cali Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Zamisli da gledash lika koji se 2-3 dine druzi sa nekom ribom i u tajnosti svog wc-a drka na njene slike, a sa njom prica o njenom dechku chekajuci priliku da nju neki dechko sjebe i da ona prsne i kresne/smuva se sa njim ... sad chekam da mi maud spusti ruku na rame i da mi objasni kako mi ne valja to shto se lozhim na ivu sve ove godine.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 brate Mohi, jednostavno je. ja imam gomilu drugarica. ta divna stvorenja su mi toliko pomogla kroz skolovanje. beleskice, cuvanje mesta u amfiteatru, prijavljivanje ispita, obavestavanje o svemu i svacemu, sredjivanje gajbe posle zurke, itd... osnova je da ako hoces neku da muvas, onda NE SMES da joj postanes drug, iz najmanje dva razloga: 1. tako je nikad neces smuvati, 2. to je mnogo podlo. a ako neces da je muvas, a ok je devojka, onda joj postanes drug, jer ti drugarice olaksaju zivot van poimanja. simple as that. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Jebote drasko :bow: :heil: :respect: Mislim u glavi me je slika Draska-kaligule okruzenog femaleovima koje ga hrane i goste :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 samo joj mahni kartama za dochek nove godine u parizu, da vidish kako se pali na romanktiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted November 8, 2006 Author Report Share Posted November 8, 2006 Sve sto ste napisali stoji. I ja znam da je tako. Ali lud sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 sad chekam da mi maud spusti ruku na rame i da mi objasni kako mi ne valja to shto se lozhim na ivu sve ove godine.. totalno te razumem. mislim, i ja se lozim na ivu Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 to shto sam rekla da ja neshto nikad nisam videla ne znachi da mislim da ne postoji (nego mozda da to i nije tako chesta pojava) ja ne znam shta je s tobom u poslednje vreme, stalno bi da se raspravljash i kad ima i kad nema zbog chega, a sve je uchestalije ovo drugo Ma dosadno mi .... brate Mohi, jednostavno je. ja imam gomilu drugarica. ta divna stvorenja su mi toliko pomogla kroz skolovanje. beleskice, cuvanje mesta u amfiteatru, prijavljivanje ispita, obavestavanje o svemu i svacemu, sredjivanje gajbe posle zurke, itd... osnova je da ako hoces neku da muvas, onda NE SMES da joj postanes drug, iz najmanje dva razloga: 1. tako je nikad neces smuvati, 2. to je mnogo podlo. a ako neces da je muvas, a ok je devojka, onda joj postanes drug, jer ti drugarice olaksaju zivot van poimanja. simple as that. E pa vidis u tom chuchu lezi grm (de mi se izgubi zec O.o) Ja znam nekoliko situacija gde su likovi znajuci da direktno nemaju shansi poceli kao da se druze i sa strane je tolko ocigledno da se loze na tu ribu ali riba ne izvaljuje i na kraju kao sto rekoh usled nekog psihickog problema riba se ipak smuva/kresne sa tim tipom. Tako da posle prijateljstva moze nesto da se uradi ali je to tako losh fazon i trip i ko zna shta josh ne ... PS: ne morash mi objasnjavati shta je drugarica ... anja mi je najbolja ortakinja evo 20 i kusur godina ... samo kazem da postoje jako retardirani ljudi koji rade gorenavedene stvari Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 totalno te razumem. mislim, i ja se lozim na ivu hocesh da menjamo njene slichice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 jel imash 43 i 46? to su one sa strane 8, znash ona velika slika od 6 delova... ako skupim ceo album i posaljem, dobicu koferche a mozda i rafaJela Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 sve za pichku, to je to. Budi joj drug, kum, brat, prijatelj, decko, frizer, makro ili diler.... ako je s ciljem da je SAMO pojebesh, onda je ok. Ako oces da budete zajedno, onda jebiga.... udari je toljagom po glavi i odvuci u pecinu. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 jel imash 43 i 46? to su one sa strane 8, znash ona velika slika od 6 delova... ako skupim ceo album i posaljem, dobicu koferche a mozda i rafaJela jel to ona sa camel toe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 samo kazem da postoje jako retardirani ljudi koji rade gorenavedene stvari sve za pichku, to je to. Budi joj drug, kum, brat, prijatelj, decko, frizer, makro ili diler.... ako je s ciljem da je SAMO pojebesh, onda je ok. Ako oces da budete zajedno, onda jebiga.... udari je toljagom po glavi i odvuci u pecinu. .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 .... uzeo si mi quote iz miša Bas mi pricao cale pre 35 godina on i keva se druzili i lovili leptirOVE i onda seli na livadicu ispod titove slike pa odlucili da se uzmu (al zdravo i neiskvareno) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Lol , vudu sve si bolji. Zamisli lepo da su ti sredili zenu jos dok si bio mali : 1. Prco bi 2. Ne bi se cimao da uradis 1. Pa DA, ali ti onda jebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 A to naravno da moze/ Samo je problem sta raditi kad zatvoris taj vikend roman??? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Uzmesh da citash harry pottera, lakshe je shtivo :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 zajedničkog suživota Mozda bi trebalo da ubace i knjizhevnost na taj etf chisto onako da zaokruzhe taj kupus obrazovanja. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ama pleonazam je da bi bolje shvatili ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 sad chekam da mi maud spusti ruku na rame i da mi objasni kako mi ne valja to shto se lozhim na ivu sve ove godine Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 hahahah znachi danima samo gledam kako Maud gleda topice, ali ne postuje nista...i sad samo smajli...jeli chika mudo josh nisi sredio tastaturu? =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Ma jok ovde je vec zamenio tastaturu (netjemo zalaziti u to odakle mu nova :P) nego se prekinuo pa ga mrzi da kuca :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 kako sve znash jebote :)))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 pa kad se lozhi godinama na tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts