Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

klinci u kraju su upravo bacili neku uber cluster petardu koja je pucala dva i po minuta. moraću da pozajmim od ortakinje paintball pušku, ovako više ne može.

@ topic - Danas montirao neki zamrzivac i to, pa sam onda dobar deo dana proveo "otkrivajuci funkcije". Mis'im, ko bi rek'o da se u drsci za otvaranje fioka zamrzivaca nalazi ono za pravljenje leda? Onda sam ogladneo, a posto su svi resursi sto hrane sto ljudski okrenuti pravljenju vecere, lepo sam uz'o i kupio neko povrtje, paradajz sos i tunjevinu i napravio Santorini sos, smuljao sa tunjevinom, posuo Soja sosom, isekao hleb sa lanom i naravno pojeo :) I bas mi je prijalo.

is there anything you can't do?

Bio u starom kraju,bio do crkve,video se sa drustvom.

Bio sam drugaricaama na picu,chastile me [:D]

Jel da da sam shmele??!11one

ma bleja :P

noob drugarice mu kupile pice. :P

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

majka je morala juche da prochita u novinama da se iz nekog misterioznog razloga za bozhitj tradicionalno sluzhi prebranac BEZ aleve...i ono...nisam sretan koliko sam mogao biti... =o/

prebranac bez aleve nije prebranac:)...upravo se najedoh istog i ribe pa ce biti zanimljivo veceras:)

srpskivojnik-3.jpg

is there anything you can't do?

Pa ne znam jos dobro da pravim stvari od drveta u "uradi sam" fazonu. :)

Bio AlBrl, pre toga se bas dobro najeo, kombinacija prebranac + kiseli kupus i slicno ftw, pa bio do grada pa do hrama. Al' da se ne ponavljam, evo c/p sa topica o Bozicu.

Upravo sam se vratio iz obilaska hrama. Zapravo, bio sam sa drugarom Albrlom malo do grada, pa kao u povratku ajmo do hrama.

1. Pobogu, koja je to tamo skupina modernih srBskih novopravoslavaca koji u zanosu prema svojoj veri ne samo da se krste tridesetosamputa vec i padaju nichice, nesto se okrecu, obrcu i naravno tradicionalno traze "plusitj sa gimnasticarem". Da ne gresim dusu i izvinjavam se ostalima "normalnima" tamo, ali 99% prisutnih su bili likovi u trenerkama i sa shabankama/zemunkama. Oko hrama nigde mesta za parking, sve neka besna kola, treste narodnjaci, katastrofa.

2. Sa ovim kojotovim pitanjem u glavi sam i usao u karadjordjev park i moram sa da konstantujem da su sve ribe bile doterane, u minitjima, nasminkane u onim "polu-bundama" i kako se to vec sve zove.

3. Saznao sam da postoje i petarde koje se zovu "Kalashnjikov". I dalje sam pri stavu da sve sto bacaju petarde treba udariti zestoko po dzepu, izvinjavam se forumashkim ljubiteljima petardi.

I tako ... nisam se ja nesto iznervirao, znao sam sta me otprilike ocekuje, a pritom nisam ni hteo da idem tamo da se ne bih gurao kroz onoliku guzvu. Secam se da pre jedno 10ak godina nije bilo prakticno nikoga u crkvi i mogao si opusteno da udjes/izadjes i setas okolo, a sad naravno nema sanse.

aj da ne otvaram nov topik,imam glupi retardirani problem koji me iritira sto ne mogu da ga resim a kontam da moze da se resi cas posla

naime imam dve slike u folderu programa kojeg sam uninstalirao i ne mogu da ih obrisem...e sad da vi ne biste rekli lol noob,fora je u tome sto te dve slike nece ni da otvori u fazonu unknown file format a ne mogu ni desni klik pa properties da vidim da li su read only i te gluposti,ne mogu ni da uradim rename te dve slike ma totalno jebeno nista...mislio sam da mozda ima neki program koji ih mozda koristi u tom trenutku pa da zato ne mogu da se obrishu,pa sam restartovao ali jok,ni nakon restarta nije uspeo delete...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

lol noob :)

Samo sto meni to nisu bile nikad "slike programa koji sam deinstalirao" nego neki nasty pr0n. Lazes grujo masni su ti brci!!!

Kad priznas kakav je pr0n u pitanju pomoci cemo ti :))

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...