Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lucky said:
nisam ustao nesto mnogo rano, zapravo oko 10 do 8, no medjutim vec sada imam utisak kao da je recimo 16h popodne.

to ti nije rano? ja sam ustala u 10 do 7, da ponovim geos i dobila 5 jupiii

sto volim informatiku kad mogu da budem na netu ;)

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Lucky said:
ma 'de je rano 10 do 8. Rano je 6 ... posle 8 spavaju samo neradnici i dzabalebaroshi! ;}

ololo -- taj sam

kruko said:
spavalico jedna nevaljala!

kako ovo zvuci hahah kao dodji kod cika kruka da te potapse po guzi

SirNeo said:
Neopisivo sam besan, ne znam koji mi je...

idi napolje

� by Ivan_

alen je van konkurencije.

� by Ignis Dei

Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan

� by Alen

nije bitna strela nego indijanac.

Baseball Club Beograd96

ah, lepo se živi ovih dana :)

Lucky said:
OMG OMG ... na prvom upravo ide NNK ... OM OMG, da li je to povratak ove fantasticne serije na male ekrane? I neki eventualni nastavak, OMG, to bilo sjajno!

šta je nnk? :(

kruko said:
haha ne seri da je billy ocean crnja :D uvek sam ga zamisljao kao nekog plavuskastog kalifornijskog white boya :)

ali ipak, one and only:

rick-james.jpg

i'm rick james, bitch [:D]

tu sei pripit ! :))))

*tavollino [:X]

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Kole said:
ivane nnk je neki novi klinci, megadjubre serija sa pacerom, kechinom i najdebljom sestrom kovascz, jedina svetla tachka je Nenad Jezditj =o)

Sta ti radis ovih dana?

Inace , preslusao sam novi Juiceov album , znaci kakav je covek kralj , volim ga jako :).

Edited by Longleyy

Kako je tužan život kad nemaš looks, a ono malo speechcrafta ti je propalo višegodišnjim truljenjem pred kompjuterom :(

dogovori se sa nekim odatle (bese igor je tu negde blizu ili barem deus) i onda nek je on kao napastvuje u autobusu, a ti uleti kao hrabri mali toster i spasi je ... dalje ce sve ici samo od sebe... Ili se prijavi za onaj MTV show kad si ti kao shonja i ides na dejt sa ribom i onda te bubicom savetuje lik iz druge sobe koji je baja, a naravno ta riba "to ne zna!1" i nista ne sluti!

Lucky said:
dogovori se sa nekim odatle (bese igor je tu negde blizu ili barem deus) i onda nek je on kao napastvuje u autobusu, a ti uleti kao hrabri mali toster i spasi je ... dalje ce sve ici samo od sebe...

Jes, pa kad vidi Igora sa onim njegovim "ja sam odveć star ali i iskusan hohoho" izgledom, ode riba definitivno :)

Edited by voodoo_

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...