Stator Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 danas ceo dan strebanje gad-dem it mrzim te dane.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 sinoc zaginuo, jutros rano ustao, ishao da kupujem kupus, nosio neka vrata...strasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Ustao okolo pet, odgledao odbojku, pobedili smo, tako da sam sad srecan. Forum, pa mail i ostale stvari, onda od grada pa posle na sastanak. To je plan za danas :) Svaka ti chast ako mozesh tako rano da ustanesh, i posle normalno da funkcionishesh. Ja ako ne spavam 8 sati, nema shanse, necu biti ni za shta. Znam, sranje je to. In the other news, ustao pre pola sata, trebalo bi da se ozbiljno bacim na uchenje danas. Sreda se priblizava, a ja znam oko 50%. Uveche bi trebalo da se skupi drushtvo iz srednje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 ^ svaka cast ! :) resila sam da od 5100 + jos malo kupim fotoaparat ;) inace,pisem sastav uskoro o prichi "zemljotres u chiliju" (kleist) :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Svaka ti chast ako mozesh tako rano da ustanesh, i posle normalno da funkcionishesh. Ja ako ne spavam 8 sati, nema shanse, necu biti ni za shta. Znam, sranje je to. pisali smo o tome vise puta, ja ako spavam 8 sati ja posle nisam nizasta :) Generalno mi je optimum sna recimo 6 sati, sve preko toga se "prespavam" i onda me boli glava, kasnije mi se opet spava itd. A plus mi je optimum za ustajanje izmedju recimo 6 i 8 ujutru, tako da recimo ako legnem u 3 spavam 5 sati pa ustanem u 8, itd itd. A nikad mi nije frka bila da ustanem bas rano, mnogo vise mi ne odgovara da ustanem kasno :) Jos se i iznerviram sto mi je propalo pola dana ;)) Oko topica, malo smara ova kisha, ali sam se najeo domace supe + punjenih paprika + domace pogache, uf uf sto je to dobra kombinacija :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 nemoj biti lud kad je kisha zakon ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 bah, i dalje sam skroz stondiran od prehlade, a shto je najcrnje nemam temperaturu (bar josh) nego sabijam vec 3x pakovanje maramica i brufena. bolje se vratim u krevet. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 ja volim kishu kad ne moram nigde da izlazim :) ali posto moram, onda mi se ne libi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 ja nemam auto, a ni blatobran na biciklu :( The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 bah, i dalje sam skroz stondiran od prehlade, a shto je najcrnje nemam temperaturu (bar josh) nego sabijam vec 3x pakovanje maramica i brufena. bolje se vratim u krevet. zombi-fazon + avatar = simpaticno step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Sinoc u baltazuru bilo ekstra!!!Skroz trezan a skroz sam se dobro proveo!Weeeee!Za pola sata trebalo bi do teretane , a napolju kisa , pa josh nedelja , prava kucna atmosfera , sto bi rekli "napolju nema ni gluve kucke" Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 sinoc bila in the cinema, veceras cu verovatno da iscimam neku drugaricu iz osnovne, a do tad - ucim celijske organele. :/ For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 pisali smo o tome vise puta, ja ako spavam 8 sati ja posle nisam nizasta :) Generalno mi je optimum sna recimo 6 sati, sve preko toga se "prespavam" i onda me boli glava, kasnije mi se opet spava itd. A plus mi je optimum za ustajanje izmedju recimo 6 i 8 ujutru, tako da recimo ako legnem u 3 spavam 5 sati pa ustanem u 8, itd itd. A nikad mi nije frka bila da ustanem bas rano, mnogo vise mi ne odgovara da ustanem kasno :) Jos se i iznerviram sto mi je propalo pola dana ;)) Bravo Laki majstore, i ja vučem glavobolju ili umor ako odspavam vi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 gatorade Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 palim na neki rodj 2nite... sto se ne bi pilo o5, ako moze... o zivote lutalico :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 upravo sam odjedared doneo na 3. sprat 40 kila kupusa...bemti pre 2 godine sam mogao 60 kila bez ijedne pauze...omeksao sam =o( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 eo peglam neki vesh.. mrzim kad mi to uvale.. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 upravo sam odjedared doneo na 3. sprat 40 kila kupusa...bemti pre 2 godine sam mogao 60 kila bez ijedne pauze...omeksao sam =o( jel ovo znaci da si pojeo 20kila usput u svim tim pauzama... ccc... izelice najgora Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 odlichan dan. Odradio Lakiju, nacrtao Boleta, radio za faks, izorganizovao za sledecu nedelju i stigao da radim za faks It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravaa Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 ...Odradio Lakiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 ^^ :] trazhim neshto.. nem pojma odakle da pochnem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Q2 RURLEZ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 u! danas sam posle super klope uzo 1dl caberneta i posle sve ko bog... :) malo pre sam pogledao Utisak nedelje na b92 (gosti: Đilas (ds) i Vučić(srs)). video sam u Srbiji nista nije bolje i sada mogu da dodjem kuci na miru. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Q2 RURLEZ!!!!!! ahaha :)) pazi, josh dva kompa da nabacimo, i opusteno da gruvamo 3 na 3 ctf, na recimo nekoj manjoj CTF mapi bi zabava bila zagarantovana :) Mada je i ovako sjajno ... samo sledeci put da ponesem konfig, podseti me, i loodilo ;) @ topic - dos'o kutji, bio do redakcije, bila neka zurka na sedmom, sad planiram da popijem caj pa na spavanje, sutra rano ustajem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 kruko, sto si se smorio? hocesh lizu? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts