cali Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 edit2: ja lichno mislim da mac ima moc, ali ne sam po sebi, vec omogucuje nosiocu da postigne bistrinu uma. tj. da nije neophodan Hiru za teleport, ali da mu daje +5 bonus na uspeh :) Ipak mach nosi misteriozni znak, a verovatno je Hirov cale sa razlogom prichao Hiru tu prichu bole, objashnjenje za sajlera i kurare je da je mohi stavio preslab protok, i kada je sajler povratio minimum moci, zavrnuo je skroz i chekao da se izbaci narkotik iz sistema pa da zahefta mohija za plafon (pu jebem ti seriju. kupio bih original da vidim kako mrtav mohi visi zakucan za plafon ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 u nekoj sezoni hiro ide u proslost japana gde otkrivamo da je on kensei, zhivibili ;oP kupio bih original da vidim kako mrtav mohi visi zakucan za plafon ti i pola foruma, na chelu sa de1jem ;o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Demente! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 S obzirom na Mohijev (Mohinderov) profil, ne bi me chudilo da nije odvrnuo slavinu. @Kole To si vec rekao. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 @multipass ;o* @pesnik jesam ali ponavljam radi efekta ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Mislim da nece roknuti New York - previshe stvari se izmenilo u odnosu na to shto bi trebalo da bude. Syler sada nema vishe nishta zbog chega bi mogao da se zaustavi u svom pohodu (osim naravno misli da moze da eksplodira), Piter ce morati da nauchi da upravlja radijacijom, a kapiram da ce klinka da igra vaznu ulogu ubuduce. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 Cekaj, jedina Sajlerova misija je da pobije sve heroje i postane poslednji heroj. I sad, sve bi to bilo u redu, da nije rekao ono sto je rekao kevi. Ovako, njegovo ubijanje heroja je poptuno besmisleno, on je obican serijski ubica. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 baltamos kad ando vidi to nesto na machu? ko da mi je promakao taj deo potpuno Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Mislim da nema nista vise od toga da se on iznenadio sto je mac polomljen posto u buducnosti nije. Svidja mi se, polako dolaze do finala ove pricice. Sad samo da vidimo da li ce da razvuku sve na jos jednu epizodu ili ce da pukne NY na kraju pa odatle da rade radnju. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Jako jako me zanima ta sledeca sezona... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 nego the ol' otimanje-oko-oštrog-predmeta smrt. a joj da, i ovo mi je bilo do jaja glupo, plus je zab'o direkt u srce paz' molim te :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 a joj da, i ovo mi je bilo do jaja glupo, plus je zab'o direkt u srce paz' molim te :) Pa vec je iskusan u ovome :D Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Ivan, Bole: lomljenje mača: nisam za svojim kompom pa ne mogu sad da pogledam tu scenu, ali skoro sam siguran da ste istripovali i da je to samo njegova preterano izra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Statorov memory span se menja u skladu sa AI rutinom koju koristi u datom trenutku ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 10, 2007 Author Report Share Posted May 10, 2007 Ahahahahahahahahaahhaa, AI rutina, ahahahahahahaha, odlicno. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 i normalno da hiru nije neophodan mač kad je koristio moći pre nego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 ne statore, ne mozhe, jer josh uvek stoji ono kad prvi put upozorava pitera: "i'm risking a rift just by being here" tj njegovi skokovi imaju posledice, nenavedene za sada ali ima vremena... =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Ovi kako krenuli sa 22-om ladno ima da zavrse celi story arc do 24-e. Samo nek mi neko objasni kroz 24h sata kad vecina vas odgleda ko je tacno Hirov cale? Jel on onaj na koga mislim ili sam nesto pobrkao ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 khm... samo 23 epizode ima 1. sezona heroja... zato i mislim da ce da naprave ruzhnu stvar i ostavi klifhenger 5 sec pre potencijalne explozije =o( a realno ne trebaju, dovoljno su dobri da ce i dalje imati gledaoce ako zavrshe ovu prichu... hirov cale je hirov cale, as played by george takei =o) (jel i vas smori kad u spici vidite ime imba guest starra?) nema josh dovoljno podataka o njemu sem da je nekotj bio u dilu sa lindermanom i kako se stvari trenutno predstavljaju da vishe nije u tom dilu... mozda i on ima neku motj tj mozda ne kao ostali superheroji nego eto tako nesto =o) ....posto sad i linder i keva prichaju nathanu da je cale imao moci a iz stripa sa zna da nema....ili za sada taje sta je imao...no kada ga je linder izlechio u vijetnamu matori petreli nije imao moci...mozda linder lechenjem infuzuje ljude mocima...if yes bice interesantno videti patreelijevu izlechenu zhenu dal ce nesto da dobije ondaK kao i nejtanova 2 sina... sve u svemu super epizoda koja fino dizhe tenziju pred finale sezone, chak su 2 lika ukmekali defintivno i dvojica koja su na dobrom putu da ne dochekaju sledecu sezonu (muga i linder)... i super momenat kad skapirash da je ova sto tera ljude da vide ono sto ona oce (koji beshe njen callsign =o) smaraju me likovi bez istog =o))) zapravo neka debela i ruzhna koja je razvila tu motj da sakrije svoj izgled =o)) i kao sto videsmo mach nije popravljen i hiro ga ne treba, ako poseche sajlera sad uradice to onim machem sto je ando apio iz radnje =o) bilo bi cool da je hiro usporio vreme oko sebe i caleta da izgleda da trenira nedeljama ili mesecima a ne 2 sata =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 15, 2007 Author Report Share Posted May 15, 2007 Skapirao sam da mi nedostaje lik ala Batman. Mora da postoji neki takav cisto zbog dinamike, inace ovako samo gledamo X-Mene u povoju. Lepo su uradili scenu kada Sajler ownuje truck. Sto se Hiroa tice, on jednostavno brzo uci, sto je indirektno u vezi sa vremenom (kao cetvrtom dimenzijom). Morace Piter sto pre da postane baja, a ne da se sisavi taman kad je izasao na pravi put. Naravno raduje Hirova transformacija koja je pocela velikom brzinom. I tako, lepa epizoda, sve je dobro odradjno, sada se samo ceka kraj. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 samo da u sledecoj epizodi bude nesto oko eksplozije i sl, da ne cekamo sledecu sezonu ko idioti, a da ne znam dal ce NY u vazduh ili ne :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 15, 2007 Author Report Share Posted May 15, 2007 Ovi uveliko najavljuju spinoff Heroesa, koji sam zaboravio kako se zove, nesto tipa Heroes: the beginnig, ali nije tako. U svakom slucaju s obzirom da najavljuju spinoff ne znaci da original nece nastaviti, sto opet moze da znaci ce sledeca epizoda da se zavrsi sa velikim klifhengerom. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Aj sada svi da mi se sagnu sto su mi se smejali kada sam ja pricao da je mac nevazan. LOL moj AI je pogresiv!!!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Pa ko se svadjao sa tobom oko toga? Dva ipo glupa coveka? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Kul mi je epizoda, iako je onako mozda malo sporija, ipak ima sta da se odgleda. I deluje onako kulmivativno (zanimljiva rec) tako da se tripujem da nece skenjati narednu epizodu, tj. finale. Nego, jel ce finale da bude ono dve cuke ili samo jednu, jel zna neko (mrzi me da trazim sad, ali sve mislim da su rekli da ce biti dva sata). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts