Formica Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 ne moze chovek ni da se naspava normalno. kako svane tako zvoni telefon. aman ljudi ima ovde neko ko trentno zivotari i ne budi se u 7. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 @kruko..shto je najcrnje..tachno..izblejala sam pored kompa..al vredno je svakog minuta sna.. :inLove: @topiK.. jbmti zhivot i nesposobne ljude..vetj skoro dva meseca zet drzhi moj komp kod sebe..i nikako da ga pogleda..posle kabumexplozije ja neam pojma shta se desili sa komponentama unutra..a dao mi posle mesec dana neki svoj krsh.. :( i kako ljudi misle da rezhem diskove kad neam rezach..a ni dvd pleJer.. oooo zhivote lutalice.. elem.. spava mi se.. :( aj zdravo.. odoh na fax.. jupijej.. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Odo u shkolu da izljubim svoju profesoricu matematike - jer mnogo je volim Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Tako ti i treba kad kupuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Josh jedan po sebi poseban dan proshao... Gledao nekih 10tak klinaca koji se svadjaju da li je jachi Blood Elf Paladin ili Dranei Shammy... i to sve u sred shopping centra, dok ljudi prolaze i zabrinuto gledaju :S Sa druge strane u kaficu se svadjaju dva kvazi-srba (po akcentu se da su rodjeni ovde i da su im roditelji upumpali tu prichu o tome da su najnaj...) ko je veci srbin , i onda se zapitam "BOZE SA KIM JA DELIM PLANETU FFS!!!!" Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Odo u shkolu da izljubim svoju profesoricu matematike - jer mnogo je volim haha, jel ti obecala +4 za kraj? http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Malo se druzhio sa Docom, sad cu sa Nikolom, pa posle uskoro do kuce. Razmisljam dal' veceras da odem do centra da vidim ove sto cekaju WoW, pa da ih pitam kako im ide i da li planiraju odma' ili sad da idu kuci i ulete na servere ;) I tako, lepo vreme, ja srecan, same old same old. A ne, cekajte, cekajte, jutros je u troli pevao mali cigojner, bas je razgalio sve unutra. Prvo "Odem li u venu cu", onda "Zasto dama sedi sama" i kao vrhunac "Skim si sinoc bio da li ona zna" (valjda se pesma zove "Gatjice". E sad, glavni hit je naravno posto nemaju sa sluhom blage veze, i nemaju ni pojma kako ide tekst, i onda ispadne nesto kao "jedno veche devojka sam, mislim briga me" :) Naravno, smesno je samo ukoliko znate kako stvarno ide ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 (edited) Kakav divan dan napolju. Kao nekad kad sam i Edited January 15, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Neverovatan dan sad mi ortak javio da su mu ukrali skuter... i to ispred jermontove ... Sacuvaj boze ! ! ! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Pa zar nije o nesto malo gigabajta za tu velicinu? Trebalo bi da skines oko 2GB za 24h :) Pitaj ih taman kad planiraju da getuju a life, Plasim se da ce me pitati "A gde on najcesce pada?" :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 platjam danak tvrdog provoda lal. imam temp i upalu grla, al sam skoro na putu da se saniram :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 laleeee...ako cesh vecheras u centar da ne nadzhemo ;o) i da li planirash na after parti? =o) ono...bio u gradu, odradio 70% planiranih stvari...ruchao, sad nesto josh odradim pa u 5 ko pravi tinejdzher odgledam one tree hill ;oP i posle toga odmorim da bi naveche ishao u grad na wow ludenje a od 2 ujutro golden globes...ludElo! =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 @ Kole - Mislim da cu banuti da vas posetim tamo na Obilicu i vidim kako vam ide, a mozda povedem i specijalnog gosta. Ne planiram ici na afterparty, ipak se sutra rano ustaje. Cak je i ovo dovoljno kasno, al' kao ajde :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Neverovatan dan sad mi ortak javio da su mu ukrali skuter... i to ispred jermontove ... Sacuvaj boze ! ! ! jel to neka nova ulica ja sam samo za ljermontovu cuo... http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 bio u teretani... lele ubi me onaj lik, kao otishao do onih instruktora il sha ve i reko mu da ocu da radim to to i to... koje vezhbe .... hmm ae ovo neka mozesh ti 40kg 3 serije po 8 komada... ae ovo ma mozesh ti tolko tolko... na kraju gledam poiskakale mi vene al da budem iskren dobro vezhbanje:) sad se bacam na posao... ima da pullujem all nighter... lal :) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 u work hard, u play hard lol http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 bio do grada da kupim djushe,kad ono nema ih nigde... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 gledo sad snakes on the plane... na par scena sam se iscimo najgore... samo zato shto neeee volim zmije, i imam fobiju od njih ;D kako prodju zmije po avionu tako ja dizhem noge na krevet :D ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 migsa, ako je taj sluchaj, lep stavi u avatar indijanu dzhonsa, i on ima isti problem ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 vratih se konacno... jbt nije proslo ni pola h kako sam usla u kucu, kad evo me sedam za komp i idem na forum! :) al dobro, zato sam izdrzala nedelju dana.. odoh malo da vidim sta ima na drugim topicima. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Skidam neke market risrch txt-ove za projekte. Ipod je reshio da se vrati medju zive. Kupio sam prednje zvuchnike za vrata na kolima i mrzi me da ih turam. Bole me ochi od crt-a poshto rabim net u drugoj gajbi. Zivot je lep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Smorio sam se ... Bio do grada danas, blejka neka sa ortakom ... Chekam caleta da mi donese napajanje za komp, poshto ovo, polako ali sigurno, umire. Na dijeti sam vec 2 dana, i dobro mi ide .. smrshao sam 100 grama :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 evo me, stigo' kuci... jooooooj... skinuo sam "Sto si u kavu stavila" (Ciiiileeeee ) i evo slusam je na ripitu. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 bolesna sam i moram da ucim..ubitacna kombinacija : (( a ide mi se na moooreeee I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 ne verujem sta mi se desava.. znaci, ovo : http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=42516 osim toga, dolazi devojcica... downloadujem muziq... woohoo Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts