Jump to content

.

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ako cesh kupovati klizaljke, kupi hokejashke

Graf_Supra_502_Junior_Ice_Hockey_Skates_Hockey_In_line_Skating-resized200.gif

lako cesh ih izvaliti poshto su kozhne i na pertlanje.

ako si totalni pochetnik bice ti tezhe na njima zbog zakrivljenog nozha, al jbga, brzhe cesh uci u fazon :)

ne mogu ti pomoci oko modela, generalno su cifre 100+ eura

expozim je od 30. novembra do 3. decembra, tamo cesh najverovatnije naci.

i ako kupujesh hokejke, nikako ih ne kupuj polovne jer jedna od najbitnijih osobina hokejki je da se vremenom formiraju prema nozi.

E pa uzmi neke cipelice stare (ili jelte papuce) i u djon im ugradi (pomocu eksera naravno) neku tanku plocicu metala i imaces trooo klizaljke.

Onda pozoves vudua koji ima troo pantalone i duks za klizanje ( sa rupama na kolenima i laktovima da ga sto vise boli kad padne) a umesto klizaljki rdjave zilete usecene u noge. To su trooo klizaljke.

I nauci da kad kali kaze nesto, odgovara se sa , "da veliki kali razumem i hvala".

israh se fino, odo da radim.

P.S : Ako neko ume "onako" da vozi rolere, da li ima sanse da "onako" kliza. Pod "onako" mislim da moze da se krece/skrene a ne da kliza kao kjoot na onom snimku sa neke promocije proizvoda?

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

E pa uzmi neke cipelice stare (ili jelte papuce) i u djon im ugradi (pomocu eksera naravno) neku tanku plocicu metala i imaces trooo klizaljke.

Onda pozoves vudua koji ima troo pantalone i duks za klizanje ( sa rupama na kolenima i laktovima da ga sto vise boli kad padne) a umesto klizaljki rdjave zilete usecene u noge. To su trooo klizaljke.

[roflmao] [roflmao]

skije >> bord

Zavisi sta vise volis, ako si skijaska pickica onda vozis skije a ako zelis malo akrobacije i lomljenja onda uzmes board sto je za prave muskarce.

Skijao sam 10 godina i shvatio da to nije za mene pa sam se preshaltovao na board koji mi je mnogo zanimljiviji. :)

Inace podrzavam predlog za hokejaske klizaljke ako doticni ima kesha da ih kupi ;)

SCJP.png