f4ts0 Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 ispravimo to stavom da su studenti FILOZOFSKOG picke. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 ne, svi studenti su picke. cast izuzecima. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 AHahahahhahahahah metak u bulju, ne bre G, kamenu so u patronu umesto sačme pa u bulju Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 za svaku diviziju mogu da ti kazem po makar 2je ljudi zbog kojih ne gledam b92 :) А za South Park? [sebi]Shto ja koji kurac branim b92?[/sebi] b92 stinks ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Cini mi se da ste sve pokrili sto se B92 tice, mamu im placenicku :) Ja samo da dodam ovo: da li je iko primetio grimase i izvestacene face koje voditelji vesti prave prilikom obracanja jadnom gledalistu? Meni je to bas lep primer svega loseg o toj televiziji i potpuno plasticno pokazuje koliko ima sati. Posle toga slede detalji, kopanje, elaboracija, ali se sve svodi na tu facijalnu ekspresiju. Moram pomenuti i insajder. Ko je Brankica? Ko joj dotura sve te ekskluzivne informacije? Da ne nalazi to sama?! Ona sad odjednom resila da napravi kontraverznu emisiju gde ce sve svima da objasni. Nista nije dodaknuto, a da nije u korist Chede i slicnih. Zasto ne naprave emisiju o Nacionalnoj Stedionici? Kako bre zena (ne hejtujem shovinisticki, realan sam), dakle kako zena u Srbiji debeovskoj moze imati iakakav pristup bilo cemu, a da je neko ne lupi po nosu posle dva dana? Totalna sprdnja, mnogo smo bre retardirani. Ako ce nam B92 biti flagship gradjanske kulture, jebali smo jeza. Glasacu za jebene radikale. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Ne mogu da čitam ovo čudo od topika, pa ću samo reći da je b92 smorio sa: - antisrpskom "kandićvizija" politikom - prečestim i predugačkim reklamnim blokovima - VELIKIM BRATOM - političkim emisijama u kojima voditelji bukvalno vređaju goste - i jo Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Sto mu nisu digli kameru i pobegli? :) Ono, to bi bio pravi snimak za neke vesti, a valjda je tih studenata bilo vishe nego obezbedjenja cedinog? :) @ igi - ok igi, ju ar rajt, ja sam ionako ovde samo u prolazu :) bila je fora: "snimaju nas kamere, necemo da ispadnemo nasilnici" ali realno pichke su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 P.P.S - Jesu oni ono najavljivali emisiju u kojoj interjuišu Nemce u vezi sa fašističkim nasleđem, i kako su se oni sa tim suočili i borili, i sprali sramotu sa imena svog naroda, a kako sad i Srbi treba da prođu kroz sličnu katarzu, šta već? To sam negde na TV-u čuo, i poželeo da da jebeno spalim to popagandno govno od televizije... A mislim da je bio B92... I koji tachno deo ovde nije tachan? Nemci su bili obmanuti i vodjeni kao ovce, isto se to desilo i ovde, jedina je razlika u robusnosti sranja koja su napravljena, a ona su propocialna velichini i jachini drzhave u pitanju. I dobili smo etiketu u svetu koju moramo skinuti sa sebe isto kao sto su i nemci morali ... Isto je bilo nepravde nad njihovim narodom u drugom svetskom ratu ali to se ne pominje kao sto se ne pominju zlocini nad srbima (napominjem nasom krivicom) I sta sad? Ocemo narednih 100 godina da pricamo sebi u bradu kako su oni nas vise muchili i ubijali dok ce termin srbin u pola sveta biti koriscen za plasenje dece da ne prave sranja. Jbg poduvali smo i moramo se izvuci iz toga, a nemacka posle drugog svetskog rata je odlican primer ... @ivan joj brate ala si smorio prvo sa tom definicijom b92 dece sa dignutim nosevima, drugo shto nas trpash tamo ... gde onda ja tebe da trpam? Medju one krezube seljane koji su dovozeni lopatama na slobine proteste? Isto to za dizanje nosa b92 omladine tj mishljenja kako su ovi sa druge strane nizi intelekt se moze okrenuti i na drugu stranu, a necu navoditi kako posto postoji previse nacina btw recimo primer sa rur foruma "pihtijasti mozgovi". Ako hoces normalan odgovor od normalnih ljudi onda se i ti potrudi da napises neshto smisleno, u suprotnom ces imati dajrektuma kao saveznika i rockdudbga kao protivnika ... OU JEA DEBATE LI NA POMOLU ... ah da i molim te mi sad opet reci kako imam komplex viseg intelekta od dajrektuma i rockduda i kako je to ochit pokazatelj da sam b92 dron ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 jesi. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 btw ovo je generalno upuceno svim forumskim ratnicima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Jao kolko ladyboya ucrtanih na mapi :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 I koji tachno deo ovde nije tachan? Nemci su bili obmanuti i vodjeni kao ovce, isto se to desilo i ovde, jedina je razlika u robusnosti sranja koja su napravljena, a ona su propocialna velichini i jachini drzhave u pitanju. I dobili smo etiketu u svetu koju moramo skinuti sa sebe isto kao sto su i nemci morali ... Isto je bilo nepravde nad njihovim narodom u drugom svetskom ratu ali to se ne pominje kao sto se ne pominju zlocini nad srbima (napominjem nasom krivicom) I sta sad? Ocemo narednih 100 godina da pricamo sebi u bradu kako su oni nas vise muchili i ubijali dok ce termin srbin u pola sveta biti koriscen za plasenje dece da ne prave sranja. Jbg poduvali smo i moramo se izvuci iz toga, a nemacka posle drugog svetskog rata je odlican primer ... @ivan joj brate ala si smorio prvo sa tom definicijom b92 dece sa dignutim nosevima, drugo shto nas trpash tamo ... gde onda ja tebe da trpam? Medju one krezube seljane koji su dovozeni lopatama na slobine proteste? Isto to za dizanje nosa b92 omladine tj mishljenja kako su ovi sa druge strane nizi intelekt se moze okrenuti i na drugu stranu, a necu navoditi kako posto postoji previse nacina btw recimo primer sa rur foruma "pihtijasti mozgovi". Ako hoces normalan odgovor od normalnih ljudi onda se i ti potrudi da napises neshto smisleno, u suprotnom ces imati dajrektuma kao saveznika i rockdudbga kao protivnika ... OU JEA DEBATE LI NA POMOLU ... ah da i molim te mi sad opet reci kako imam komplex viseg intelekta od dajrektuma i rockduda i kako je to ochit pokazatelj da sam b92 dron ... Mohi ajde nemoj vise da postujes na ovakve teme, postajes smesan, da nije smesno bilo bi jako tuzno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Mohi ajde nemoj vise da postujes na ovakve teme, postajes smesan, da nije smesno bilo bi jako tuzno. Tjuti pihtijasti mozgu! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 voleo bi da dodju radikali na vlast da objasne zasto je dobar b92(ne kazem da je idealan) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 sto se oljice tice, za nju je njen matori izjavio sledece: "da,pogledam ponekad njenu emisiju i sramota me je,zao mi je sto moja cerka nema ni malo kucnog vaspitanja". skroz smesno, ne bi verovao da nisam to cuo iz njegovih usta.........ali i to je strasno, cemu ju je on onda ucio ceo zivot? Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 lol, on je pisao knjige. najbolje da će da gubi vreme na decu i druge trivijalnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts