Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

dosho kuci, imo nadoknadu Engleskog u 12... posrao se od dosade, sad sam umoran ko pas... mislim da sam video Kalija na putu kuci ali ne mogu da budem siguran, mada, imao je bele i-pod sluske, to mora da je kali... jebiga funjara sam nisam mu se javio, izvini kali...

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

raspad .. bruka ...

ustao s prehladjenim stomakom od cekanja ortaka sinoc ... sat vremena po hladnoci nikako nije dobro... mada je bila dobra zurka s ispadima tu i tamo ( pusa punzu i mahi) i krenem da se vuchem do sajma da se vidim s mr kruletom povodom onijeh klizaljki ... i da skratim pricu cekam ga 20 minuta od kojih 15 peglam ko retard kolko mi nije bilo dobro i zapalim gajbi da se lecim i sad kao miran relativno ... videcu sutra stanje ..

Igrao malo wc3, odigrao nekoliko najloshijih partija u zivotu, gubio od totalnih idiota, i malo se i nervirao (pa me nervira shto sam opet pocheo da se nerviram zbog warcrafta), sad idem u Masku na chaj, pa se skuplja neko drushtvo kod mene na bleju. Jedemo neki puter sa travom. Ukus je odvratan, ali je rad extra.

In the other news: Svake nedelje kolokvijum, u nedelji od 11-15. decembra dva komada. Za sada sam dva proshao (jedna 10-ka, jedna 6-ca) i za josh jedan nisu izashli rezultati (ochekujem izmedju 7 i 9), tako da i ne ide loshe kad se sve skupi. Samo je mnogo gust raspored, pa me smara.

Edited by Green

uu, tezak taj fax jebote bog.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

bio kod ortakinje na 25tom rodjendanu ali sam morao da bezim ranije jer sutra ceo dan radim...ali sam za nekih pet sati uspeo da se najedem svega i svacega, da upoznam neku Mariju, da ugovorim neki potencijalni poslic....

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

od svih devojaka u ovom gradu ja naletim na najtvrdoglaviju... za 14 dana stizem nazad na mesec dana - dosta je bilo shpanskog.

od svih devojaka u ovom gradu ja naletim na najtvrdoglaviju... za 14 dana stizem nazad na mesec dana - dosta je bilo shpanskog.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

lepo kazu hrvati, gori od hrvatskog gastosa je srpski gastos..

@topic: kolko je holandska salata bolja od ove domace, strashno.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ustao pre sat vremena, keva pravi shnitzle feat pire feat ruska salata za ruchak, tako da cu da hasam kao kralj. Danas je najboljem ortako osamnaesti, a ja tako ne volim da izlazim nedeljom u grad... Koji je kreten, slavi 18 rodj u nedelju...

I moram da sastavim neke tikete, a mrzi me..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...