Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Chim doruchkujem moram da uchim ustav... Jaoo

uzmi stolicu i zvekni se nogarom...

pa realno - od kad se to uchi :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

uzmi stolicu i zvekni se nogarom...

pa realno - od kad se to uchi :)

u prvoj smo uchili ustav pa smo pevali, ko i filozofiju, sociologiju, logiku i ostala sranja [:)]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Razgledao neke gps uredjaje nanetu jebote koliko su napredovali u poslednjih 3 dine ono greska 5 m.

Inace sada uzivam u caju od nane i zalfije i cistim um od ovozemaljskih pohlepa uz tihu ambijentalnu muziku.

Meditacija pred trening pa onda kod ortaka na rodj..

malo faksa, malo projektovanja, malo stonog tenisa, malo piva od tresnje, malo tamnog piva, malo svetlog piva, malo mutnog piva, malo belgijskog "blonde" piva, malo pesaka od 11tog do poste u zemunu....veeeliki i dugacak dan. Sutra mi dolazi bole

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

procitao Makijavelijevog vladaoca,do jaja je...za godinu dana cu preuzeti klanrur ;)

elem,skenj dan danas,matora machka mi se nesto tripovala,jbt hoda pa krene da rita zadnjim nogama,ko da je jebeni konj,odveo je do veterinara,jadnica je primila 3 inekcije :(((

posle bila sprdnja sa malim machkom,stavio sam mu ogrlicu protiv buva i on se istripovao ko da je guster jebeni(ja sam prvo mislio da ga steze ogrlica ili da ga bilo kako onemogucuje,ko zna ustvari sta je njemu u glavi),tako se kretao a i imao je neki trip,nije mogao da se ispravi(!?) a hodao je samo uz zid ili neke ivice,znaci umirao sam od smeha,ali sam mu posle 15minuta skinuo jebenu ogrlicu,pa nek bude buvljiv :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Bio juce kod ortaka na rodju. Danas me sestra probudila u cik zore fenirajuci kosu #@&*%$^*$$^* ne volem kada se to desi. Ali onda kao da mi se iskupi spremila mi dorucak e to volim kada se desi :)

Inace danas trebam da se nadjem sa jednim uvacenim rur memberom da se razmenimo za diskove a uvece opet trening.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...