gruja Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Digweed tata,koje crne pendule ;)))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Jel se karte za 4 dana razlikuju po izgledu? Konkretno zanima me,da li cu moci da udjem 1. dan sa kartom za 2. dan? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 kako si pametan ;D Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 nećeš sigurno, sve i da izgledaju isto (a ne izgledaju), nemaju isti bar kod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 ok,hvala :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 zna li neko ko je bio dj na rts2 sinoc oko 02h , na exit live ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Nick Warren chak mogu da kazem da me je on prosle godine najvise odusevio ;) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Nick Warren chak mogu da kazem da me je on prosle godine najvise odusevio ;) i mene je bash iznenadio (doduse na tvu)... a u publici sve shabani i pozeri, a one igrachice krsh zivi, zasto su svako godine sve losije? poklapa mi se live sa bisti bojsima u takpe. bump. tja bla. jbga verovatno bi ti se poklopio sa nechim drugim da je bilo koji drug dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Pendulum je najbolji dram koji sam cuo. Ko tamo ne ode je malena sisica koja svoje devichanstvo skriva u haus muzici. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 ove godine verovatno opet necu otici :(( jel zna neko neki dobar i proveren nacin da se umuvam na kvarnjaka,bar na jedan stejdz ?:D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 pa zar ne moze kruko da kaze da ne moze da radi i zivi bez tebe i da si mu ti neophodna, barem kao neko ko ce da nosa miksete po tvrdjavi. On je umetnik, ne sme da fizikalishe. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 mozda neshto kao kedi za ploche:))) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 poklapa mi se live sa bisti bojsima u takpe. bump. izvini :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 poklapa mi se live sa bisti bojsima u takpe. bump. NEMA VEZE BITJEMO SA TOBOM U MISLIMA !!1 Pendulum je najbolji dram koji sam cuo. Ko tamo ne ode je malena sisica koja svoje devichanstvo skriva u haus muzici. vaistinu su mnogo dobri, al vetj sam ih 2x slushao, a digweeda nikad josh plus hotju da vidim shta to radi kad toliko ljudi seche vene na njega. aj ne ^_^ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 (edited) Dobar je Pendulum, volim da ga cujem ponekad, ali mi je suvise komercijalan. Bolje Ed-Rush, kad vec nastupa...ali ko zna kakav ce i on biti...mislim pre par godina je bilo pre par godina i bio je vrh zajedno sa opticarom. Edited July 6, 2007 by Ratboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 sva sreca pa rush nije komerc :) najbolje da dovedu noisiu, oni su skroz underground :D Pa jebem li ga, valjda meni tada nije bio komerc, tako nesto kontam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 IIIIDEEEMOOO fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 IDEMO IDEMOOO Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 omgas videh shar-klo-van-dam-a i muka mi je... btw. svi koji odu lepo se provedite,pocepajte koje strendzerke i za mene,odvalite se od pica i od droge ali nemojte da sedite na 'ladan beton! Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 deco, jos svega par sati je ostalooooooo!!!! .....zli pajac nas vecheras uvodi u prichu..... ......drale, otjemo opet nesto da kazhemo u mikrofon na pocetku njihovog nastupa? Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 e kod desnog zvuchnika pored drveta smo =) .....zli pajac nas vecheras uvodi u prichu..... ali zli pajac ......drale, otjemo opet nesto da kazhemo u mikrofon na pocetku njihovog nastupa? mislim da tje drale biti na minseti • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 d day Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 omgomgomg Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 bah, lepo se provedite :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 over&out :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts