Jump to content

domace gejmig fraze i izrazi ^^

Recommended Posts

boss - kraljica. ne znam otkud ljudima ono 'glavonja', to nikad nisam cuo u zivotu, samo sam procitao u sk-u...

tabla - rofl, to isto nikad nisam cuo nekog da govori, ali znam da postoji:) jos ludje je traka:)

zaboravili ste corba kao alternativa za energiju:)

cale - lik koji prodaje zetone u buvari

buvara - automatana:)

mustafa - alt. naziv za kadilaks en dajnosors:))) lol

'drzati sliku' - stajati na kraju ekrana cime se sprecava dalje skrolovanje dok drugi lik ide i nabada ili izaziva.

izazvati - najcesce kod kraljica, ako ih ima dve, korisno je 'izazvati' samo jednu, pa tek posle drugu.

energija - takodje izraz za stvarcice koje dopunjavaju istu.

mister bizon - odomaceni naziv za m.bisona:)

beba - alt. naziv za captain commando

ginuti zivot - izgubiti jedan od zivota, blaze od 'ginuti kredit' ili 'ginuti zeton':)

jebiga, ubacio sam samo tripove iz buvara, ali od novijih komp tripova ne znam da li sam cuo ijedan koji je originalan, sve je samo posrbljeni engleski tipa 'rushovati', 'hedsot', 'grajndovati', 'tankovati', 'kripovati' itd, meni je to strahotno koliko mi je odbojno...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

HAhaha [:D] Da ! Kako je ovo dobro ! Dobra stara vremena [V]

jebiga, ubacio sam samo tripove iz buvara, ali od novijih komp tripova ne znam da li sam cuo ijedan koji je originalan, sve je samo posrbljeni engleski tipa 'rushovati', 'hedsot', 'grajndovati', 'tankovati', 'kripovati' itd, meni je to strahotno koliko mi je odbojno...

Jebiga, internet... Multiplayer igrice... postajemo jedno veliko selo

uglavnom cs izraci...

princeza (de_cbble) kula ...

bakina (bilo koja kucica u cs-u) :D

ima i dekina na de_Inferno :D neki to zovi i biblija... (kao biblioteka) (zovi tako zato shto imaju 2 kucice) :D

banana... prolaz na de_infernu... lichi vishe na kiflu... ali zovu ga banana

vrteca (na de_infernu ) kutija koja je u cosku moze da se prodje sa svih strana... pa uglavnom kada su situacije 1na1 tuda se vrte... :D ne znam kako da objasnim...

ima josh mnogo...da ne smaram...

Edited by uNkind

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

Brate kolko su vam debilni ti kamperashki izrazi ja rechi nemam ...

JBT dzihad .. lol to se u svim normalnim igraonama kazhe ZERG od strategije igranja sa zergom u starcraftu gde isti napada masovno u talasima ...

A RUSH je izraz za brzi napad tj kretanje u napad sa osnovnim jedinicama da se neprijatelj iznenadi ili da mu se omete razvoj a potiche od engleske reci i moze se bukvalno prevesti kao zhurba ...

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

boss - kraljica. ne znam otkud ljudima ono 'glavonja', to nikad nisam cuo u zivotu, samo sam procitao u sk-u...

'drzati sliku' - stajati na kraju ekrana cime se sprecava dalje skrolovanje dok drugi lik ide i nabada ili izaziva.

izazvati - najcesce kod kraljica, ako ih ima dve, korisno je 'izazvati' samo jednu, pa tek posle drugu.

mister bizon - odomaceni naziv za m.bisona:)

[claps]

glavonja ... pa ono kod nas je valjda u to vreme vlast bila izuzetno obdarena u nekim regionima [:D]

Brate kolko su vam debilni ti kamperashki izrazi ja rechi nemam ...

JBT dzihad .. lol to se u svim normalnim igraonama kazhe ZERG od strategije igranja sa zergom u starcraftu gde isti napada masovno u talasima ...

A RUSH je izraz za brzi napad tj kretanje u napad sa osnovnim jedinicama da se neprijatelj iznenadi ili da mu se omete razvoj a potiche od engleske reci i moze se bukvalno prevesti kao zhurba ...

zergovanje i rushovanje nije isto [;)]

ah...

raptor_game_big4.jpg

raptor keva :)

a tabla je standardan izraz medju garishama

mislim da niko nije pomenuo specijalku - specijalni potez / napad

aj koga ne mrzi, najbolje startera topika, da sabere sve ovo u jedan post

samo plz izbaci retardirane smorene hrchkove na tropskom suncu..

Sve bi dao da mogu da se vratim u vreme automata, i bezbriznog zivota u kome je vrhunac bio da sa par zetona odvalim street fighter-a sa kenom, i posle toga da se vratim kuci i upalim 386 i nastavim da picim monkey island ili simon the sorcerer :p

sex, drugs and bio food!