Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne seri, Bole...

nema tu nikakve mistike. naime, opste je poznato da prema zenama treba biti skot. inace ce one biti skot prema tebi. proviris sa emocijama malo iza zaklona i krk!!! head shot! cao i dovidjenja, idi kod mame i placi... prosto kao samar. e, sad, mogu da se slozim da smo male sisice, zato sto nismo bas uvek skotovi. ali, sa tim moramo da zivimo...

edit>

word

Sabio i drugi kolokvijum iz ekonomike turizma, sad imam 58/60 bodova ukupno iz toga, i smeshi mi se 10 na kraju. Ali osnove ekonomije...no comment. Prvi kolokvijum 6, drugi ako bog da isto, i ako isti taj bog za kraj da 6 bice extra. Suvoparno je mnogo. Sedim sad u radnji, uzecu da gledam neki film verovatno. Snatch nisam odavno gledao... Dogovaram se sa nekim ljudima ubrzano sta cemo za skijanje, i Kop je vrlo izgledna varijanta. Nece ljudi u inostranstvo pa nece [:(].

[edit]Gratz za unapredjenje.[/edit]

Edited by Green

pomagao nesto caletu celo jutro uglavnom emulirao magare. Sada ono neka klopa pa da se malo odmorim pa onda da izvucem kruletu uske i onda da ga operem u mw 4 :)

E da evo malo mudrosti za sve ako ikada pomislite da vam je zivot sranje to znaci da imate previse vremena za razmisljanje :)

Imash lektiru na faxu? :D

to ti dodje isto kao kada bi pitao etefoca "jel imate fiziku na faxu?" :)))

my job is reading ;) za sada sam stigla do dela kada je lik tri puta zapalio grad i sada ga Martin Luter opominje da je zao covek i da prekine sa tim sranjima a inace koliko sam ukapirala(na nemackom je , pa kapiranje sporije ide) lik je ljut jer mu je neki lik(fora gradonacelnika) unistio konje,tj. nije ih hranio i tako to ;)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Ziveo Shoping spree , za 280 Evra iPod Nano (4gb) i PSP :D

<3

A sad lovim Fubu tike za 20 jevreja :))))))

A nashao sam jednu knjigu koja me je poprilicno zaintresovala , kad je procitam javicu vam :)))

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

u ponedeljak moram da donesem nesto (slatkise, pastu za zube, cetkice...) za podrsku "trupama".

koja ironija... napred "trupe"! :))))

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

pretvoriš mu mozak u prisilni rad?

da, tako sam pročitao, a sad nije fora da menjam :))

on topic, izgleda da sam se naspavao napokon, što je novost dostojna postovanja ovde.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...