Jump to content

.

unknwn

Recommended Posts

Generalno Fiftija nisu morali ni da reklamiraju, samo najave da stizhe i zavrse pos'o. A sto se tice najavljivanja, uvek je lakse da upotrebis tako neke pompezne najave nego da se nesto cimas, posebno sto je to vec profereno i funkcionise. Jeste provaljeno i nije originalno, ali ostvaruje cilj. Konacno, ti kru nisi prosecan zitelj ove zemlje niti ciljna publika te reklame.

konacno u beogradu!

a mislio sam da neces primetiti :>

ajde da su u pitanju stonsi pa da razumem konstataciju KONACNO, ali u pitanju je muzicar koji ima 6 godina muzickog staza, a od tih 6 godina, ljudi za njega znaju 3 godine, kako je izasao in da club. nacekasmo se 3 godine da dodje fifti, najvrsniji muzicar svih vremena lol

Ja to gledam ovako ... Fifti je tokom te tri godine koje pominjes imao najmanje recimo 10 hit pesama koje su se primile kod nas (plus naravno jos toliko koje su verovatno poznate u uzim krugovima onih koji prate hiphop). Za sve to vreme te pesme su se vrtele kod nas po kanalima i bile naravno pravilno dozirane i rasporedjene (singl na svakih par meseci). Kada to tako ide (sto nije nista cudno, niti neobicno), onda se stvara takav hype da ti zaista "ne mozes da izdrzis" da fifti dodje. Sta vredi sto je, primer radi, Alphaville uskoro u bgdu (na sta cu ja verovatno ici) i koji su KONACNO kod nas, kada niko ne zna ni jednu pesmu i generalno seva ljudima paja da idu da ih gledaju. Reklama "Alphaville konacno u beogradu" bi cak bila i smesna.

Ja ako odem na alfavil, ima da se odma naguzim.

Inace, proslo letovanje kad sam bio u grckoj, decko od mog drugara kad su se posvadjali, zakljucao se u apartman i pustao forever jang na sav glas. verovatno je i plakao.

Znaci....OMG alfavil konacno u Beogradu!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy