Guest Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 hvala čika-kole, ljubac od mene tebi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Ja sam poceo da skidam 700 mb, zavrsio tri fajla, a onda se ovaj glupi ivan javio sa fqm-om i sada moram da cekam jos pola sata... srami se ivane, iako si mi ustedeo vreme. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Mrzim ovu seriju. Cele godine ce nas ovako maltretirati. Ima da primenim ivanovu 24h taktiku i da do tada gledam Californication, South park i LEgion of superheroes. Mrzim ovu seriju. Cele godine ce nas ovako maltretirati. Ima da primenim ivanovu 24h taktiku i da do tada gledam Californication, South park i LEgion of superheroes. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Ja sam poceo da skidam 700 mb, zavrsio tri fajla, a onda se ovaj glupi ivan javio sa fqm-om i sada moram da cekam jos pola sata... srami se ivane, iako si mi ustedeo vreme. nikola "kontradikcija" kosovac šta ja znam, opet se namešta otprilike trećina storilajnova koji me ne interesuju. totalno me zabole paja za kler koja ne sme da bude posebna, njenog dečka koji leti i mohija koji je šonja. ali i dalje ima dovoljno zanimljivih stvari. nejtan alkos je mega, hiro je mega, noa je mega, mis hondurasa ima odličnu sisu. voleo bih da piteru izrastu muda u drugoj sezoni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 26, 2007 Author Report Share Posted September 26, 2007 Dijalog za stolom je vrhunski! ladno mi se od Miloa, kako ga Kole zove, onako sexy i oshishanog, ucinilo da je onaj batorica iz PBa. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 nikola je moj rodjak?!? omg! ne vidim nista posebno u sceni izmedju mohija i "mr midasa", dobra je al mi ne ulazi u najbolje segmente epizode... a milo (ventimilja) samo josh da iskontrolishe ono krivljenje usta ko sly stalone i razmislicu o tome da ga shvatam ozbiljno also kako pomeshati njega i wentwortha millera ne znam... lol, upravo shvatih - pa on je "mister Majlo" =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Naravno ogrlica oko "Milovog" vrata odaje razlog zasto jadnicak ima amneziju. Nego jel sam ja to dobro izbrojao, zaverenika tj. likova sa zajednicke slike ima 12 ? Racunajuci Hirovog caleta, Lindermana, Piterovog calca i Devoa. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 nisam pogledao epizodu, ali vidim da je popularno da se stavljaju spojerli, pa da budem u trendu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 [da li je ovo spojler] Ovaj Lauacakueoeyzajouy je mnogo vickast...da ne kazhem mali gej...ponekad... [/da li je ovo spojler] ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Definitivno ste nikola i ti rod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 (edited) vidim da niko ne pominje lika koji je ubio hirovog caleta... ili je to ocigledno, pa vas smara da pricate o tome?:) Edited September 26, 2007 by baltam0s Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 mislim da sada možemo bez spoilera ? Scene Hiroa i njegovog idola su vrhunkse.Očekivao sam neki bullcrap drevni-kineski ratnik koji se bije protiv njih 20 u isto vreme kad ono totalno neočekivano, posebno momenat kada ga zabode.Vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Mislim da je sada već sasvim očigledno da će Hiro postati sam svoj heroj... Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 (edited) Mislim da je sada već sasvim očigledno da će Hiro postati sam svoj heroj... Malo me podseca da Dinastiju Kada se otkrije da je Blejk sopstveni deda Edited September 26, 2007 by Muerte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 stari likovi nisu pobrojani, chuvaju ih za kasnije,...da bude...da ima =o) mada...mene ne interesuje toliko ko je lik in the hood koliko dal je old man nakamura i dalje zhiv...posto nikad nismo videli njegovu moc... @emo kler - nije bitno, sve dok je njen cale faca ona mozh' se retardira kolko god oce..."emo feget" nije bio dovoljno dugo u kadru da bi mi zasmetao...mada mi on smrdi na pripadnika neke organizacije koja nije "firma" samo tako... @kensei - cela ta pricha, iako mozda izgleda jako kul, je zapravo jako opasna, pretvorice hiroa u deus exa...tj ako on postaje kensei pitanje je koliko ce ovladati svojim mocima...za sada njegova nesigurnost ga chini interesantnim i kao lika i za dobre twistove...chim postane "future hiro" postace bo-ring...trenutno meni najinteresantnija pricha je oko andoa, kako ce on dalje da se razvija... ah da, odgledah pilot reapera pa da se osvrnem na implikacije missy peregrym ima standing ulogu u Reaperu, e sad sta to znachi za heroje josh uvek ne znam, ali... reaper je na CW (warner) a heroji na nbc...da li je candice zhiva (jer nije postala rugoba kad su je upucali) ili su samo rpopustili taj detalj ne zna se...uglavnom ne verujem da ce moci da bunny hopuje za guest starovanje na drugoj mrezhi...naravno posto je lik faktichki kameleon mogu da uzmu koju oce glumicu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Cekaj bre, odgledao sam i ja pilot Reapera, gde je Peregrym u njemu? Nije valjda ona na koju se lozhi ovaj glavni junak?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 yup, pustila je kosu i malo shatirala ali to je to lice =o) pochinjem da mislim da vecina ljudi zapravo svrstava kosu u "crte lica" i koristi je za prepoznavanje osoba i van manga/anima...it's just plain wrong =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 pochinjem da mislim da vecina ljudi zapravo svrstava kosu u "crte lica" i koristi je za prepoznavanje osoba i van manga/anima...it's just plain wrong =o) Ma ja sam u fazonu da uvek prepoznam tako te likove iz serija, pa ne znam odakle su mi poznati, pa bunarim po imdbu, pa se u 75% slucajeva desi da je u pitanju Ali MekBil i taaako, i bas sam sa tim super. Medjutim, ovu nikako nisam mogao da prepoznam. Dal' je ovde stavila neku opusteniju .... (u ovim trenucima sam prestao da kucam i krenuo da pretrazujem net i nasao sam sledece) OVO - http://www.imdb.com/name/nm1223023/ je Andi iz pilot epizode i zove se Nikki Reed i nema veze sa Missy Peregrim. Ocigledno ce Missy biti Andi u jednom trenutku u buducnosti jer se isto zovu ... Ustvari krece da glumi od 7. epizode, kao sto kazhe IMDB. HUH, dobro je, nisam lud :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Brate Kole, zdravo! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 De si brate Dzhoni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Hiro i Piter zmajevi! A Kler treba neko da izlomi da bi se malo smirila... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 ja sam se bas lepo uziveo i iznenadio me kraj koji nisam ocekivao. izgledalo mi je da je epizoda tek na oko pola. Mirna, ok, fina, iako ima pwn momenata, nema ludila da odlepis kada se zavrsi. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 od koga piter pokupi one elektro sokove? Radioaktivnog idiota Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 gievf micah, nikki and dl! it's god damn time already! gievf sylar! i ocu novo objashnjenje kako piterove moci funkcionishu ;o)) i vishe nejta, a manje kler i hispanosa hiro ftw! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts