Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dos'o sa novogodisnjeg rucka, bas sam se fino najeo. Domaca supa, sarme, ruska salata i posle toga strudla s makom. Nista mi vise ne treba :) Sad jos malo do grada na kafu/sok, da se iskoristi ovo lepo vreme i cinjenica da nema nikoga na ulicama :)

Aaaaaaaa, to je bila pijanka za pamcenje, lepo smo ushli u 2007... Znachi, bili kod druga kuci, napili se ko pichke, samo shto kad sam doshao kuci nisam bio u stanju da isechem limun, pa sam sad mamuran do jaja i boli me glava...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

bio na zurci do jedno 6 ujutro onda mi se privalila 3 ortaka na spavanje jer nisu mogli prevoz da navataju kuci pa smo se poonesvescivali jedno 9 sata i onda smo u after party-u pegleli heroje do sada... jebote nije mi dobro... ali sam happy :)

ne znam gde su mi noge,smrsao sam skoro cetiri kile, slomio sam naocare, stopala mi otpadaju, kolena mi naduta - Jednom rechju bilo mi je MEGA. MEEEEEEEEGA dobro.

Od chega su ti kolena naduta;)?

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Opet sam se najeo za veceru samo od "mezeta" :) Ono, prsuta, sir, ruska salata, kiseo kupus i slicno. Ali sam zato prigrabio i flajku rasoL-a, i sad sam srecan, jer ja to mnogo volem da pijem bez obzira na doba dana i godine, pa se bas radujem ispijanju recimo po jedne case ujutru :)

U ostatku dana, nista specijalno, ovaj kao fol novogodisnji program je nikad veci raspad, ne znam sta je nateralo televizije da "zavrnu slavinu". Pritom me odusevljava sto RTS i HRT imaju iste stvari na programu, koje im onako dolaze u paketinim ponudama sa zapada :)

sutra da kupim karte za Partizan - Huventud. oleeeee... napokon PiJonir.

a posle kod druga na rodjus i tako...

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...