci i glasati a do tad cu pisati peticiju da se Drasko nominuje za predsednika :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 (edited) kostunica : rts....i to samo u vestima tadic, shutanovac, cheda....:pink, rts, b92, studio B........ i to u vestima, talk show-ima.... kapirash li razlikicu? kostunica, ma kakav politichar bio, nikada nije bio na tv-u samo da bi se pohvalio kao neki, da je zet Miroslava Ilica Edited December 14, 2006 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 ljudi bre, stranka prirodnog zakona! vejder je imperijalisticka marioneta:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 (edited) I concur. Vader it is. Palpatin za predsednika skupshtine. Ako nishta, barem se brije redovno a za kachket/kapuljachu shto ne skida i nije frka. Edited December 14, 2006 by banman Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 (edited) ma radikali nece u vlast, da hoce utalili bi se sa dss-om nego njima odgovara ovako da prduckaju. ne kapiram samo kako neko mozhe da kazhe da oni nisu bili na vlasti, kad su bili i to zajedno sa slobicom i moracemo josh narednih 50 godina da ispravljamo to shto su oni za 10 sjebali. kapiram da SPS i SPO nemaju teoretske shanse da prodju cenzus, da ce DSS-u solidno opasti rejting u odnosu na predhodne izbore. u njemu mi je jedino parivodic (ministar za ekonomske odnose sa inostranstvom ?) gotivan, od ostalih mi stvarno pripada muka. G17 i LDP kapiram da ce se kidati za cenzus ali mislim da ce obe partije proci i nadam se uz DS, kome cu ja dati glas, napraviti najbolju mogucu vladu u ovom trenutku. e da, moram da dodam da mi je ultra mega omega gadno shta ovi idioti iz DSS-a rade, da oni daju 650mil eura za neki tamo telekom srpska, koji ne vredi ni upola tih para i da hapse neke "mafijashe" samo u predizbornoj kampanji to stvarno nema smisla. to praktichno znachi da kampanju vode nashim parama. Edited December 14, 2006 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 glasacu za rome ako su na spisku... Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Ajd. josh 4 god. da se vozi ova kvazi-demokratija, pa ce i njih da proteruju... A i zabole ih, ushtosali se... Ako mi bude odgovarao datum, izaci cu na glasanje sa crnim markerom... Shta cu zaokruziti, napisati ili nacrtati zavisice od trenutne inspiracije... Ponudjena STOKA nece dobiti moj glas vec ponishten listic... Toliko od mene njima u znak zahvalnosti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 a zhelim samo 2 stvari: 1. da izadjem na jedne izbore zato sto zhelim da glasam ZA nekoga a ne protiv nekog drugog 2. kako ovo prvo ne mogu da imam zhelim da se nash izborni zakon promeni tako da na glasachkim listicima ispred imena kandidata ima kutjiza "za parlament" a iza "za zatvor", stiklira se jedna kucica, mandat 4 godine, zatvor-kutjica ima prvenstvo, ko dobije najvishe ide tamo gde ga narod poslao, pa da idimo ko ce onda da stavlja svoja imena na listice =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Zakljucili smo valjda da necemo sarati listice nego glasati za vadera. Evo i sejn ce glasati za vadera jer je crn ko cigan :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 tog dana se vracam nazad za USA. ali ujutru pre leta idem da glasam. :) e sad za koga... videcemo. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 tog dana se vracam nazad za USA. ali ujutru pre leta idem da glasam. :) e sad za koga... videcemo. Big respect! Btw, TREBA mrdnuti guzicom i izaci na jebeno glasanje UPRKOS SVEMU !!! PS: nek mi sisaju oni koji glasaju za radikale i sps... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 I oni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 a ti cesh da glasash za taditja....Izvini, ali nekako ne vidim razliku Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 (edited) bratemili, tadić nije neoliberalna pička. tj. tadić zna da je srbin i ne stidi se toga, a čeda je slina. Edited December 14, 2006 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Zakljucili smo valjda da necemo sarati listice nego glasati za vadera. Evo i sejn ce glasati za vadera jer je crn ko cigan :) tako je,sve sto je blizu mojih ljudi,uvazavam ! :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Kada se radi o domacim politicharima mozesh da budesh ili patriotska, radikalna pichka ili liberalna, soroshevska. Ono sto ja hocu da ti kazem .... Kada pijesh sampanjac kod Miskovica, u chemu je razlika? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 tj. tadić zna da je srbin i ne stidi se toga, a čeda je slina. jao vudu.... aman. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Igi, ristekpa... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Mislio sam da je ovaj topic odlicna ideja, ali kad sam procitao prve 3 strane skontao sam da nije :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Politika na RURu uglavnom nije dobra ideja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 omg voodoo!!oneelevenjedanespetnes stinze - 'prve tri strane' - lol @topik - a jel bas moramo za vejdera? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Koshtunica. . . Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts