Junkie Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 konacno net posle 3 dana... mada iskreno sam se loma odmorio ovih par dana u toplini doma svoga svako vece po 8+ sati heroja ... ma milina... sad sam konacno procitao citavih 7 strana propustenih topic-a i razmisljam sta da gledam u bioskopu veceras s lesom polovinom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Naravno da sam bio cak sam i par puta za mic izlazio :) pa gde smo mi bili, pa kako smo to propustili, kako se to desilo? Gled'o finale slagalice, pobedio je Jovan za koga smo porodicno navijali od pocetka, i otisao je kuci sa 100k dinara, 100k dinara u namestaju, pentium 4 kompom i putovanjem u egipat. Nije bilo loshe. A i barem su ispravili taj deo u kojem kazhu da dobija Pentium 5 ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Upravo stigao kuci sa terena. S obzirom da sam startovao u 3 nema problema sa spavanjem. Josh i ispad pred spavanje, strashno. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 (edited) Bio na predavanjima iz italijanskog, i slushao kolokvijum iz ekonomike turizma, koji ja polazem u sredu. Danas polagala prva ekipa ljudi, i chini mi se da nece biti previshe sjebano to proci. Bio u radnji malo popodne, sastavljao sa burazerom neko pismo koje treba da ide po klubovima bla bla... Trebalo je sad devojchica da mi dodje, ali glupo je da se cima po ovoj kishi, a mene mrzi da idem po nju, umoran sam. Sad malo bleja na kompu, pa na spavanje. Sutra je novi dan...fudbal u 12toj gimn...u 12h...za pochetak. Edited November 9, 2006 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 (edited) imala danas kont iz ruskog. imala sam danas kontrolni iz ruskog. Imali ste dva kontrolna iz ruskog? :) @Stator znao sam, mozda si video mog caleta tamo, definitivno je najstariji (63 blok) potpisuje se blocktracer na mrezi, znaju ga vecina kao boki ili boban. Edited November 9, 2006 by Mare [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 vratio se sa drugarkog druzhenja kad sam ulazio u zgradu eksplodira prekoputa automobil! jebote ko granata da je pala odseko sam se a za vreme bombardovanja sam spavao ko beba kada je pod prozorom pichila praga... bemti zhivot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Slucajno sam bacio pogled na Big Brothera i kad sam video debelu krmacu sto place za kosu koja je lose isfenirana,slosilo mi se... Kolko neko moze da bude tupav,katastrasno! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 ^^ :( mič ispričaj za današnje loženje, meni je trulo da tako nešto pričam :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 (edited) Brate to je mnogo loshe,i znao sam da ce da ispadne tako ali jbg... Nego radi jedan ortak na tabli zadatak a ovaj drugi sto sedi do mene i hmm treceg ortaka uzme mu mob i umesto kevinog broja upise njegov. I sad kao smisljamo text poruke koji cemo poslati njemu i nebitno,na kraju ovaj ortak sto je uzeo fon odvali nesto ovako: Sine,tata je zauvek otisao. Dodji posle tog casa brzo kuci. I to je bilo previse i za mene reko nemoj ovo ono i na kraju klikne covek send i ovaj posle uzme da cita...Znaci kakvu je facu slozio ja sam se odsekao,poceo da udise i izdise i reko daj odma da mu kazemo,ovaj kao ma ne daj jos malo i na kraju je to ispalo trulo...Mislim fora je ok samo je text mogao da bude drugaciji. Posle smo svi bili u bedaku,nismo trebali tako bas =/ Edited November 9, 2006 by Mitch Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 kad sam ulazio u zgradu eksplodira prekoputa automobil! jebote ko granata da je palaodseko sam se popularne te autobombe kod vas na kosi neshto, barem u poslednje vreme;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 i posle ja kao zhivim u Harlemu... ko drugom jamu kopa, sam u nju upada .... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Harlem je civilizacija, ti si dechko na selu :] OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 (edited) ja sam sa sela ali ja nemam frizuru i takvog celavog partnera, kao da mi u pasoshu pishe Papua Nova Gvineja, trece drvo u shumi Edited November 9, 2006 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 ceo dan sam jurila indigo papir po gradu.. nigde nisam nashla na komad.. :| PA TII KUPI NA DVA KOMADA, OMGZ !!1 btw mitch, koga ste to podjebavali danas :))) ?! Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Brate to je mnogo loshe,i znao sam da ce da ispadne tako ali jbg... Nego radi jedan ortak na tabli zadatak a ovaj drugi sto sedi do mene i hmm treceg ortaka uzme mu mob i umesto kevinog broja upise njegov. I sad kao smisljamo text poruke koji cemo poslati njemu i nebitno,na kraju ovaj ortak sto je uzeo fon odvali nesto ovako: Sine,tata je zauvek otisao. Dodji posle tog casa brzo kuci. I to je bilo previse i za mene reko nemoj ovo ono i na kraju klikne covek send i ovaj posle uzme da cita...Znaci kakvu je facu slozio ja sam se odsekao,poceo da udise i izdise i reko daj odma da mu kazemo,ovaj kao ma ne daj jos malo i na kraju je to ispalo trulo...Mislim fora je ok samo je text mogao da bude drugaciji. Posle smo svi bili u bedaku,nismo trebali tako bas =/ aaahhaha lol. Mi smo to uradili nekoj glupaci iz razreda , samo sto smo umesto mog broja upisali MOBTEL i utovarili je da je dobila 3.000.000 eura kao milioniti korisnik.Kad je vrisnula od srece na sred casa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Nije Racko ;) Neki ortak ne znas ga... E ali sad je sve u redu! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 A dobar fazon longley... mič šaljemo borku sms, samo dodamo kontakt mts,,, olol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Ne ne,jos bolje stavljamo Blizzard i kazemo da mu je lik izbirsan... Mislim da ce se vise iscimati nego simke na njegovu poruku! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 loše brate, trčaće kući da proveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 posle bezuspeshnog cimanja za stoni tenis i finog hasa, oraspolozhime skoro upravo zavrshena blejica. sad malo neta pa kunt. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 jos ovaj petak da prezivim onda subota kunt ceo dan. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Vidis ti te fore sa mobilnim, tako nesto mi nikada ne bi palo napamet, a kapiram da je opsti hit po osnovnim i srednjim (barem sudeci po postovima). Inace, ustao, jedem cheerios, pa uskoro natrag na tablu za projektovanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 ustao oko 7 blah... Taman se ponadao da mi se nocas skinule nove epizode serija kada ono kara banana a tako mi se gledaju. Danas idem na neko ozderavanje sa svoima pa onda sa ekipom sa kojom sam se juce gledao preko cevapa sa kajmakom danas se gledamo preko nisana :) hohoooh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 jeli statore jesi meditirao pre spavanja 1h "netju prodati, netju prodati, netju prodati, netju prodati...."? ;o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordbaal Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Ust'o.. Doso na posao u pola 9.. Zderem neki 'kao' zdrav (khm, khm gay) keks.. Smaranje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts