Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ustao okolo pet, odgledao odbojku, pobedili smo, tako da sam sad srecan. Forum, pa mail i ostale stvari, onda od grada pa posle na sastanak. To je plan za danas :)

Svaka ti chast ako mozesh tako rano da ustanesh, i posle normalno da funkcionishesh. Ja ako ne spavam 8 sati, nema shanse, necu biti ni za shta. Znam, sranje je to. In the other news, ustao pre pola sata, trebalo bi da se ozbiljno bacim na uchenje danas. Sreda se priblizava, a ja znam oko 50%. Uveche bi trebalo da se skupi drushtvo iz srednje.

Svaka ti chast ako mozesh tako rano da ustanesh, i posle normalno da funkcionishesh. Ja ako ne spavam 8 sati, nema shanse, necu biti ni za shta. Znam, sranje je to.

pisali smo o tome vise puta, ja ako spavam 8 sati ja posle nisam nizasta :) Generalno mi je optimum sna recimo 6 sati, sve preko toga se "prespavam" i onda me boli glava, kasnije mi se opet spava itd. A plus mi je optimum za ustajanje izmedju recimo 6 i 8 ujutru, tako da recimo ako legnem u 3 spavam 5 sati pa ustanem u 8, itd itd. A nikad mi nije frka bila da ustanem bas rano, mnogo vise mi ne odgovara da ustanem kasno :) Jos se i iznerviram sto mi je propalo pola dana ;))

Oko topica, malo smara ova kisha, ali sam se najeo domace supe + punjenih paprika + domace pogache, uf uf sto je to dobra kombinacija :)

ja nemam auto, a ni blatobran na biciklu :(

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

bah, i dalje sam skroz stondiran od prehlade, a shto je najcrnje nemam temperaturu (bar josh) nego sabijam vec 3x pakovanje maramica i brufena. bolje se vratim u krevet.

zombi-fazon + avatar = simpaticno [8D]

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

pisali smo o tome vise puta, ja ako spavam 8 sati ja posle nisam nizasta :) Generalno mi je optimum sna recimo 6 sati, sve preko toga se "prespavam" i onda me boli glava, kasnije mi se opet spava itd. A plus mi je optimum za ustajanje izmedju recimo 6 i 8 ujutru, tako da recimo ako legnem u 3 spavam 5 sati pa ustanem u 8, itd itd. A nikad mi nije frka bila da ustanem bas rano, mnogo vise mi ne odgovara da ustanem kasno :) Jos se i iznerviram sto mi je propalo pola dana ;))

Bravo Laki majstore, i ja vučem glavobolju ili umor ako odspavam vi

Q2 RURLEZ!!!!!!

ahaha :)) pazi, josh dva kompa da nabacimo, i opusteno da gruvamo 3 na 3 ctf, na recimo nekoj manjoj CTF mapi bi zabava bila zagarantovana :) Mada je i ovako sjajno ... samo sledeci put da ponesem konfig, podseti me, i loodilo ;)

@ topic - dos'o kutji, bio do redakcije, bila neka zurka na sedmom, sad planiram da popijem caj pa na spavanje, sutra rano ustajem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...