Jump to content

B92

Recommended Posts

ma brankici izgleda fali da je neko dobro pojebe.

Ko je gledao danas onaj insider verovatno je video kako je emisija bila smeshna :)

kako da ne bude smeshna kad zove covica i vucica koji koriste svaku priliku da je napenale i ismeju.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ma brankici izgleda fali da je neko dobro pojebe.

prijavio bih se odma sutra

btw da ne znas koliko ima godina?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

mislis da se prasila sa bebom?

btw ona je meni bas simpa

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Ih bre, katarza od RUR-a. Pa ti uopšte ne pratiš fabulu radnje... [:D] Pa je l' nisi primetio kako ja dolazim na RUR u intervalima, jedan kraći period me intenzivno ima, pa jedan malo duži nema ni malo, i tako u krug... E vidiš, ovo kad me duže nema, jebem od 0-24, a kad sam na RURu onda rehabilitujem kitu i pripremam je za novi ciklus! [;)][:D][8D]

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

E za Bećkovićevu znam (osim toga što bi je daki verovatno jebo) da se ponaša B92ovski samo onoliko koliko mora. Skoro da je skroz u tatinom fazonu, a znamo dobro ko je Matija. Ono gotivi Kustu, video sam je na splavu kako se veseli sa trubačima koje je doveo Kusta kada je bio Maradona... To jedan B92ovac ne radi! Znam i da mrzi Čedu, Bebu, itd.

This post has been edited by Klinac Balavac

kad smo vec kod chede i b92, ovih dana je na filozofskom fakultetu protest zbog brda kesha shto je uprava proneverila, a ni 20% otetih para se ne ulazhe u fakultet.

Kad se protest zahuktao pojavi se u amfiteatru lepi cheda sa obezbedjenjem da podrzhi protest. studenti su ga napljuvali i rekli da izadje jer em shto nije student, em shto ne zhele da politizuju celu prichu. A onda je chedino obezbedjenje krenulo da shutira i shamara likove, i to sve pred b92 snimateljskom ekipom koja je doshla sa chedom.

Kad su vodje protesta pitale hoce li se ovo emitovati na b92, kamerman se samo nasmejao. naravno nije mu bilo dozvoljeno ni da im da kasetu pa da ovi odnesu snimak drugoj stanici. od tada vishe nema pokrica studentskog protesta na b92

viva la demokratija :P

Edited by Jose Jimenez

Kad su vodje protesta pitale hoce li se ovo emitovati na b92, kamerman se samo nasmejao. naravno nije mu bilo dozvoljeno ni da im da kasetu pa da ovi odnesu snimak drugoj stanici. od tada vishe nema pokrica studentskog protesta na b92

Sto mu nisu digli kameru i pobegli? :) Ono, to bi bio pravi snimak za neke vesti, a valjda je tih studenata bilo vishe nego obezbedjenja cedinog? :)

@ igi - ok igi, ju ar rajt, ja sam ionako ovde samo u prolazu :)

Sto mu nisu digli kameru i pobegli? :) Ono, to bi bio pravi snimak za neke vesti, a valjda je tih studenata bilo vishe nego obezbedjenja cedinog? :)

pa da, ali studenti su picke. cast izuzecima.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.