MaudDib Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 rekoh sebi da ti ne sipam pajdo na ranu... haha nema ranjenih =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravaa Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Bicu na BK :))) Bio Dragan Karic kod mene gajbi sa nekom profkom sa BK Univerziteta nesto spikali sa mojim tjatjom. mislim oni su neka ekipa. no, bicu na BK :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 blago tebi... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Uživancija na netu feat Baja Mali Knindža u pozadini \0/ "šta se ono tamo čuje, ko to peva u ravnici...." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Chim doruchkujem moram da uchim ustav... Jaoo uzmi stolicu i zvekni se nogarom... pa realno - od kad se to uchi :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 ^ taj rad...to je izmislio sloba da bi imao "nove male pionire" :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 uzmi stolicu i zvekni se nogarom... pa realno - od kad se to uchi :) u prvoj smo uchili ustav pa smo pevali, ko i filozofiju, sociologiju, logiku i ostala sranja 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 nisam jeo hleb koji sam kupio na putu od radnje do kuće ne pamtim koliko dugo. ali danas mi je alpski hleb iz tome legao fantastično :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Idem na premijeru Deja Vu za sat vremena. Utisci kad se vratim. Danas bio na faxu posle nedelju dana i uzeo teme za seminarski iz ekonomike turizma i osnova ekonomije. Kapiram da cu pitati ljude sa foruma jel ima neko nesto . Ali, o tom potom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Razgledao neke gps uredjaje nanetu jebote koliko su napredovali u poslednjih 3 dine ono greska 5 m. Inace sada uzivam u caju od nane i zalfije i cistim um od ovozemaljskih pohlepa uz tihu ambijentalnu muziku. Meditacija pred trening pa onda kod ortaka na rodj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Kod mene u srednjoj se ustav odgovarao prepričavanjem sinoćnog dnevnika. Provozah se starim putem do Pazove, ne mogu da prepoznam okolinu. Promenilo se vi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Odgledao sam danas Borata, nije loš.Pizdeo sam zbog lošeg prevoda, nisam mogao da ga uskladim sa mojom rip verzijom, stalno sam držao prste na ctrl i desnu strelicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Odgledao sam danas Borata, nije lo Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Bio na photo sekciji, pa na nastavi, pa sa devojchicom, pa sa drushtvancetom, pa shtrebao, sad vecheram i uskoro na qnt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 malo faksa, malo projektovanja, malo stonog tenisa, malo piva od tresnje, malo tamnog piva, malo svetlog piva, malo mutnog piva, malo belgijskog "blonde" piva, malo pesaka od 11tog do poste u zemunu....veeeliki i dugacak dan. Sutra mi dolazi bole It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Stigao kuci sa premijere "Deja Vu"-a. Dobar film, mnogo dobar. Malo su zasrali kraj, ali sve u svemu, mnogo mi se svideo. Inache, stigla zima, jebem joj dete... Ali dobro, valjda ce sad biti i snega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Odoh da raschistim glavu od ovog srpskog... Malo cs-a posle 100 godina pa qnt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 procitao Makijavelijevog vladaoca,do jaja je...za godinu dana cu preuzeti klanrur ;) elem,skenj dan danas,matora machka mi se nesto tripovala,jbt hoda pa krene da rita zadnjim nogama,ko da je jebeni konj,odveo je do veterinara,jadnica je primila 3 inekcije :((( posle bila sprdnja sa malim machkom,stavio sam mu ogrlicu protiv buva i on se istripovao ko da je guster jebeni(ja sam prvo mislio da ga steze ogrlica ili da ga bilo kako onemogucuje,ko zna ustvari sta je njemu u glavi),tako se kretao a i imao je neki trip,nije mogao da se ispravi(!?) a hodao je samo uz zid ili neke ivice,znaci umirao sam od smeha,ali sam mu posle 15minuta skinuo jebenu ogrlicu,pa nek bude buvljiv :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 igrao cs jebeni... umirem... moram da spavam,a ne mogu...aaaaaaaaa... idem da gledam film... skinuo sam sa net-a american pie 5... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 ucim biznis law... ispit za 6 cuki :D ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 smorih se ko azdaja danas.. ceo dan sve neke misc stvari zavrsavao i sad sam umoran ko kerche btw http://video.srbijabrate.com/bigz_vs_acab_0912_b92.wmv join the action!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 Sad sam ustao, moram da uchim srpski. Otkinuo sam bubuljicu koju nisam smeo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 spavao kao meda, sad cu da radim kao mrav, i tako... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 danas izbegavam chasove, a sutra bozhe zdravlja idem po mog zlatnog retrivera ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 Bio juce kod ortaka na rodju. Danas me sestra probudila u cik zore fenirajuci kosu #@&*%$^*$$^* ne volem kada se to desi. Ali onda kao da mi se iskupi spremila mi dorucak e to volim kada se desi :) Inace danas trebam da se nadjem sa jednim uvacenim rur memberom da se razmenimo za diskove a uvece opet trening. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts