Dz Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Uzhas, crkli dabogda! Ja stvarno ne znam gde cu vishe da kupujem cigare. Sklonili su trafiku preko puta moje gajbe, i svaki put je ispred mene 20+ ljudi. Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Pa to. Ili su vec uklonjeni. Mada vrlo pipava je definicija "privremenog objekta" :) Privremen objekat ne mora biti samo kiosk. Zapanjili bi se da znamo koliko je tih "restorana" nastalo tako sto se na prvobitna 3 m^2 nadogradilo jos 100... Ja bih licno, nakon dubokog razmisljanja, pozdravio ovaj potez. Ako sam ja mogao da zivim bez fast fuda do 13-te godine, moci cu i sada. plus mozda ce to uroditi zgodnijim zenama suprotnog pola. No naravno, suludo je pozdravljati potez bilo koje vlade ovde. Ko zna sta je po sredi. A kakve su to zgodne zene nasheg pola? :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Ima ih mnogo. Mozda te bas sad neka hvata za dupence. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Prvo da se zahvalim Mashini sto mi je pojasnio neke stvari. E sad, zasto imate potrebu da pre svega promasite temu, a zatim napravite 1000 scenarija "sta bi bilo kad bi bilo" i jos da govorite o tome kao jedinoj mogucoj realnosti. Kao bice skuplje, manja konkurencija, nezaposlenost, korupcija, NY, bla, bla, bla? O cemu vi pricate? Sto je najgore, buduci arhitekta dodje i prica o tome da ne treba postovati urbanisticki plan? Jos kao i nekakva istorija se spominje, svasta. Mene bas zanima koliko ljudi od vas neophodno mora da jede u kiosku? Evo ja cu da vam odgovorim, nijedan. Ne znam sta su ljudi radili pre 15 godina kada je bilo 3 kisoka? Verovatno su umirali od gladi. Da, sigurno je to. Sad sam tek shvatio, izvinite. Sa kioskom u bolje sutra! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 moja mala hejt vrsta verovatno nece izumreti,prezivecemo kao bubasvabe ! :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 pa za ocekivati je da bg naprave josh elitnijim, skupljim, raskoshnijim, lepshim, urbanijim samo sto zbog toga nece svako moci da zivi u bg-u tj u njegovom centru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 jeb'o centar, NBgd je najbolji. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 jeb'o centar, NBgd je najbolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Posto sigurno ali polako KG gasi svoja svetla za normalan zivot u njemu, a cujem da vama fali kvalitetna ishrana, sve vise postaje moguce da ja otvorim pekaru u BG-u i tako prehranim izgladnele. Naravno time cu da pogazim neke stvari koje sam rekao o zivotu u BG-u ali sta da se radi. Ili pobede radikali i preko noci na svakom covsku svanu novi kiosci. Tako bilo bese u Zemunu zar ne ? Glasajte za SRS !! :o) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 kad otvorish pekaru u beogradu, zinuce ti dupe za parama, i opet ce biti sranje pecivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 nije toliko lose valjda. evo video sam danas na Dnevniku da su dali najsiromasnijim nezaposlenima da ciste neki kanal za 4,5 miliona dinara. znaci pomeraju se stvari. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Posto sigurno ali polako KG gasi svoja svetla za normalan zivot u njemu, a cujem da vama fali kvalitetna ishrana, sve vise postaje moguce da ja otvorim pekaru u BG-u i tako prehranim izgladnele. Naravno time cu da pogazim neke stvari koje sam rekao o zivotu u BG-u ali sta da se radi. Ili pobede radikali i preko noci na svakom covsku svanu novi kiosci. Tako bilo bese u Zemunu zar ne ? Glasajte za SRS !! :o) omg krofne sa shlagom osvajaju svet :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 nema na cemu bolk,uvek sam spreman za besedu. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 @ jose: ti ocigledno nisi shvatio moju poentu........ a za penis mi nije jasno,jel ti to kao mene prozivas posto nisam siguran da se mi bas poznajemo da bi me prozivao na taj nacin.ono,shvatio sam to kao uvredu i ocekujem objasnjenje.jel to ok skroz ok, samo ne videh ranije, hvala za pm :) tako da nek mi sisaju qrac svi koji su za zatvaranje cistih,urednih i redovno oporezovanih kioska. nije bash civilizovan pristup diskusiji da neistomishljenicima kazesh da ti sisaju kurac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 ali bar ima jasan stav :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Ma jok, on to stalno svima tako, mozda se neko i primi, nista ga ne kosta da pita :o) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 taj fazon Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 jebo mamu koji smor... ne verujem kolko vas je za zatvaranje, u moje vreme to nije bilo tako:) sad sve nesto nemoj da pijes, nemoj da pusis, nemoj se drogiras, nemoj jedes pacove...mislim brate...u tom istom dafu sam se tri puta otrovao, a jednom sam haso pokvarene pecurke i to bas sa shekkom, tako da nema veze da li je daf, loki ili nesto trece sto je kao nefensi... meni sva ta sranja imaju pored prakticne i nemerljivu emo vrednost, tako da nisam nikako za zatvaranje, to mi je ko da ukines buvare, ili uzimanje basketare deci od strane starije dece, ili demiju, ili rave ispod mosta ili mirijevski potok itd itd itd... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 ^^ ahahahha ti ni dan danas ne znas da li je ono sto si nasao u pljeki par nedelja posle pecurki bila kost ili drvce :))) and he keeps coming back for more :)) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 ahaha, da, zaboravio sam na tu neidentifikovanu stvarcicu:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Pa sa obzirom shta si pojeo, nije ni cudo shto tako lupetash :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 zdravo je i lupetati, volim da se trujem na ulici, pa to ti je... a to drvce/kost nisam pohaso... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts