mohican Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 nista ja ne kenjam, ali nikad nisam voleo 3d, a meni je dovoljno da mi je nesto gotivno zbog nostalgije :) Kakav crni 3d? Nista od onoga nije 3d a ako mislish na duke3d-a to tek nije 3d :P vishe je onaj glavni pogled na planetu iz x-coma 3d nego duke ... :P Da, vec vidim naslove: "Specijalci pozhurili u prostorije americhke ambasade gde su teroristi drzhali osoblje kao taoce. Zhurba je proshla bez zhrtvama medju policijom i taocima" Jebesh knjigu ako mozga nema.. Ah ne nego ce reci "Dzihad je proshao bez zrtava" .... lol A u tom kontekstu je mnogo bolji izraz blitzkrieg :] Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 mohi sernjash ko foka na svakom topicu. Cinjenice : rush =/= "zergovanje" rush =/= zurba rush je definitivno blitzkrieg blitzkrieg u kontekstu CS-a je veoma retardirano koristiti. Jurish nije. Mohi je nub. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 sto obozavam kad se kace skrinovi matorih igara:)uvek se iskezim ko budala:)i uvek me podsete da se iscimam sa da nadjem neki emulator,pa da me nostalgija jos jace izdrma:D neko je skoro stavio skrin flashbacka.koji sam ja flesh doziveo,strasno:) indiana jones and the fate of atlantis iiii,ne mogu nikako da nadjem sliku cuvenog comanchea(ili kako vec?)zbog kog se kupovala 3x86ica. kako je bese poceo ovaj topik?:) Ahahaha ladno sam se setio da posle ovog screena indi ide kroz sumicu i dodje do neke provalije, gde nisam duze vreme znao sta da radim .... znaci igra je keva :P Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 mohi sernjash ko foka na svakom topicu. Cinjenice : rush =/= "zergovanje" rush =/= zurba rush je definitivno blitzkrieg blitzkrieg u kontekstu CS-a je veoma retardirano koristiti. Jurish nije. Mohi je nub. Ja sam rekao u prvom postu da rush i zergovanje nisu isto Bukvalni prevod engleske rechi rush je zhurba shto sam isto rekao Rush jeste blitzkrieg CS je retardirana igrica Jurish nije isto sto i rush stoga i dalje ne stoji da je dzihad dobar termin za rush mada predhodna stavka to objasnjava donekle Mohi je car! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Mohi je car! OMG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 OMG Jbg zbog odredjenih nubova na ovom forumu sam primoran da izjavljujem neshto shto je ochigledno :] Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 aj kad vec topik ide u milion pravaca oduvek me je interesovalo zasto neki ljudi govore da je cs retardirana igrica?! Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 rush je definitivno blitzkrieg to je ono kad se u CSu kucash napred, napred, pucanje, strejf i onda otkljuchash tajni mod gde se delish na dva countera ?! Ahahaha ladno sam se setio da posle ovog screena indi ide kroz sumicu i dodje do neke provalije, gde nisam duze vreme znao sta da radim .... znaci igra je keva :P bah nab to se iz aviona videlo da je bich u pitanju ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 aj kad vec topik ide u milion pravaca oduvek me je interesovalo zasto neki ljudi govore da je cs retardirana igrica?! Daleko od toga. Nego ga igraju velikim delom retardi - bar je tako bilo u doba eksplozije CS-onica. I eto ostalo to u narodu. Ukoliko mislis da nisam u pravu otidni na cs1.5 tehnikom ili beotel server. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 blitzkrieg je blitzkreg = brzo kopneno pesadija+teknovi praceno zasipanjem bombama od strane artijljerie i avijacije... rush je rush zerg je zerg, ali inicijalno su bili spojeni termini...tj ljudi su poredili prvo rush sa iskrcavanejm saveznika u normandiji, ali to realno nije bio rush nego zerg =o))) a i ako se topik zove DOMACE fraze i izrazi u chemu je problem sto je u 1-5-whatever koliko igraonica x ljudi zaista koristilo izraz dzhihad? a evidentno e da je izdraz nastao kao i "za alaha" od domace predrasude da terorista=muslimanski extremista =o) aj mohi smaraj i dalje, objashnjavaj ljudima kako katane nisu zakrivljene ali zapravo jesu ali ifinitezimalno malo tako da zapravo kao da nisu...ali zapravo jesu...roflmao =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axe_of_Blood Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 (edited) Ma GOAL 3 ftW~!!!!!!!!!!!!1 Jes da nije arcada ali moja licno omijlena igra sa sege-mege :))) rofl Mnogo puta mi je pomogla u stvarnom zivotu .)) ko zna koliko sam se puta zaletio i udario lika koljenom u stomak :)Ne mogu da nadjem sscreen shot nikako pa ako bi neko mogao? Edited December 15, 2006 by nGen.m4rko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 tachno tako kole normandija je zerg a OMGZR je rush Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 (edited) Mohi je car! Priznajem! Car nubova dodushe :P. Edited December 15, 2006 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 JBT dzihad .. lol to se u svim normalnim igraonama kazhe ZERG od strategije igranja sa zergom u starcraftu gde isti napada masovno u talasima ... A RUSH je izraz za brzi napad tj kretanje u napad sa osnovnim jedinicama da se neprijatelj iznenadi ili da mu se omete razvoj a potiche od engleske reci i moze se bukvalno prevesti kao zhurba ... zergovanje i rushovanje nije isto Procitaj opet lepo sam rekao sta je sta i nigde nisam rekao da su ista stvar! o rly? --- JBT dzihad .. lol to se u svim normalnim igraonama kazhe ZERG jihad = rush Nema nikakve logike da se "sveti rat" poredi sa rushom koji znachi napadanje brzo i odma a to sto kamperashi ne znaju engleski je njihov problem ... Sveti rat se mnogo bolje slaze sa zergom gde milioni verskih fanatika srlja u smrt goloruko ... da si nekad otvorio knjigu istorije video bi da dzihad nisu sprovodili milioni golorukih verskih fanatika - to su bile sposobne vojske koje nisu srljale u smrt. uspeshno su tukle hrishcanske osvajache i povratile svoje teritorije. A kako je nastao taj izraz? Srpski termin za "rush" bi bio "jurish". Ratni poklichi tokom jurisha su redovna pojava - neko je verovatno viknuo "Dzihad!" i taj izraz se ukorenio :) Zavisi od slucaja do slucaja u svakom slucaju dzihad pre ima veze sa zergovanjem u smislu fanatichnog srljanja nego sa rushom, a ovo da je rush na nashem jurish apsolutno nema veze sa mozgom. Deder se malo nacitaj vujaklije ... jbga, nisam na tom kulturnom nivou da vadim srpske rechi iz rechnika, tako da te molim da mi kazhesh kako bi nachitana osoba rekla rush na srpskom zhurba Da, vec vidim naslove: "Specijalci pozhurili u prostorije americhke ambasade gde su teroristi drzhali osoblje kao taoce. Zhurba je proshla bez zhrtvama medju policijom i taocima" Jebesh knjigu ako mozga nema.. Ah ne nego ce reci "Dzihad je proshao bez zrtava" .... lol A u tom kontekstu je mnogo bolji izraz blitzkrieg :] rush =/= "zergovanje" rush =/= zurba rush je definitivno blitzkrieg blitzkrieg u kontekstu CS-a je veoma retardirano koristiti. Jurish nije. Ja sam rekao u prvom postu da rush i zergovanje nisu isto Bukvalni prevod engleske rechi rush je zhurba shto sam isto rekao Rush jeste blitzkrieg Jurish nije isto sto i rush stoga i dalje ne stoji da je dzihad dobar termin za rush mada predhodna stavka to objasnjava donekle blitzkrieg je blitzkreg = brzo kopneno pesadija+teknovi praceno zasipanjem bombama od strane artijljerie i avijacije... rush je rush zerg je zerg, ali inicijalno su bili spojeni termini...tj ljudi su poredili prvo rush sa iskrcavanejm saveznika u normandiji, ali to realno nije bio rush nego zerg =o))) a i ako se topik zove DOMACE fraze i izrazi u chemu je problem sto je u 1-5-whatever koliko igraonica x ljudi zaista koristilo izraz dzhihad? a evidentno e da je izdraz nastao kao i "za alaha" od domace predrasude da terorista=muslimanski extremista =o) stinzhe, kole, hvala na vremenu odvojenom za razgranichavanje termina. a ti mohi uzmi i prochitaj bar jednom kako je tekao tok razgovora. Meni lichno je najsmeshnije kad si u diskusiju uvukao vujakliju, da bi time potvrdio svoju intelektualnu superiornost. ajde bar da si zapravo izvukao iz nje neshto shto bi ti koristilo, nego kad sam ti trazhio da ti i tvoja vujaklija prevedete, ti si je bacio i podigao rechnik engleskog jezika. strana 27, red 5: rush - zhurba ono shto ti ne pishe u rechniku je da se na skoro svakom jeziku rechi mogu imati VISHE znachenja, zavisno od KONTEKSTA u koji su stavljen, kao i da razlichiti jezici imaju razlichit fond rechi i terminologiju, i direktan prevod chesto nije dovoljan. Druga zanimljiva stvar je kada sam ti dao primer stavljanja bukvalnog prevoda u kontekst koji zahteva malo lingvistichke finese. ti nisi uzvratio kritikom na moj prevod, vec si se u nedostatku argumenata vratio na dzihad. Da si se bar potrudio i izvukao neke termine poput "prepad" i sl. onda bi imali razgovor, ovako mi je polemika sa osobom kome je osnova svakog stava da bude suprotnost ostalima krajnje besmislena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 http://i4.photobucket.com/albums/y105/kouteki/www/kole.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 ovaj kali je car! izvinjavam se na ovom offtopiku, ali ionako je blizhi temi razgovora nego zilion slika sa ol skul igrama :) btw on topic, polovichno :D evo jedne mocne strategije Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 omg betlbags!!!one Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 stinzhe, kole, hvala na vremenu odvojenom za razgranichavanje termina. a ti mohi uzmi i prochitaj bar jednom kako je tekao tok razgovora. Meni lichno je najsmeshnije kad si u diskusiju uvukao vujakliju, da bi time potvrdio svoju intelektualnu superiornost. ajde bar da si zapravo izvukao iz nje neshto shto bi ti koristilo, nego kad sam ti trazhio da ti i tvoja vujaklija prevedete, ti si je bacio i podigao rechnik engleskog jezika. strana 27, red 5: rush - zhurba ono shto ti ne pishe u rechniku je da se na skoro svakom jeziku rechi mogu imati VISHE znachenja, zavisno od KONTEKSTA u koji su stavljen, kao i da razlichiti jezici imaju razlichit fond rechi i terminologiju, i direktan prevod chesto nije dovoljan. Druga zanimljiva stvar je kada sam ti dao primer stavljanja bukvalnog prevoda u kontekst koji zahteva malo lingvistichke finese. ti nisi uzvratio kritikom na moj prevod, vec si se u nedostatku argumenata vratio na dzihad. Da si se bar potrudio i izvukao neke termine poput "prepad" i sl. onda bi imali razgovor, ovako mi je polemika sa osobom kome je osnova svakog stava da bude suprotnost ostalima krajnje besmislena. Ah da tok razgovora ... Kako ide tok razgovora sa zaostalom decom? dzihad je rat u kome ljudi jurcaju(zato sto u ratovima zapocetim iz drugih pobuda ljudi ne jurcaju?), u zhurbi ljudi jurcaju stoga mora de je dzihad isto sto i rush? LOL Sustina: rush nije dzihad i ono tvoje objasnjenje mozda moze da prodje kod deteta koje nije jos prohodalo. Vujaklija je pomenuta u kontextu oskudice nasih reci u tvom vokabularu. Znaci da podvucem, nisam ja rekao sta je rush. Vi ste rekli da je isti dzihad dok sam ja rekao da je logicnije da se dzihadom zove zerg i naveo sam zasto. Tako da je na tebi i tvojim lirickim sposobnostima da obrazlozis zasto bi neko iole zdravog razuma rush nazvao dzihadom. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Ova rasprava oko tumacenja nekih debilarija je odlicna, posebno ovaj mohi koji jedini zna pravo znacenje datih slang izraza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 znachi biser rura.... :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 panj aka bot ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Ja sam bio dete iz zabiti (josh uvek zivim u istoj zabiti ali teshko da se mogu definisati ako dete ;) ), i jednini automat koji je bio na raspolaganju (po dve nedelje godishnje kad dzipsi-ringishpil-ekpa dodje u nash "grad") u ta vremena je bio "Vanguard". Kasnije, kad sam vetj bio deran, otvorili su buvaru pa je tu bilo kojechega: Pooyan (hehe odushevio sam se prasetom koje samostrelom roka balone sa okachenim vukovim), Donkey Kong, pa Phoenix legendarni... Posle sam dobio prvi komp i zaboravio smrdljive rupe sa automatima, zivot se pretvorio u "Elite". Pa je posle doshla Amiga sa onim lepim stvarima koje su vetj pominjane. Pa sam ja onda vetj batalio mlados', jelte ... ;) I evo stigo sam do WoW-a jebomatersvoju, da izvine pristojan narod (ne da ovde ima pristojnog naroda nego eto...) :D Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Izvinjavam se shto reotvaram topic posle 10ak dana ali tek sam sada video topic i treba mi pomoc. Secam se par igara sa automata ali se ne secam njihovih imena a hteo bih o5 da ih igram 1) Fatal Fury, znam ime ali ne znam tachno koji je deo poshto ih ima vishe. Igra je poput Street Fightera samo shto se ne bira samo 1 char vec drzava u kojoj ima 3 chara, drzave su valjda Korea, Kina, Brazil, USA... 2) Igra je neshto tipa "Mustafe" samo u nekom D&D svetu. Od charova moze da se bira nekakav charobnjak, patuljak, strelac, vitez i josh jedan ali se ne secam ko. 3) Ovo ne znam kako da objasnim. Znam da je na automatima bilo 3in1 igara. Dve su slichne samo shto se jedna deshava u vazduhu a jedna na zemlji, a 3. igra je nekakvo guranje kocki... Znam da su krajnje glupi opisi ali nadam se da ce se naci neko ko zna o chemu pricham. Unapred hvala. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts