Jump to content

UZHAS!

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa to. Ili su vec uklonjeni.

Mada vrlo pipava je definicija "privremenog objekta" :)

Privremen objekat ne mora biti samo kiosk. Zapanjili bi se da znamo koliko je tih "restorana" nastalo tako sto se na prvobitna 3 m^2 nadogradilo jos 100...

Ja bih licno, nakon dubokog razmisljanja, pozdravio ovaj potez. Ako sam ja mogao da zivim bez fast fuda do 13-te godine, moci cu i sada. plus mozda ce to uroditi zgodnijim zenama suprotnog pola.

No naravno, suludo je pozdravljati potez bilo koje vlade ovde. Ko zna sta je po sredi.

A kakve su to zgodne zene nasheg pola? :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Prvo da se zahvalim Mashini sto mi je pojasnio neke stvari.

E sad, zasto imate potrebu da pre svega promasite temu, a zatim napravite 1000 scenarija "sta bi bilo kad bi bilo" i jos da govorite o tome kao jedinoj mogucoj realnosti.

Kao bice skuplje, manja konkurencija, nezaposlenost, korupcija, NY, bla, bla, bla? O cemu vi pricate? Sto je najgore, buduci arhitekta dodje i prica o tome da ne treba postovati urbanisticki plan? Jos kao i nekakva istorija se spominje, svasta. Mene bas zanima koliko ljudi od vas neophodno mora da jede u kiosku? Evo ja cu da vam odgovorim, nijedan.

Ne znam sta su ljudi radili pre 15 godina kada je bilo 3 kisoka? Verovatno su umirali od gladi. Da, sigurno je to. Sad sam tek shvatio, izvinite.

Sa kioskom u bolje sutra!

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Posto sigurno ali polako KG gasi svoja svetla za normalan zivot u njemu, a cujem da vama fali kvalitetna ishrana, sve vise postaje moguce da ja otvorim pekaru u BG-u i tako prehranim izgladnele. Naravno time cu da pogazim neke stvari koje sam rekao o zivotu u BG-u ali sta da se radi.

Ili pobede radikali i preko noci na svakom covsku svanu novi kiosci. Tako bilo bese u Zemunu zar ne ? Glasajte za SRS !! :o)

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

nije toliko lose valjda. evo video sam danas na Dnevniku da su dali najsiromasnijim nezaposlenima da ciste neki kanal za 4,5 miliona dinara. znaci pomeraju se stvari. [;)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Posto sigurno ali polako KG gasi svoja svetla za normalan zivot u njemu, a cujem da vama fali kvalitetna ishrana, sve vise postaje moguce da ja otvorim pekaru u BG-u i tako prehranim izgladnele. Naravno time cu da pogazim neke stvari koje sam rekao o zivotu u BG-u ali sta da se radi.

Ili pobede radikali i preko noci na svakom covsku svanu novi kiosci. Tako bilo bese u Zemunu zar ne ? Glasajte za SRS !! :o)

omg krofne sa shlagom osvajaju svet :P

fallout_table.gif

@ jose: ti ocigledno nisi shvatio moju poentu........

a za penis mi nije jasno,jel ti to kao mene prozivas [?]

posto nisam siguran da se mi bas poznajemo da bi me prozivao na taj nacin.ono,shvatio sam to kao uvredu i ocekujem objasnjenje.jel to ok [?]

skroz ok, samo ne videh ranije, hvala za pm :)

tako da nek mi sisaju qrac svi koji su za zatvaranje cistih,urednih i redovno oporezovanih kioska.
nije bash civilizovan pristup diskusiji da neistomishljenicima kazesh da ti sisaju kurac. [;)]

jebo mamu koji smor...

ne verujem kolko vas je za zatvaranje, u moje vreme to nije bilo tako:)

sad sve nesto nemoj da pijes, nemoj da pusis, nemoj se drogiras, nemoj jedes pacove...mislim brate...u tom istom dafu sam se tri puta otrovao, a jednom sam haso pokvarene pecurke i to bas sa shekkom, tako da nema veze da li je daf, loki ili nesto trece sto je kao nefensi...

meni sva ta sranja imaju pored prakticne i nemerljivu emo vrednost, tako da nisam nikako za zatvaranje, to mi je ko da ukines buvare, ili uzimanje basketare deci od strane starije dece, ili demiju, ili rave ispod mosta ili mirijevski potok itd itd itd...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)