Jump to content

Interesantno zapazanje

Ste

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

jbg prvo je pocelo na ICQ user details, sad je to samo evoluiralo. nista novo. kad pogledas koliko retardiranih debila jos uvek salje poruke na TV da bi nasli partnera, zasto bi se cudio sto toga ima na internetu. kao i u novine. takav sam i takav sam, sirotan bez igde ikoga, eve vam slike i mog licnog opisa kakav bi zeleo da budem pa ako se neka od picaka primi na to juhuuu!!

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Brate i ti bi to radio da si tako ochajan. Pokushaj i ti da njih shvatish. U svetu ima mnogo vishe nesrecnih, ruzhnih i glupih ljudi nego onih koji su srecni, lepi i pametni (ili barem jedno od ova 3) tako da nije ni chudno zashto ima toliko sranja i debilizma na netu.

Edited by VoOdoO_MaN

Got some minuses for free?

zanimljivi su vam stavovi, doduse totalno pogresni

meni kao i ostalim kolegama muzicarima je myspace odlichna stvar

imam u listi prijatelje svoje, postavim buletin kad je svirka ili neshto slichno i skratim sebi posao, okacim svoje radove da to neko cuje, prezentujem svoj bend na istom hostu gde prezentuju premijerne stvari najveci bendovi na svetu... itd.

ruku na srce, nije da nema ljudi koji slikaju svoje tricepse, sise, i sl. u nadi da ce naci partnera ili nesto slicno, al' ste nekako previse izbanalizovali stvar, pa rek'o da vam skrenem malo paznju...

btw, koliko ima ruznih, toliko ima i lepih, koliko ima pametnih, toliko ima i glupih... itd.

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

Izgleda nije. [:D] I nemoj spu sa tim forama "koliko ima pametnih toliko ima i glupih ". To je isto ko kada bi rekao koliko ima bogatih toliko ima i siromashnih itd. Mozhda si ti u lepom okruzhenju pa ne primecujesh elem da ne skrecemo sa teme lik ima bash ok stavove. Malo okrutne ali ok. I svidja mi se ono oko IPod-a i iTunes-a.

Got some minuses for free?

lik je klasican maddox wannabe.

znaci, ogroman font, ruzan layout, previse pljuvanja i izdrkavanja.

e sad, vama koji se spremate da odgovorite sa "to je i poenta, da bude ruzno, al iskreno" mogu da kazem samo da ga popusite.

al iz mesta.

mp3 jeste unakazio muziku, i slusanje iste.

al face it, koliko vas bi se odreklo vase mp3 kolekcije, i cinjenice da ako vam se neki bend svidi, vi mozete da odete kod random XY ortaka, i pokupite celu diskografiju ??

a ja uvek mogu kad nabavim novi album, da ga ubacim u playlist, iskljucim shuffle i odslusam ako treba 200 puta, onako kako su izvodjaci smislili da treba da se slusa.

sta ? nema pucketanja ploce, nema sustanja kasete ??

zabole me patka, na to su se primali moji matorci. ja ne.

a za myspace...

pa jeste kretenski, i ja imam nalog, i ja jesam kreten.

al meni je to nacin da odrzavam kontakt sa nekim ljudima koje ne mogu da vidjam, a koji inace ne vise na ICQ-u ili IRC-u.

sa moje tacke gledista, samo jos jedna bedna kopija maddoxa, posto su otprilike sve njegove kopije bedne.

on je jedan, i bogu hvala na tome.

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

sere lik ko foka

- ko god kaze da je mp3 losa stvar i da je iPod los izum nek se obesi ... ovaj trabunja kako niko nece da kupi albume zbog ipod-a... niko nece da kupi albume zbog p2p i sl stvari .... ffs

- isto vazi i za mypsace... jeste shugav sajt , ali nekom sluzi svrsi ... ako tebe ne zanima nemoj da ga otvaras i gotova prica...

- mislim da je ono sto najvise nervira ovog lika u stvari i sam rekao :

"Sometimes I get depressed writing tommyv2.com knowing that it won

Hm... poceo je da kenja o tome sto ljudi pisu sta misle...

Lik je samog sebe zakopao...

Koga zabole *rac za njegove misli i stavove???

Mp3- Hm... <3 iPod a on neka se j*be

Lik je jednostavno greska prirode koja se na zalost dokopala kompjutera i interneta!

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

baš sam se radovao da ću prvi da napišem da je lik neuspešni imitator maddox-a :)

elem, njegov problem nije sa ipod-om već sa načinom na koji ljudi kupuju muziku danas, a nije svestan da online kupovina ne čini ni 10% prodaje muzike (6% u 2005, očekuju rast).

poenta da albumi imaju svoju priču (greater than the sum of their parts fazon) mu je validna, to je jedina stvar sa kojom se slažem, i lično slušam 95% vremena ili albume ili setove (za koje bih rekao isto jer su niz pažljivo izabranih pesama i definitivno imaju svoju priču)

u drugom delu teksta napada blogove, a to tek nema veze sa životom. lakše objavljivanje sadržaja na internetu i lakše povezivanje sa drugim ljudima (otprilike ono o čemu spu priča) je odlična stvar, a njegov problem sa tim je što su to počeli da rade (i) glupi ljudi. to je bilo neizbežno, internet je prestao da bude oaza pametnih ljudi tamo negde oko 1999.

sve u svemu, ne znam što sam čitao i što ovo pišem, kad je tekst na nivou pljuvačine iz kurira.. ne mož' svako biti medoks :)

simpatichno chitati ove komentare, samo na osnovu njih se vidi ko od vas ima ipode a ko ne =oP

a lik je malo izgubljen, utoliko sto vecinu normalnih internet korisinka zhivo zabole za masu dechurlije koji kache stvari po mypeaceu, kao i sto rate kad skidamo muziku skinemo celi album i poslushamo pre nego sto ostavimo onih nekoliko pesama koje nam se slushau vishe puta =o)

opada prodaja konstantno već nekoliko godina, ali da, i dalje se vrte milijarde.

edit: kapiram na šta ciljaš, no eto, odgovaram ti. skinuti muzički album sa neta za dž postaje sve teže, itunes i slični su sve glasniji i jeftiniji, pa ispada velikoj većini lakše da plate par dolara nego da se cimaju sa nekim tamo torentima.

slazem se sa ovim za Michael Jacksona, Gorrilazz(Feel Good inc.) za ostalo samo delimicno.

uvek me je nerviralo kad ljudi znaju samo hitove odredjene grupe i nazivaju sebe "fanovima" a one pesme koje su lepse ali nisu komercijalne za njih nisu ni culi samo zato sto to nije bilo na mtv ili slicno.

I see by your outfit, that you are a cowboy.

poenta da albumi imaju svoju priču (greater than the sum of their parts fazon) mu je validna, to je jedina stvar sa kojom se slažem, i lično slušam 95% vremena ili albume ili setove (za koje bih rekao isto jer su niz pažljivo izabranih pesama i definitivno imaju svoju priču)

E da ga jebem, meni je ova prva stvar koja me je u tekstu iznervirala, i za koju mislim da je neviđeno glupa i netačna. Ne kažem da ne postoje albumi koji predstavljaju jednu umetničku celinu, ali su jako, jako retki...

Album u 95% slučajeva nastaje tako, što se pravi garnirung za 2-3, maksimalno 4 dobre pesme. Upravo pojava mp3-a i prenosnih uređaja za isti, pa i prodaja muzike preko neta "na komad", tj. po pesmi, je nanela težak ali vrlo pozitivan udarac muzičkoj industriji, jer je dala mogućnost da odabereš da slušaš ono šta ti se zaista sviđa, a ne da preslušavajući albume veštački, prihvatiš i ostatak. Ja sam jedan od onih koji pojedu šniclu, a bezukusni list vansezonske salate, lepo isečenu šargarepu, i naseckan peršun posut preko istih, ostavim u tanjiru. Birajući pesmu po pesmu, i tako sastavljajući svoju listu ili disk, zapravo otvaramo jedan mali kreativni proces koji nas više zbližava sa muzikom i pospešuje interakciju sa njom. Stvaraš liste po raspoloženjima, po stilovima, rastuće tenzije, itd...

Evo npr. pogledajte dva albuma koja su prilično blizu tome da kao predstavljaju tu celinu, Rolling Stones - Emotional Rescue, i Balašević - Dnevnik starog momka, sve vrlo površno. Kakve veze imaju pesma She's so cold, All about zou, sa recimo Indian girl? A kod Balaševića imate taj veštački namknut akronim sa nazivima pesama, i sve kao govore o nekoj cici, i to bi bilo to od povezanosti... Isto i sa Elephant-om strajpsa...

Sa druge strane, Bossa n' Stones je zaista celina, ali zašto? Pa ima jedna bitna naznaka na disku - "Various Artists by Various Artists", što znači da je upravo umetinčki proces započeo od te ujedinjujuće ideja, ta jedna nit koj drži album, upravo ono što se radi kada se pravi sopstvena lista.

Uhh... smorio sam, da skratim, iPOD ima 1001 negativnu osobinu, ali je ovaj lik promašio sve...

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

My space (kao i vecina slicnih projekata) je izgubio odavno pocetni smisao ... sad je to skladiste takvog bullshita i skupa tinejdzera da to nije normalno. Realno, sajt koji proizvodi lazna prijateljstva je los in so may ways.

... da je sve ostalo na nivou nekog informativnog druzenja, i davanja informacija ljudima koje znam, my space bi bio cool space, sad je samo crap space.

iPod je item za omladinu/ribe, i na tome ostaje ... a to da ljudi slusaju jednu pesmu od nekog benda, i kazu kako su fanovi je prisutno najmanje 10 godina.

Licno obozavam da slusam 30 razlicitih pesama i da pravim svoje playliste svih mogucih smerova, ali mogu da kazem samo za par bendova da su mi omiljeni i da mogu da saslusam ceo njihov album.

btw, taj lik je maddox wannabe kao sto su vec pre mene rekli a takve retarde ja ne citam ... eto sad sam se zajebao al ajde :) Najlakse je pisati hejt.

Edited by Nikola_

sex, drugs and bio food!