Jump to content

treba mi limarska radnja

Recommended Posts

Znaci treba mi veliko kuciste od aluminijuma u koje bi bila smestena oprema, izmedju ostalog i veliki monitor ciji bi ekran trebao da se vidi od spolja, a pritom bio zasticen pleksiglasom, koji je deo kucista.

kuciste mora biti maltene vakumirano, zbog prasine, a opet sa mogucnoscu otvaranja, zbog saniranja eventualnih kvarova.

treba mi firma koja bi mogla ovo da odradi

zna li neko?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Znaci treba mi veliko kuciste od aluminijuma u koje bi bila smestena oprema, izmedju ostalog i veliki monitor ciji bi ekran trebao da se vidi od spolja, a pritom bio zasticen pleksiglasom, koji je deo kucista.

kuciste mora biti maltene vakumirano, zbog prasine, a opet sa mogucnoscu otvaranja, zbog saniranja eventualnih kvarova.

treba mi firma koja bi mogla ovo da odradi

zna li neko?

Izbegavam već duže vreme da ti kažem, ali ne mogu više da gledam u skoro svim tvojim postovima glagol "trebati" u ličnom obliku.

A što se tiče tvog problema, skoro sam siguran da nema firme koja bi to mogla da ti izradi od aluminiujuma, jer je on komplikovan za obradu i potrebne su skupe mašine za varenje, a da ne kažem za livenje. Od nekog običnog čeličnog lima, od koga se (mislim) i prave kućišta, bi još možda i mogao da nađeš. Ali će ti sve to biti jaaako skupo. Možda ti je isplativije da uradiš neku prepravku nekog gotovog kućišta?

This post has been edited by Klinac Balavac

znam da skoro uopste necu biti od pomoci, ali sam skoro pricao sa nekim ljudima oko postavljanja svojevrsnih terminala, odnosno necega slicnog sto ti hoces, i rekli su nesto na fazon "ma covece, znas ti koliko su skupe te kutije". Cisto da znas sta da ocekujes. Ako nadjes nesto povoljno, super :)

Ajde malo realnosti. Aluminijum je skup, ako planirash variti ne vari se kalsichnim putem (chitaj posebno=skuplje), sjaj ili vizuelni dozhivljaj kao i mehanichke karakteristike Al-a zavise od kolichine ostalih materijala i pitanje ko ce ti po nekoj lichnoj shemi odraditi posao a da te ne odere. Tako da manje-vishe skromna verzija je da skontash shemu kako cesh obradjivati metal (seci, savijati i brusiti sa shto manje gubitaka) i naravno lichno odradish sav taj way to fame put, pun svega i svachega.

Па тако је настао Мек, три мајмуна се скупили у гаражу па секли, лемили и тако даље, један од тих мајмуна је Бил Гејтс ;)

ja mislim da ovo treba citirati

ne bre, nego lanca Hilton hotela, paris je njegova cerka

kucna izrada tesko, jer mi treba 11 takvih kutija.. bilo bi dobro ako bi neko znao ime i prezime firme, da se raspitam oko konkretne cene

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Radio sam za firmu koja ima dosta poker aparata, touch aparata, uopste svega vezanog za kocku.Mnogo isplativije resenje je drvena kutija (ekran mozes bukvalno kako hoces da zastitis) koliko se secam neke od tih masina nisu bile otvarane godinama, ipak u njima se nalazila zanemarljiva kolicina prasine.Ako zelis mogu da ti saznam telefone firmi koje rade drvene kutije.Ako je metal neiskljuciva opcija, ne mogu da ti pomognem.

Па тако је настао Мек, три мајмуна се скупили у гаражу па секли, лемили и тако даље, један од тих мајмуна је Бил Гејтс ;)

idi skoci s brankovog ... obavestili smo sluzbu da te ne vadi [:D][:D][:D]

Da ako je bil gejtsu scensko ime steve jobs .... btw mek npravishe dva "majmuna" i samo jedan je lemio

MEGALOL

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Jbg niste gledali taj dokumentarac, ne znam da li je istinit ali kaze kako su bil gates, steve jobs i jos jedan zaboravih mu ime u garazi napravili Mac, koliko je to sve istina je pitanje, a onda da se Bili otisnuo i povezao sa IBMom dalji razvitak price znate.

Ostala su 2 "majmuna" kao sto kaze Mohi :)

Edited by De1Rekt0n
SCJP.png

Baci to na papir, nadji nekog bravara (ima u sarajevskoj......javicu ti, ako zatreba).Kada zavrsi, odnesi kod nekoga majstora koji farba felne ( blok 70 ) da ofarba u neku loodu boju i zavrsio si posao.....

Ma jeste, kod bravara.

Lol nub, tito je odavno mrtav.

@topic starter....svaka firma koja moze to da ti uradi (aluminijum po nacrtu) je velika - citaj ima solidno birokratije. Da bi tebi po porudzbini uradili 11 nestandardnih proizvoda, naplatice ti kao da pravis spejs satl od mitrila. Tako da mi tvoj slucaj ne deluje kao da ima srecan kraj :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Jbg niste gledali taj dokumentarac, ne znam da li je istinit ali kaze kako su bil gates, steve jobs i jos jedan zaboravih mu ime u garazi napravili Mac, koliko je to sve istina je pitanje, a onda da se Bili otisnuo i povezao sa IBMom dalji razvitak price znate.

dva majmuna, stiv džobs i stiv voznijak, a bil gejts je od početka u potpuno drugom crtanom filmu.

Da gledao sam ga i da istinit je.

Stiv Dzobs i Stiv Voznijak kao sto reche kolega admin su u garazi napravili prvi personalni rachunar dok je Bil Gejts od pochetka sa Balmerom i onim tretjim koji je bio najvetji gik u mikrosoft prichi i nisu imali svoj prozivod vetj su kupili hardver od lika koji nije imao softwer i kupili dos od lika za 50k $ i to uvaljali ibmu kao njihov personalni rachunar. Nakon chega je apple ukrao gui i misha od xeroxa a onda je mikrosoft ukrao gui i misha od applea i poshto je imao ibm iza sebe pojeo ih na trzhishtu sa istim proizvodom tj verovatno i loshijim poshto su imali dosta problema u asimiliranju appleovog proizvoda na dos.

Sve u svemu odlichan film i mogao bi da ga odgledash umesto sto kenjas o istom na osnovu par dogadjaja koje ti je neko preprichao ili imdb opisa.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Bill Gej definitivno nije bio u istoj gara