Inorog Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 eto posle onakvog hearbreakng oproshtaja od wow-a zamlacivao sam se mesec dana raznim glupostima i jednostavno su mi isuvishe dosadne, tako da dok nenadjem neku bolju zanimaciju - I'm back Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ribica Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Pa ja sam bataljivao na mesec dana/par meseci nekoliko puta, tek sam sa poslednjim likom raidovao kako treba, a onda sam i njega batalio, sad cekam TBC pa cu opet krenuti sa Draenei shamanom.Naravno ne bi mi palo napamet da igram TBC da se nisam organizovao sa ortacima koje znam godinama da igramo samo mi zajedno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 muahahahahahaaaaa kha owns....everything on hauma! =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 nemoj samo i ti molim te da pocnes kao i svi koji su "prestali" da natrljavas na nos drugima koji igraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Ja sam batalio. A bio sam navučen do bola. Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Ja sam batalio u avgustu...ali mozda ne zauvek:D:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorath Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Ja sam igrao od maja prosle godine do januara ove godine. Bio sam teski zavisnik, znao sam sastaviti po 20 sati igranja dnevno, zaboravljao sam da treba da jedem (u proseku sam smanjio obroke na dva dnevno, a cesto je bilo i manje ), a kad bih i osetio glad mrzelo me da izadjem iz kuce da kupim nesto ili da napavim sebi da jedem...uvek je bilo "jos samo ovaj quest, jos samo ova instanca...". Sjebo sam faks totalno, sedam meseci nisam izasao ni na jedan ispit, bio sam na granici svadje sa roditeljima (koji zive u drugom gradu i nisu imali pojma u sta sam se upustio sve dok prilikom jedne njihove posete nisam dva dana proveo samo uz komp, a sa njima jedva da sam razmenio dve recenice), sa devojkom isto tako... Tada mi je doslo iz dupeta u glavu i shvatio sam da vise nije zajebancija, prestao sam da igram i od tada sam uplatio samo jedan mesec ovog leta, chisto da se ischatujem sa ljudima sa kojima sam proveo vise od pola godine zivota. U trenutku kada sam napustio igru imao sam komplet tier 1 set i pola tier 2...toliko sam uspeo da postignem za sest meseci bespostednog igranja Da li je vredelo? Da sam glavni glumac iz filma "Football Factory" sad bih vam rekao "wtf, naravno da je vredelo", ali yebiga, istina je drugacija. Ova igra je za ljude koji mogu da se kontrolisu, a ne za freakove poput mene. Od kad znam za sebe uvek sam bio fanatik po pitanju stvari koje mi se svidjaju (secam se kad sam imao sedam godina i mama mi kupila monopol, koji je tada bio hit, da sam ga igrao bukvalno dok mi nije postala muka od same pomisli na one kucice i hotele ) i ovakve stvari nisu za mene. Ako bih imao jedan savet za ljude koji planiraju da kupe WoW to bi bilo: Ako imas bilo kakvu sklonost ka navlacenju na bilo sta, NE KUPUJ! Eto tolko od mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 lol ajde loguj se na moj acc i ponovo kucaj ovo, plz [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Prestao sam da igram jos pre 4 meseca , i iskreno da kazem i nemam neku zelju da igram ponovo kada sam video sta su uradili od igrice posle ovog zadnjeg patcha , usao sam na ortakovog roga cisto da probam kada sam video sa cime me napadaju ljudi tj kada sam video drvece da me napada zgranuo sam se i iskljucio igricu odmah , znaci upropastili su igricu nacisto. Jedino sto mi nedostaje to je chat sa starim prijateljima sa servera , i blejanje na ventrilu i nebuloze koje smo pricali svakodnevno. Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 WoW bataljen 23rd 12th 2006. Account frozen, dok ga ne prodam. Goodbye Igrao sam od 4th avgusta. To je preko godinu dana i 4 meseca. Nikad nisam bio 100 % hardcore, i fala bogu. Situacija u gajbi mi to nije dozvolila, i hvala bogu. Da sam neki student unistio bih sebi zivot... Skola je fala bogu ok, od 3.70 do 4.00 prosek u gimnaziji. Bilo je trenutaka kad sam psovao po fizioloskim potrebama... Vreme je da se prekinu sranja u zivotu. -Ne pijem coca-colu vec 50 dana, a sabijao sam po 2 dvolitarke dnevno bek in d dej. -Krenuo sam u teretanu, ne nameravam da prestanem. -Sutra krecem da ucim da vozim, da me ne zahvati novi zakon. Valjda ce biti i riba kad budem vozio. Predlazem svima da quittuju WoW jer se odavno pretvorio u sranje u kome su skil & nolidz anderrejtid a gde se ceni samo 100% raid etendns. Igra je beskrajna. Nemojmo se hvaliti 'ko je prvi ubio _____(insert scripted bossfight)' i ko je kakvog chara imao nego ajde da radimo nesto u RLu. Trebalo je vremena da se shvati da je igra bzvz, ali jbg, svaka lekcija se placa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Vidimo se u bc-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Vidimo se u bc-u Mogao bi komichar da budes. Ti mislis da samo zato sto ti ne mozes da quittujes wow, da ne mogu drugi. E pa varas se. Neeboja, reci ortacima ako te vide da djuskas wow da ti ispremestaju raspored organa :) Ma prodao sam organe za kesh da kupim wow gold, k3k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Mogao bi komichar da budes. Ti mislis da samo zato sto ti ne mozes da quittujes wow, da ne mogu drugi. killy, decko ti je lepo rekao. STFU, MOFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Nikad nisam bio 100 % hardcore, i fala bogu. Situacija u gajbi mi to nije dozvolila, i hvala bogu. Da sam neki student unistio bih sebi zivot... Skola je fala bogu ok, od 3.70 do 4.00 prosek u gimnaziji. dakle sva ona teologija u Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Kako me nervira ovaj stav ljudi oko wowa . Kao da je wow kriv sto je super igra i kao da je on kriv sto oni ne znaju da se kontrolishu i da organizuju zivot pa za to okrivljuju jebenu igru ... samo dokazuje da je prosek godina na ovom forumu blizu jednocifrenog. To sto je igra kao igra super i sto su neki nezasiti ne mozete pripisati wowu , nego iskljucivo vama ... Bukvalno isti vam je kurac sa hranom ... hrana je super , neophodna za zivot , i sta sada debeli ljudi treba da govore HRANA JE DROGA VIDITE STA JE NAPRAVILA OD MENE , samo zato sto je on debeli majmun koji ne radi nista po ceo dan i jede ... itd , to je debilno ... nauchite da se kontrolishete ... ili necete stati samo sa wowom , nego ce posle da se pojave 10000000000000 drugih stvari pored wowa ... koje su isto tako super a ako ne znate da se kontrolishete isto ce da vam sjebavaju zivot . Niko vas ne tera da igrate wow . Jebem vas u mozak . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 (edited) WoW bataljen 23rd 12th 2006. Account frozen, dok ga ne prodam. Goodbye Igrao sam od 4th avgusta. To je preko godinu dana i 4 meseca. Nikad nisam bio 100 % hardcore, i fala bogu. Situacija u gajbi mi to nije dozvolila, i hvala bogu. Da sam neki student unistio bih sebi zivot... Skola je fala bogu ok, od 3.70 do 4.00 prosek u gimnaziji. Bilo je trenutaka kad sam psovao po fizioloskim potrebama... Vreme je da se prekinu sranja u zivotu. -Ne pijem coca-colu vec 50 dana, a sabijao sam po 2 dvolitarke dnevno bek in d dej. -Krenuo sam u teretanu, ne nameravam da prestanem. -Sutra krecem da ucim da vozim, da me ne zahvati novi zakon. Valjda ce biti i riba kad budem vozio. Predlazem svima da quittuju WoW jer se odavno pretvorio u sranje u kome su skil & nolidz anderrejtid a gde se ceni samo 100% raid etendns. Igra je beskrajna. Nemojmo se hvaliti 'ko je prvi ubio _____(insert scripted bossfight)' i ko je kakvog chara imao nego ajde da radimo nesto u RLu. Trebalo je vremena da se shvati da je igra bzvz, ali jbg, svaka lekcija se placa. lol rispekt od neba matori josh da pojebesh neshto i vrh javi nam shta si radio u ril lajfu obavezno Edited December 25, 2006 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 -Sutra krecem da ucim da vozim, da me ne zahvati novi zakon. Valjda ce biti i riba kad budem vozio. Ne znam zasto alo ovo kao da je napisao alber kami. Strasno. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Meni smor, ja sam prestao da igram ali u fazonu sam vec narucio TBC ;> Pasce preprodaja u Srbiji kada bude bila nestasica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorath Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 (edited) Kako me nervira ovaj stav ljudi oko wowa . Kao da je wow kriv sto je super igra i kao da je on kriv sto oni ne znaju da se kontrolishu i da organizuju zivot pa za to okrivljuju jebenu igru ... samo dokazuje da je prosek godina na ovom forumu blizu jednocifrenog. To sto je igra kao igra super i sto su neki nezasiti ne mozete pripisati wowu , nego iskljucivo vama ... Ja cak i ne mislim da je Wow nesto preterano dobra igra. Zarazna sigurno, ali sto se kvaliteta tiche to je vec diskutabilno. Dobre igre su Baldurs gate, Torment, Fallout, Gothic, Morrowind...Wow ima dobar timski gejmplej i to je otprilike to sto ima od kvaliteta Questovi, AI NPC-ova...tu sigurno nije medju boljima. Sve u svemu, igra prosecnog kvaliteta upakovana u masivni multiplejer, potpomognuta slavom Warcraft serijala = veliki komercijalni uspeh. Da me ne razumete pogresno, ne poredim Wow sa single player igrama vec cisto navodim stvari koje bi morala popraviti da bi bila stvarno dobra igra. Edited December 25, 2006 by Gorath Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Ne bitno ... to koliko je dobra igra to je subjektivno mishljnje i ja postijem mishljenja drugih ljudi ... eto ja igram zaista mnogo wow i trenutno me nista drugo ne priovlachi a ipak ga ne bi stavio u mojih top 10 igara svih vremena ... gde bi stavio , neke druge igre kao sto su starcraft , C^C serijal , caesar 3 , quake 2 , ut classic , baldurs gate , pa cak i fear i doom , europa universalis , morowing ( ghotic ne volim i ne podnosim ali to je za neki drugi topic ) itd itd ... mogao bi da nabrojim 1000 igra koje realno mislim da su bolje ... ali mi se ne igraju . Stvar je da blizzard napravi neverovatno dobru igru za nadmetanje ,... cak i u tom pveu ima neceg sto te tera da uradish brze bolje od drugih itd ... i mnoge druge stvari . To nije moja poenta i uopste necu da ulazim u to ... poenta je da neki idioti koji ne znaju da se kontrolisu i da organizuju svoj zivot krive WOW za NJIHOVO igranje besomuchno i unistavanje NJIHOVOG zivota ... dakle to je toliko debilno da je to strashno . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Ma Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 @dzogaz - tako je, reci nam. sva sreca pa ti umes lepo da se organizujes i da igras wow samo povremeno.... nocu... svake noci... bas dokazujes da ti umes lepo da organizujes svoje vreme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 ZOMG Killy Mind Controluje Storma ;) Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 @dzogaz - tako je, reci nam. sva sreca pa ti umes lepo da se organizujes i da igras wow samo povremeno.... nocu... svake noci... bas dokazujes da ti umes lepo da organizujes svoje vreme... \ ne seri .. to je zato sto nisam mogao da spawam jer si ti okupirao krevet ... sta sam mogao da radim sem da pijem i igram wow ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 petak, 16:00-17:00 Storm - "brate, dolazis li ti veceras?" Ja - "ajde, ako lezes ranije, docicu ranije da te ne budim." Storm - "ma jok, lol, tek sam ustao" nedelja 08:30-09:30 Ja - "dzogaz, hoces da spavas?" Storm - "ma jok, ne spava mi se, leci cu oko 11." Ja - "brate, spavaces posle ceo dan." Storm - "pa nema veze, ionako mi raid veceras pocinje kasnije." tako je, ja sam ti poremetio raspored... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts