Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

ne moze chovek ni da se naspava normalno.

kako svane tako zvoni telefon. aman ljudi ima ovde neko ko trentno zivotari i ne budi se u 7.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@kruko..shto je najcrnje..tachno..izblejala sam pored kompa..al vredno je svakog minuta sna.. :inLove:

@topiK..

jbmti zhivot i nesposobne ljude..vetj skoro dva meseca zet drzhi moj komp kod sebe..i nikako da ga pogleda..posle kabumexplozije ja neam pojma shta se desili sa komponentama unutra..a dao mi posle mesec dana neki svoj krsh.. :( i kako ljudi misle da rezhem diskove kad neam rezach..a ni dvd pleJer..

oooo zhivote lutalice..

elem..

spava mi se.. :(

aj zdravo..

odoh na fax..

jupijej..

:|

Josh jedan po sebi poseban dan proshao...

Gledao nekih 10tak klinaca koji se svadjaju da li je jachi Blood Elf Paladin ili Dranei Shammy... i to sve u sred shopping centra, dok ljudi prolaze i zabrinuto gledaju :S

Sa druge strane u kaficu se svadjaju dva kvazi-srba (po akcentu se da su rodjeni ovde i da su im roditelji upumpali tu prichu o tome da su najnaj...) ko je veci srbin , i onda se zapitam "BOZE SA KIM JA DELIM PLANETU FFS!!!!"

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Malo se druzhio sa Docom, sad cu sa Nikolom, pa posle uskoro do kuce. Razmisljam dal' veceras da odem do centra da vidim ove sto cekaju WoW, pa da ih pitam kako im ide i da li planiraju odma' ili sad da idu kuci i ulete na servere ;)

I tako, lepo vreme, ja srecan, same old same old.

A ne, cekajte, cekajte, jutros je u troli pevao mali cigojner, bas je razgalio sve unutra. Prvo "Odem li u venu cu", onda "Zasto dama sedi sama" i kao vrhunac "Skim si sinoc bio da li ona zna" (valjda se pesma zove "Gatjice". E sad, glavni hit je naravno posto nemaju sa sluhom blage veze, i nemaju ni pojma kako ide tekst, i onda ispadne nesto kao

"jedno veche devojka sam, mislim briga me" :)

Naravno, smesno je samo ukoliko znate kako stvarno ide ;)

laleeee...ako cesh vecheras u centar da ne nadzhemo ;o) i da li planirash na after parti? =o)

ono...bio u gradu, odradio 70% planiranih stvari...ruchao, sad nesto josh odradim pa u 5 ko pravi tinejdzher odgledam one tree hill ;oP i posle toga odmorim da bi naveche ishao u grad na wow ludenje a od 2 ujutro golden globes...ludElo! =o)

bio u teretani... lele ubi me onaj lik, kao otishao do onih instruktora il sha ve i reko mu da ocu da radim to to i to... koje vezhbe .... hmm ae ovo neka mozesh ti 40kg 3 serije po 8 komada... ae ovo ma mozesh ti tolko tolko... na kraju gledam poiskakale mi vene [:D]

al da budem iskren dobro vezhbanje:)

sad se bacam na posao... ima da pullujem all nighter... lal :)

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

vratih se konacno... jbt nije proslo ni pola h kako sam usla u kucu, kad evo me sedam za komp i idem na forum! :) al dobro, zato sam izdrzala nedelju dana.. odoh malo da vidim sta ima na drugim topicima.

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...