Lucky Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Nesto se motam po Zemunu, sad cu valjda uskoro da krenem dalje. Trebalo bi da odem do nekog kineskog restorana, nisam davno, bash bi mi legla neka kineska klopa. Sta znam. A posle neko sastanche, i onda RHH, ou jea ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 ako je kinez u pitanju ne mogu da sakrijem odusevljenjem mao.sova restoranom jebe. blizu je pevca. za klasu bolji od svih ovih kod nas � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 gladna sam..chekam tatu da dodje iz prodavnice..naruchila sam mu chokoladu sa rizhom! njami! :inlove: elem..htela sam da okachim josh par slika..al eto..nije mi se dalo..neshto netje da prebacuje slichke na komp..jbg..danas vezhbe do 20h..gushteri&zhabe..divote..aj zdravo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Standardan dan na poslu, dobio nova zaduzenja, ne znam gde udaram, imam 20 miliona obaveza i tako..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Bio sinoc na slavi kod ortaka, nakrkao se kao nikad. Upao u rupu prednjim levim tochkom u Jerkovicu (na sred sredine ulice, rupetina neobelezena, a josh je bila noc, a povrh svega ja corav.) Sjebo neshto tu, pa je lupalo gadno, danas bio kod majstora, sredio mi to za 2k din (celoj porodici popravlja automobile vec nekih 10 godina, dobar chovek i majstor jel`da ). Kupio kartu za Astral pre nekoliko dana, i danas sam je dao ortaku, jer ne mogu da idem, imam neke druge (nametnute) planove. Ali, dobro, nije sve tako crno, bice valjda neshto zanimljivo svejedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 jebote iscimao se da bi aktivirao wireless u hotelu. sinoc mi radio, jutros - ne radi. ...i na kraju sam ga popravio. mislim uz pomoc servisa. :) ... i to sve zato shto sam ukljucio LimeWire, iskljucili mi net. moras da ih pozoves da bi ti ponovo ukljucili. omg... ne ukljucujem LW dok se ne vratim u NY. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Nesto se motam po Zemunu, sad cu valjda uskoro da krenem dalje. Sklekovi, bate, a? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 pa nije laki dorcholac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 danas uzivao malo u novoj grafickoj:)...jos kad mi stigne ram ih:)...odoh sad malo da izblejim u gradu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 uchim zmije.. elaphe situla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 navukao sam se na ovi Niggerove setovi! :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Au, srpskata rechnika, a? @topic Smaram se, svlachim neke serijice sa neta (earl, weeds...) Odgledao "The Departed", dugo ne odgledah tako dobar film. Sad instaliram neke gluposti... Trudio sam se da shto vishe odlazhem reinstall vindouza, al' doshlo vreme i za to .. Sutra .. ili u nedelju .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 navukao sam se na ovi Niggerove setovi! :) PROFESORE PROFESORE DOCA VAM SE UVLACHI U BULJU :))))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 resio da odradim mesec dana u trafici... cisto da se finansijski potkujem za NG ;] inace, nesto me irc beje, daje mi ping timeout disconnect, a net radi ok.. i tako... kao skidam neku muziku.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 bio na kalishu sa ortakom, shetali kerove, smrzo sam se ko pichka, istushirao se, skuvao chaj, kuliram uz bon dzovija i najverovatnije cu opikati cs ili fm do jutra poshto prepodne ionako nishta pametno ne radim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Ma pusti me , pusti meee Mrgude , kad ti ljubav zafali a ti naruci je a kad mene ne bude , preporuci me reci da sam trpela od svih najbolje da na meni lecis komplekse Znaci , drugar me je naterao na narodnjak-based izlazak i nisam verovao da cu se bash dobro provesti , jedan od boljih provoda u poslednje vreme.Mada kazu da je provod najbolji kad se ne planira.Kako sam cuga.u zdravlje svi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 vratio se sa cirke, ortak častio za rođus sada ću da budem kul kao neki forumaši i napišem nešto bezveze, a sutra ću da se izvinjavam :(( jfaspjfsajfa dosadas kul je aa akakk rur jea bej jba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 mrzim ovo ustajanje u 10 kad legnem u 4...al dobro koz zna zasto je to dobro:)...btw, danas ili sutra mozda odem na neki rostilj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Josh sam pod utiskom sinocne cirke i zuraje.OMG grom me spalio , proveo sam se za mesec dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Ja sam pod utiskom nekog chaja sto sam popio, uzasan je bio :) A onda sam i pod utiskom ovog lepog dana, pa jedva cekam da idem do grada, posto treba nesto da pokupujem i tako. Ma pusti me , pusti meee Mrgude , kad ti ljubav zafali a ti naruci je a kad mene ne bude , preporuci me reci da sam trpela od svih najbolje da na meni lecis komplekse Slavica ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Evo polako dolazim sebi od sinocne pijanke, jeste da sam polumrtav, ali bilo je do jaja :D Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Sada sam ustao. Jedem mandarine da se vratim u zhivot. Inache subota mi je naj dan :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 joj lonli sad mi se izlazi na narodno :) ja sinoc bio na ckm party u amnesiji. jebeni razvrat i bahanalije. znaci vrh provod. u cetvrtak bi trebalo da idem sa najboljim drugom i dve igrace odatle u izlazak... hmmm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 joj lonli sad mi se izlazi na narodno :) ja sinoc bio na ckm party u amnesiji. jebeni razvrat i bahanalije. znaci vrh provod. u cetvrtak bi trebalo da idem sa najboljim drugom i dve igrace odatle u izlazak... hmmm... E da sam znao da je bio CKM party svratio bih , bio sam pored u MB-u , jebemtisve. :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 omg jebes mb to je propalo :) znaci sad su ti amnesia i baltazar. mada u balt vredi ici tek oko pola 3... on je do 5 krcat... a drolja. brate. jebote. nego. dis posle isao? la chans? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts