Jump to content

B92

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cini mi se da ste sve pokrili sto se B92 tice, mamu im placenicku :)

Ja samo da dodam ovo: da li je iko primetio grimase i izvestacene face koje voditelji vesti prave prilikom obracanja jadnom gledalistu? Meni je to bas lep primer svega loseg o toj televiziji i potpuno plasticno pokazuje koliko ima sati. Posle toga slede detalji, kopanje, elaboracija, ali se sve svodi na tu facijalnu ekspresiju.

Moram pomenuti i insajder. Ko je Brankica? Ko joj dotura sve te ekskluzivne informacije? Da ne nalazi to sama?! Ona sad odjednom resila da napravi kontraverznu emisiju gde ce sve svima da objasni. Nista nije dodaknuto, a da nije u korist Chede i slicnih. Zasto ne naprave emisiju o Nacionalnoj Stedionici? Kako bre zena (ne hejtujem shovinisticki, realan sam), dakle kako zena u Srbiji debeovskoj moze imati iakakav pristup bilo cemu, a da je neko ne lupi po nosu posle dva dana? Totalna sprdnja, mnogo smo bre retardirani. Ako ce nam B92 biti flagship gradjanske kulture, jebali smo jeza.

Glasacu za jebene radikale.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Sto mu nisu digli kameru i pobegli? :) Ono, to bi bio pravi snimak za neke vesti, a valjda je tih studenata bilo vishe nego obezbedjenja cedinog? :)

@ igi - ok igi, ju ar rajt, ja sam ionako ovde samo u prolazu :)

bila je fora: "snimaju nas kamere, necemo da ispadnemo nasilnici" [:D]

ali realno pichke su [:D]

P.P.S - Jesu oni ono najavljivali emisiju u kojoj interjuišu Nemce u vezi sa fašističkim nasleđem, i kako su se oni sa tim suočili i borili, i sprali sramotu sa imena svog naroda, a kako sad i Srbi treba da prođu kroz sličnu katarzu, šta već? To sam negde na TV-u čuo, i poželeo da da jebeno spalim to popagandno govno od televizije... A mislim da je bio B92...

I koji tachno deo ovde nije tachan? Nemci su bili obmanuti i vodjeni kao ovce, isto se to desilo i ovde, jedina je razlika u robusnosti sranja koja su napravljena, a ona su propocialna velichini i jachini drzhave u pitanju. I dobili smo etiketu u svetu koju moramo skinuti sa sebe isto kao sto su i nemci morali ... Isto je bilo nepravde nad njihovim narodom u drugom svetskom ratu ali to se ne pominje kao sto se ne pominju zlocini nad srbima (napominjem nasom krivicom) I sta sad? Ocemo narednih 100 godina da pricamo sebi u bradu kako su oni nas vise muchili i ubijali dok ce termin srbin u pola sveta biti koriscen za plasenje dece da ne prave sranja. Jbg poduvali smo i moramo se izvuci iz toga, a nemacka posle drugog svetskog rata je odlican primer ...

@ivan joj brate ala si smorio prvo sa tom definicijom b92 dece sa dignutim nosevima, drugo shto nas trpash tamo ... gde onda ja tebe da trpam? Medju one krezube seljane koji su dovozeni lopatama na slobine proteste? Isto to za dizanje nosa b92 omladine tj mishljenja kako su ovi sa druge strane nizi intelekt se moze okrenuti i na drugu stranu, a necu navoditi kako posto postoji previse nacina btw recimo primer sa rur foruma "pihtijasti mozgovi". Ako hoces normalan odgovor od normalnih ljudi onda se i ti potrudi da napises neshto smisleno, u suprotnom ces imati dajrektuma kao saveznika i rockdudbga kao protivnika ... OU JEA DEBATE LI NA POMOLU ... ah da i molim te mi sad opet reci kako imam komplex viseg intelekta od dajrektuma i rockduda i kako je to ochit pokazatelj da sam b92 dron ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

I koji tachno deo ovde nije tachan? Nemci su bili obmanuti i vodjeni kao ovce, isto se to desilo i ovde, jedina je razlika u robusnosti sranja koja su napravljena, a ona su propocialna velichini i jachini drzhave u pitanju. I dobili smo etiketu u svetu koju moramo skinuti sa sebe isto kao sto su i nemci morali ... Isto je bilo nepravde nad njihovim narodom u drugom svetskom ratu ali to se ne pominje kao sto se ne pominju zlocini nad srbima (napominjem nasom krivicom) I sta sad? Ocemo narednih 100 godina da pricamo sebi u bradu kako su oni nas vise muchili i ubijali dok ce termin srbin u pola sveta biti koriscen za plasenje dece da ne prave sranja. Jbg poduvali smo i moramo se izvuci iz toga, a nemacka posle drugog svetskog rata je odlican primer ...

@ivan joj brate ala si smorio prvo sa tom definicijom b92 dece sa dignutim nosevima, drugo shto nas trpash tamo ... gde onda ja tebe da trpam? Medju one krezube seljane koji su dovozeni lopatama na slobine proteste? Isto to za dizanje nosa b92 omladine tj mishljenja kako su ovi sa druge strane nizi intelekt se moze okrenuti i na drugu stranu, a necu navoditi kako posto postoji previse nacina btw recimo primer sa rur foruma "pihtijasti mozgovi". Ako hoces normalan odgovor od normalnih ljudi onda se i ti potrudi da napises neshto smisleno, u suprotnom ces imati dajrektuma kao saveznika i rockdudbga kao protivnika ... OU JEA DEBATE LI NA POMOLU ... ah da i molim te mi sad opet reci kako imam komplex viseg intelekta od dajrektuma i rockduda i kako je to ochit pokazatelj da sam b92 dron ...

Mohi ajde nemoj vise da postujes na ovakve teme, postajes smesan, da nije smesno bilo bi jako tuzno.

SCJP.png