iguana Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 ne znam gde su mi noge,smrsao sam skoro cetiri kile, slomio sam naocare, stopala mi otpadaju, kolena mi naduta - Jednom rechju bilo mi je MEGA. MEEEEEEEEGA dobro. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 bilo...onako bolje receno smor ... od pola 1 :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Jedna od najboljih NG!!! Ukapirala sam koliko zapravo volim neke ljude i koliko mi je drago sto ih poznajem :******* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Dos'o sa novogodisnjeg rucka, bas sam se fino najeo. Domaca supa, sarme, ruska salata i posle toga strudla s makom. Nista mi vise ne treba :) Sad jos malo do grada na kafu/sok, da se iskoristi ovo lepo vreme i cinjenica da nema nikoga na ulicama :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Aaaaaaaa, to je bila pijanka za pamcenje, lepo smo ushli u 2007... Znachi, bili kod druga kuci, napili se ko pichke, samo shto kad sam doshao kuci nisam bio u stanju da isechem limun, pa sam sad mamuran do jaja i boli me glava... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 (edited) Extra docek je bio. Posle doceka na stanici neka riba 17-18 pocela da se dere na sred ulice "Trudna sam trudna sam." Nisam mnogo ostao niti popio sto je dobro. Edited January 1, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 bio na zurci do jedno 6 ujutro onda mi se privalila 3 ortaka na spavanje jer nisu mogli prevoz da navataju kuci pa smo se poonesvescivali jedno 9 sata i onda smo u after party-u pegleli heroje do sada... jebote nije mi dobro... ali sam happy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 ne znam gde su mi noge,smrsao sam skoro cetiri kile, slomio sam naocare, stopala mi otpadaju, kolena mi naduta - Jednom rechju bilo mi je MEGA. MEEEEEEEEGA dobro. Od chega su ti kolena naduta;)? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 gle ja :P dosao, da nadoknadim... i da se lecim od sinoc... dosao kuci u pola 8, ustao danas jedva u pola 4... glava mi se raspada... 'bem ti sokola, ala je bilo dojaja... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Od chega su ti kolena naduta;)? od d It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Jedem sladoled od kokosa i ananasa... I nije neshto... =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 "Ej brate, jel snoop dogg ranije bio warren g?" Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 od d gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 o5 sam uspela da s*ebem zheludac.. :( ceo dan ne mogu da se sastavim.. previshe alkohola.. ranisan.. :LOVE: kontala sam da idem za reprizu u ns.. al to je postalo malko daleko.. jbg.. barem tjem gledati andjele 3 vecheras na pinq.. JUPIJEJ.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 ne valja kada se neko navikne na batine stalno, manje boli . a i ja imam dushu, prvi januar je, josh mi struje endorfini telom od sinoc It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 pregledavam torente koje sam skinuo dok sam slavio negde daleko :p kapiram da treba da se vidim sa milion ljudi u sledetjih par dana... i shto vishe razmishljam kako sve da postignem, manje mi se vidja sa bilo kim :[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Opet sam se najeo za veceru samo od "mezeta" :) Ono, prsuta, sir, ruska salata, kiseo kupus i slicno. Ali sam zato prigrabio i flajku rasoL-a, i sad sam srecan, jer ja to mnogo volem da pijem bez obzira na doba dana i godine, pa se bas radujem ispijanju recimo po jedne case ujutru :) U ostatku dana, nista specijalno, ovaj kao fol novogodisnji program je nikad veci raspad, ne znam sta je nateralo televizije da "zavrnu slavinu". Pritom me odusevljava sto RTS i HRT imaju iste stvari na programu, koje im onako dolaze u paketinim ponudama sa zapada :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 sutra da kupim karte za Partizan - Huventud. oleeeee... napokon PiJonir. a posle kod druga na rodjus i tako... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 U ostatku dana, nista specijalno, A to sto sam dzonija i tebe pavnovao u Dead or Alive 4??? :)) Jbt, moram kupim taj Xbox... :( facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 realno - chovek samo treba da bude pozitivan. svi problemi ce se resiti... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 ijao .. zobam neke pitice sa pechurkama i zhuzhu naizmenichno. perem se muzikom i klizim na stolici po gajbi .. jer tje meni ikad biti dosta =) ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 pomesao dan i noc... nema sanse da zaspem. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 same ;( sutra moram da poranim da bi se vratio u normalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 kako bih sada negde djuskao sa nekom ribom satima.... ma i sam, samo da se djuska. Ne mogu da spavam, ne mogu da mirujem, svaki misic mi se upalio, toliko su se upalili kao da gorim It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 ekstaza, kataraza, homeoaza, bshiaza .. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts