LaG Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Raport from the first EXIT night: PRODIGY: tezga.... ali PROFI odradjena! Gomila starih proverenih hitova i samo par noviteta koje spremaju za novi album..... I za kraj OUT OF SPACE, neocekivani vrh !!! ovo sam pisao ja - NIGGER sa Lagovog terminala neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 evo i ja da bacim sveze utiske... prodigy je po meni objasnio.skoro ista ''playlista'' je bila i u bg-u pre 2 godine samo sto je atmosfera sad bila vrh! sto se dance arene tice,ono je leglo eksera,majko kolko se deca drogiraju :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Lol istina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 znachi digy razbio a? Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 evo i ja da bacim sveze utiske... prodigy je po meni objasnio.skoro ista ''playlista'' je bila i u bg-u pre 2 godine samo sto je atmosfera sad bila vrh! sto se dance arene tice,ono je leglo eksera,majko kolko se deca drogiraju :) NEVEROVATNO JAO JEBOTE KAKO SAMO TAKO MOGU neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 prodigy je razbio novi sad za sve pare. vr vr vr svaka cast trentelomoller je objasnio masi kako treba da se na dens areni stoji a ne igra svaka cast za smor. lepa je to muzika al zasto je masa gutala eksere jbt?!?! grin i richi pranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 prvi dan exita, neizivljena domaca omladina i stranci koji su pobegli sa lanca u srbiju da bi se iziveli i vi ste zacudjeni odakle ekseri na dance stage-u It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Prodigy je bio odlican as always, mozda je malo bilo krace nego kad su bili na Sajmistu ali nema veze, profi je sve odradjeno + vatromet posle :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 prvi dan exita, neizivljena domaca omladina i stranci koji su pobegli sa lanca u srbiju da bi se iziveli i vi ste zacudjeni odakle ekseri na dance stage-u potpuno se slazem ogadili su mi se ti stranci, doslovno pusteni s' lanca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 (edited) Posebno Englezi meni je falio milimetar da nabodem jednog prostaka, samo sto mi je rekao SORI jedno 150 puta a i bio mi je rodjendan pa sam jedva iskulirao, previse stranaca koji su dosli ovde da divljaju u svakom mogucem smislu. A mog ortaka je startovalo jedno 10 ljudi sa "DO YOU HAVE ANY PILLZ?!" Jedina svetla strana cele price je da mi je prodigy svirao na rodjendanu, dobro poceli su malo ranije ali kad je proslo 12 krenuo je voodoo ppl :) Edited July 13, 2007 by De1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 (edited) Mi smo Englezima uzeli 100e jer su se seljacili, a i nesto da se zaradi. Ja sam pizdeo dok sam sedeo na keju i gledao kreature iz kampa koje idu na exit, znaci ono je strasno kakvih likova ima. Plavo-ljubicasta kosa u sorcu koji pokriva jedan guz i ima neku policijsku kapu, i da, to je bio muskarac... edit: Bilo mi je fino prvi dan, jedino sto me je iznerviralo je prevelika guzva u dance areni, pogotovo kad se sve ostalo zavrsi i onda masa nagrne u arenu, a drugo, sto su ove godine onako jebene gadne igracice u areni, debele sa nekim perikama i josh neki feget lik kad krene da se baca sa njima smuci ti se. Edited July 13, 2007 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Mi smo Englezima uzeli 100e jer su se seljacili, a i nesto da se zaradi. Jebote uzas You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 NEVEROVATNO JAO JEBOTE KAKO SAMO TAKO MOGUzaboravio si da iskljucis caps Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Za sve ljubitelje Beastie Boysa fotka slikana danas ispred Hajata: (obrati paznju na chiku u zhutoj majici) Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 jesi ono ti u drugom planu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 (edited) prodigy je opravdao ocekivanja, ALI.... masa? PA LJUDI BRE STA JE ONO BILO? KAKVI SU ONO MOZGOVI BRE? ONO GURANJE, "SHUTKE", STA GOD BRATE... ALOOOO!!!! to mi je jako pokvarilo utisak, zao mi je samo onih devojaka koje su se nasle u svoj toj guzvi. seljacine proklete hns, kao sto je neko davno rekao "ovde dolaze samo zli ljudi" :) jbt psy trance, lepo ga je bilo cuti, pogotovu uz jednog majstora kao sto je John Fleming. i da, da ne zaboravim.... ARENA JE JAKO JAKO JAKO SEXY!!! ljubav kako su je sredili, znaci ochi su mi ispale. jako lepo. richie smarac na pocetku, posle tu i tamo pokazao nesto. plaza :ljubav: visio tamo do 9am. btw. treba, mora, exit da uvede neki limit na te posetioce. ogromne guzve prave haos. Edited July 13, 2007 by siniSter Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 jbt psy trance, lepo ga je bilo cuti, pogotovu uz jednog majstora kao sto je John Fleming. OMG... bem ti platu kada ne legne na vreme.... PS:Shto vishe engleskih svinja i ostalih zivotinja to vishe eura,funti,dinara pa se vi cheshite Srbi shto znate za red i kulturu bez prebijene pare! Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Prodigy vrh. Richie vrh. J00F jako dobar. Ekv revisited je krsh. Tokeni su najveca glupost univerzuma. Ugazen sam posle Prodigy-a. Dobio sam bar 5 laktova u glavu.Ne kapiram ljude,ok je da skace,igra sta god,ali sta mu treba da udara druge i gura,blah. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 trebao si sablju da izvuces :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 (edited) Jebote uzas Ne mislim uzeli kao "oteli"... edit:Idem da spavam... Unapred sam iznerviram jer vec vidim da ce sutra na Snoop Doggu da bude guzva veca nego i na jednom main stage performansu do sad, jedina uteha mi je sto nece biti jebenih sutki vec ce tr00 masa samo mahati rukama u vazduhu... Edited July 14, 2007 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Longleyy sto si tolika sisa (lol dvojaki penal) mislim ono ko malada devojcica si: "neko me je udario u rame kme" budi muskarac pokazi im te hiljade i hiljade sklekova za sta su radjeni sav taj krv znoj i suze u godinama teretane sta oni tebi 2 zeca 3 zeca budi musko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Nije frka da ih prebije,ali pokvarice plur :( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Longleyy sto si tolika sisa (lol dvojaki penal) mislim ono ko malada devojcica si: "neko me je udario u rame kme" budi muskarac pokazi im te hiljade i hiljade sklekova za sta su radjeni sav taj krv znoj i suze u godinama teretane sta oni tebi 2 zeca 3 zeca budi musko! Ne volim jer sam kratak na zivcima, znam da je to uobicajeno za takve koncerte, ali mene nervira kad me neko tako gura i josh vise kad me zabode a da se ne nadam i to me presece, tako sam se par puta potukao pa izbegavam sutke, vec kuliram u masi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 (edited) Beastie objasnili Kruko takodje !!! \o/ jos neam snage da kacim fotke... ...idemo dalje... [this post maded by nigger from Lag`s terminal] ;) Edited July 14, 2007 by LaG neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Su menjali satnicu nesto ili...? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts