Jump to content

Heroes

Recommended Posts

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mrzim ovu seriju. Cele godine ce nas ovako maltretirati. Ima da primenim ivanovu 24h taktiku i da do tada gledam Californication, South park i LEgion of superheroes.

Mrzim ovu seriju. Cele godine ce nas ovako maltretirati. Ima da primenim ivanovu 24h taktiku i da do tada gledam Californication, South park i LEgion of superheroes.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Ja sam poceo da skidam 700 mb, zavrsio tri fajla, a onda se ovaj glupi ivan javio sa fqm-om i sada moram da cekam jos pola sata... srami se ivane, iako si mi ustedeo vreme.

nikola "kontradikcija" kosovac

šta ja znam, opet se namešta otprilike trećina storilajnova koji me ne interesuju. totalno me zabole paja za kler koja ne sme da bude posebna, njenog dečka koji leti i mohija koji je šonja. ali i dalje ima dovoljno zanimljivih stvari. nejtan alkos je mega, hiro je mega, noa je mega, mis hondurasa ima odličnu sisu. voleo bih da piteru izrastu muda u drugoj sezoni.

nikola je moj rodjak?!? omg!

ne vidim nista posebno u sceni izmedju mohija i "mr midasa", dobra je al mi ne ulazi u najbolje segmente epizode...

a milo (ventimilja) samo josh da iskontrolishe ono krivljenje usta ko sly stalone i razmislicu o tome da ga shvatam ozbiljno

also kako pomeshati njega i wentwortha millera ne znam...

lol, upravo shvatih - pa on je "mister Majlo" =oD

stari likovi nisu pobrojani, chuvaju ih za kasnije,...da bude...da ima =o) mada...mene ne interesuje toliko ko je lik in the hood koliko dal je old man nakamura i dalje zhiv...posto nikad nismo videli njegovu moc...

@emo kler - nije bitno, sve dok je njen cale faca ona mozh' se retardira kolko god oce..."emo feget" nije bio dovoljno dugo u kadru da bi mi zasmetao...mada mi on smrdi na pripadnika neke organizacije koja nije "firma" samo tako...

@kensei - cela ta pricha, iako mozda izgleda jako kul, je zapravo jako opasna, pretvorice hiroa u deus exa...tj ako on postaje kensei pitanje je koliko ce ovladati svojim mocima...za sada njegova nesigurnost ga chini interesantnim i kao lika i za dobre twistove...chim postane "future hiro" postace bo-ring...trenutno meni najinteresantnija pricha je oko andoa, kako ce on dalje da se razvija...

ah da, odgledah pilot reapera pa da se osvrnem na implikacije

missy peregrym ima standing ulogu u Reaperu, e sad sta to znachi za heroje josh uvek ne znam, ali...

reaper je na CW (warner) a heroji na nbc...da li je candice zhiva (jer nije postala rugoba kad su je upucali) ili su samo rpopustili taj detalj ne zna se...uglavnom ne verujem da ce moci da bunny hopuje za guest starovanje na drugoj mrezhi...naravno posto je lik faktichki kameleon mogu da uzmu koju oce glumicu...

pochinjem da mislim da vecina ljudi zapravo svrstava kosu u "crte lica" i koristi je za prepoznavanje osoba i van manga/anima...it's just plain wrong =o)

Ma ja sam u fazonu da uvek prepoznam tako te likove iz serija, pa ne znam odakle su mi poznati, pa bunarim po imdbu, pa se u 75% slucajeva desi da je u pitanju Ali MekBil i taaako, i bas sam sa tim super. Medjutim, ovu nikako nisam mogao da prepoznam. Dal' je ovde stavila neku opusteniju .... (u ovim trenucima sam prestao da kucam i krenuo da pretrazujem net i nasao sam sledece)

OVO - http://www.imdb.com/name/nm1223023/ je Andi iz pilot epizode i zove se Nikki Reed i nema veze sa Missy Peregrim. Ocigledno ce Missy biti Andi u jednom trenutku u buducnosti jer se isto zovu ... Ustvari krece da glumi od 7. epizode, kao sto kazhe IMDB.

HUH, dobro je, nisam lud :))

ja sam se bas lepo uziveo i iznenadio me kraj koji nisam ocekivao. izgledalo mi je da je epizoda tek na oko pola. Mirna, ok, fina, iako ima pwn momenata, nema ludila da odlepis kada se zavrsi.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)