Jump to content

lelekom :/

Stator

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ima chovek nelechene komplekse od bila gejtsa i "640k radne memorije e sve sto ce ikada kompjuteru biti potrebno" =o)

ne znam chime je motivisan ali zbog takvih ljudi se kakska sa napretkom, kad nesto novo dodje i bude trebalo brz net onda ce da opet bude "amo ulaganja za da nam bude ok, ali ne preko ove brzine..."

smarach

slutim da je lik jedan od onih koji su naučili "kompjuter" toliko da pišu mejlove, odu na google i nađu rezultat utakmica odigranih tog dana, a srbovanje.com im je homepage. lik garant dnevno pošalje pedeset onih fw fw fw fw fw fw fw fw fw fw fw fw send this to 20 people or your dick will fall off ITS REAL PEOPLE mejlova.

i njemu stvarno ne treba više od 56k.

Zapravo mislim da ovaj gospodin vise spada u tip koji na mejlove salje i forwarduje smesne slikice, Powerpoint fore (od par mb) *.bmp slike i glupe viceve. Znam ih kao svoj dzep :)

Naravno ima zadnju verziju mesindzera, sarenu pozadinu i tonu winkova i smajlija. Ima onaj sa drkanjem, osamom bin ladenom, onim sto udara glavom u monitor...

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Kako me je sada ovo iznerviralo, mame mu se naje*em po sred p....

pun mi je k više svega, zato smo i ovoliko u kur... barem je lepo i i iskreno rekao, 768 je najbolje što ćete imati u narednih 10 godina, over and out.

aaa bolje da nisam otvarao ovaj topic

ghahaha odlican naslov:)))))lelekom:))

ovaj,nisam bas upoznat tacno sa sTanje stvari,ali kad bi mogli ocekivati drugog fiksnog operatera?nije da sad ocekujem da ce to biti brzo,ali sta sve treba da se dogodi sem privatizacije telekoma?

nista. nista ne treba jer nista i ne moze da se dogodi. u januaru nam stize nova tura mladih prasica koje treba uhraniti da postanu svinje, ne mislis valjda da ce da prevrnu korito iz koga se hrane i demonopolizuju trziste telekomunikacija...

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

jes vala bilo bi lepo.

ali ova moda sirenja adsla za male pare mi je mnogo sumljiva.

lepo bi bilo da za godinu dana bude 200.000 pa makar i 256/64 prikljucaka,ali mi se nesto cini da ce na pola doci do zagusenja.

a onda opet ni tih 256/64 nece raditi kako treba pa ce se reci "kakva zemlja,takav net""losa nam je infrastruktura,zemlja nema para da plati".

nisam siguran kolko to moze da pogodi nas kod drugih provajdera:/nisam upoznat sa nivoom agregacije i slicnim pikanterijama kod beotela,ali da kucnem u drvo kod njih sam vise od godinu dana i sve lepo radi,nisam ni imao potrebu da se raspitujem:)i ne bih presao na telekom adsl pa da je duplo jeftinije.

nista. nista ne treba jer nista i ne moze da se dogodi. u januaru nam stize nova tura mladih prasica koje treba uhraniti da postanu svinje, ne mislis valjda da ce da prevrnu korito iz koga se hrane i demonopolizuju trziste telekomunikacija...

dobro bre nemoj da si tolko surov,da ne kazem realan:)za pocetak treba uvesti neki novi zakon?

salt wat fish fresh wat fish?

ortak u shvedskoj ima 4 megabita za iste pare za koje ja imam 512, tako da je u principu razlika u pohlepi i monopolizmu.

ko je ukrao calijev nalog [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Dragan Jeremić, direktor sektora za planiranje i razvoj u okviru Telekomove Direkcije za IT.

o moj boze, citam i ne verujem

citam i ne verujem

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.