Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dosho iz shkole, ladno sam na isqstvo prepisao fiziq, znachi opet dobijam 2 iz polugodishnjeg gradiva bez uchenja [:D]

blago tebi... ja ucim i opet dobijem 2. :(

al zato sam danas imala kont iz mate i opusteno uradila, posto imam vec dve petice. :D

ko o cemu ja o skoli. omg

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

vezbaj vezbaj btw jel analiza 14. ?

ja sam najzad skontao da je x+iy = ro * e na i*fi

btw fje su lake, cekaj dok dodjemo do diferencijalnih jna

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Evo sad sam dobio email od Neobee-ja da nemam tehnichkih mogucnosti za ADSL... Odo da se obesim grrrrrrr

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

vezbaj vezbaj btw jel analiza 14. ?

ja sam najzad skontao da je x+iy = ro * e na i*fi

btw fje su lake, cekaj dok dodjemo do diferencijalnih jna

olololo

tek si sad skontao

diferencijalne funkcije mi uveliko radimo... pa jbt stigli smo kod ilije do parcijalnih izvoda i diferencijala viseg reda...

no za kompleksne brojeve lol ako si tek sad skontao :)

fi ti je arg(z) a ro je moduo |z| pa lol jbt :)

sve se procita sa grafika sva 3 oblika

nego, jesi ti uopste prva godina e2?

olololo

tek si sad skontao

diferencijalne funkcije mi uveliko radimo... pa jbt stigli smo kod ilije do parcijalnih izvoda i diferencijala viseg reda...

no za kompleksne brojeve lol ako si tek sad skontao :)

fi ti je arg(z) a ro je moduo |z| pa lol jbt :)

sve se procita sa grafika sva 3 oblika

nego, jesi ti uopste prva godina e2?

obnavljam

analizu ne pratim kod ilije (smara), a diskretnu smo proslu sredu radili kompleksne kod ljube, ja danas uzeo da ucim malo se pomucio pa skontao. brate los sam ja iz matisa skroz

al znam ste je fi i ro, ima u knjizi :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Bio u kupovini, i konachno sam pazario neki elektricni brijach, malo samo da se "doterujem" kad me mrzi da se temeljno brijem. Do sad sam koristio masinicu za shishanje, pa je vise smorilo ... Sad treba neke mailove da pisem, pa cemo da vidimo.

uzmi onaj braunov trimer sto se reklamira

deluje jebitacno

nego

vi sto smarate sa funkcijama,nemojte da ja pocnem o Aristotelu i Platonu

jebo im ja mater dokonu :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ucio 3 dana, ucio na aerodromu u Tampu, u autobusu na putu od Newarka. i legao u 3 i probudio se u 5 da ucim i u 8 saznam da testovi nisu stigli na vreme jer je guzva na Manhattanu. o.O

a testovi za matis su naravno stigli.

a sad bleja... bio sam vec na basketu, odigram malo CSa pa na spavanje od 12 sati.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

@Drale, Ivan - opet hejt po zenskom rodu... shto kaze Maud nije ni chudo shto ne "umachete" [:D]

vidi ovog Dr Filguda... [:D]

jos se i slazem oko onoga sto si rekao Aletu (mada si mnogo mekan, ali boli te, moze ti se [;)]), ali sto se pozivas na Mudomanove strucne analize, pa to je smehotres olimpijskih razmera.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Visual Studio opet baguje, trudim se da ne otvorim treću Guaranu, pa reko da u međuvremenu oprobam po prvi put i ovaj blogerski thread

trupsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

just made my day [:X]

@topic ... sad sam ustao .... grrrr... sta koj qrac da radim celo jutro ... a popodne me ceka nikad gore veverisanje po gradu...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...