CHRISTIE Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 jednom recju: savrseno . . . learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 hehe najezio sam se dok sam gledao :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 ma ne moze to kamera da dochara :) ludnica. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 chika nigger objasnio chika gein isto objasnio neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 (edited) Tenaglia maestralan. Bog. Idol. (jebote na 5 topica ponavljam isti post) ;D Sanchez... dobar. ocekivao sam veci komerc, a on je ipak odrzao rec i vrteo te njegove funky/groovy remixe. Edited July 15, 2007 by siniSter Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Na snupu bilo vrh i bio sam u prvom redu tako da sam izbegao guzvanje... Jedino mi je bilo lose sto nije pevao vise starije stvari, vec je furao ove nove komercijalnije...Tipa Beautiful i to... Ali svejedno je bilo OMG VRH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 (edited) Frankie Knuckles je objasnio samo tako. Mislim da je najbolje odradio set od svih DJ-eva... Ali jebiga kada su ljudi brdjani i nikada nisu chuli za njega... 5+ matori! Roger je prvih sat vremena odradio vrh, posle se neshto pogubio pocheo da izbacuje remixe starih stvari da bi dig'o masu ali dzabe kada nije imalo svoj "flow" kao kod Knuckles-a. (I pushtao je bash komercijalne stvari) Ms. Lauren Hill posle Knuckles-a je bila po mom mishljenju najbolja u trecem danu. Znachi toliko energije je izbacila, svaka joj chast! Basement Jaxx je vrlo zanimljiv live (prvi put sam ih slushao/gledao live) ali su me smorili posle 40ak minuta i otishao sam na Dance Arenu :) Takodje do jaja je bilo na Urban Bug stage-u sa nekim anonimusima Sve u svemu nije bilo loshe Zadovoljan sam! P.S. Ako nekog zanima imam negde ceo tracklist shta je pushtao Sanchez pa cu ga okachiti kasnije :) Edited July 15, 2007 by VoOdoO_MaN Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 daj ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 P.S. Ako nekog zanima imam negde ceo tracklist shta je pushtao Sanchez pa cu ga okachiti kasnije :) Ajd daj ako imash od denija tenaglije... Ja se ne razumem u didzejisanje, ali mi se najvise svidelo to sto je on radio...Na sanchezu mi je bilo smor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 PENDULUM PENDULUM PENDULUUUUUUUUM.Znaci pocetak (Prodigy) i kraj (Pendulum) su mi bili do jaja,sve izmedju mi je bilo sranje tako da u sustini sam razocaran ovim exitom ali sta da se radi,bice bolje valjda sledece godine. Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 osim dj arene na koju ove godine nisam ni krochio kontam da je ovo najbolji exit do sada. neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 @Longley: Nisam bio na Tengaliji Gledao sam sinoc na TV-u nije loshe bilo i uz Wu-Tang :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 realno, ono da bi slushao i da se ne bi smorio morsh bash da volish, koliko sam primetio na snupu ej bilo mnogo zabavnije. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 (edited) o jea :D da taj pendu..blaba :D je stvarno bio dobar :D pogotovu za one koji gotive drum :D dens arena mi je bila smor :D ali sam video kojota :D kralja dens arene :D u 6 ujutru :D i cini mi se da sam video lag-a :D ako si otisao posle na plazu :D sa nekim drugom :D onda jesi ti :D Edited July 16, 2007 by Kal1mero Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 bio je bash dobar exit, iznenadjujuce dobar s obzirom da je bilo tendencije da bude uber trash mada tokeni su smorili uzas, kao i smanjen broj shankove, i jebene glupache za istim koje su istripovale da su na FTVu a ne da toche jebeno pivo e da pivo je majke mi nikad gore, skoro pa kao ona nesreca old gold, tj na trenutke je bilo okej pravi tubor a onda uzmesh i useresh se koliko je bljutavo... katastrofa e jebeni englezi koji pishaju gde stignu komotno sede neke devojke pored ograde sa nama i oni staju da pishaju pored njih, Objasnio sam im urlajuci na technom engleskom :) smao su se pokupili... budaletine... nek se igraju u svojim govancima na ostrvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 meni juce bilo kul van gog je bio dobar digweed i keva prydz su odradili maximalno ne juce vec danas lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 koji si ti hejter. nasi su kao svi fini. Nasi bi ga napucali :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Chuo sam da nisu znali pravo ime i prezime Snoopa kada ih je pitao!? HAHAHAHA POZERI! Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 meni je bilo super! prva tri dana vrh, poslednji dan sam se nesto smorio jer sam bio umoran kao pas a i muzika mi nije bila nesto posebno. e da samo da izjavim, ako sam napravio neko sranje treci dan na superstar stage-u izvinjavam se. nisam bio sav svoj, tj ne secam se sta se tamo izdesavalo. :( koliko se ja secam otisao sam na superstar oko 12, imam pamcenje do recimo pola 2(to je neka moja procena, moguce da imam ipak do jedam pamcenje) i sledece cega se secam jeste da sam se probudio u 4, pola 5, bez mobilnog bez pamcenja... nashao sam mobilni ali pamcenje nisam :( If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Sinoc vrh, Wu-tang su napravili show, znaci haos. Svaka cast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 na basementu se raspalo ozvucenje sa leve strane... jebo ih njihovo ozvuchenje... trebali su organizatori slaninarski lepo u kombi u subotu pa za BG da vide sta je ozvucenje za 50 soma ljudi na stonsima... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 e da samo da izjavim, ako sam napravio neko sranje treci dan na superstar stage-u izvinjavam se. nisam bio sav svoj, tj ne secam se sta se tamo izdesavalo. izvalio sam da si bio nesto gori od mene pa nisam hteo bas nesto da se druzim sa tobom :))) meni je pamcenje otkazalo nakon superstar stage-a :((( fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 koji si ti hejter. nasi su kao svi fini. jbga za pola sata pored devojaka koje sede stalo je 15ak smrdljivih engleza i ni jedan nash shaban sto ce reci srpski shabani>>>> smrdljivi englezi, jebeno imam pravo da ih hejtujem idioti. na shtrandu su se isto tako ponashali koimjebemater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 u pravu je G, englezi shabani, pivo ochajno, iako sam popio 6-7, bolje nije bilo, jebem ih.. Snup skroz dobar, isto ko i basement, i posle Roger, meni za jedan dan puna kapa 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Rekoh ja sebi lepo, dosta je bilo exita, i iako mi je malo krivo sto nisam isao, zadovoljan sam. Bice sve vise stranih padavicara i prasinara, takav je na kraju krajeva svaki rok festival u evropi. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts