Guest Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ispit imaš kole druže ali da, moj kraj is teh w1n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Ne volim kada je neko produkt svoje okoline. Vishe volim kada je moja okolina moj produkt. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Naopako onda :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Ne moramo jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 dobar citat, ali u tvom slucaju otvara okean penala :)) da imash imalo mozga izmedju tih obrijanih zalizaka ukapirao bi kakvu si glupost lupio : 1) jer nemash pojma sta je to tipichni, prosechni sremac iz bataje 2) drazish me da ti zavijem familiju u crno i ugasim slavsku svecu hejtom... [:(!] [:(!] It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Kako je lepo vratiti se teretani posle 2 meseca alkohola , fast fooda i radjenja nicega , home sweet home. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 (edited) cesto nemam struje, nemam vode ali strpljenja nikad... samo ne volim generalizacije, posebno sa vilajetom u kome zivim Edited November 8, 2006 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Vratio se iz škole, kenjalo mi se za sve pare znate onaj osećaj, što ste bliži sve je gore, aaa uđem u klonju, skinem ćega brzinom svetlosti i sad očekujem zapušenje šolje, kad ono neko minijaturno govance me mučilo,,,!!!! reko mrš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ^ Dosao kuci malopre, sad blejim po netu, posle mozda neka partija wc3, a mozda na spavanje odmah, posto u 10 ujutru imam predavanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ^ Dosao kuci malopre, sad blejim po netu, posle mozda neka partija wc3, a mozda na spavanje odmah, posto u 10 ujutru imam predavanja. ja posle onog juche ne bi igrao nishta 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 konachno sam nabavio tastaturu i josh sam u tripu da kucam'kucam'ovako :) mega bleja • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 otišla keva na ranč \o/ in otha news, ukočio mi se vrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-3 Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 bila mi drugarica da me oraspolozi zbog raskida.sad sam ustao ono sedim za kompom totalno prazan... Free Hot Asian Girls Nude Pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 in otha news, ukočio mi se vrat. [zhikina dinastija] Shto se nisi ukochio tamo gde treba? [/zhikina dinastija] gotova sinemanija sad cu malo da se odmaram i zavrshim par textova konachno =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Juce ujutru otiso u selo vratio se sinoc.Sve glupim basom jer caletu trebala kola.Ustao jedva.Sad ledena koca 0.25 na prazan stomak extra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 bila mi drugarica da me oraspolozi zbog raskida. jesi je prco? [zhikina dinastija] Shto se nisi ukochio tamo gde treba? [/zhikina dinastija] fon fon fon fon fon fon sestra (fon fon fon fon fon bigben) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Gled'o odbojku, malo nesto kuckao kakve tekstove, onda me neko zvao u osam ujutru pojma nemam ko je ali hvala mu na tome, i sad cu da pishem neki tekst sto treba da zavrsim danas. Onda cu seriju nekih sto treba da zavrsim sutra ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Juce bio na treningu ono radilo se za sve pare... Probudio se umoran. Sada gledam na sat vec je pola 2 a ja se jos nisam obuko zasu... bas sam se olenjio, ali sam pogledao sve sto je zas ada izaslo od heroes i ono bas je dobro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 danas dva casa u skoli:))))))))),gubio matu,i istoriju,i bla,bla,bla.... odmah otisao do grada da kupim kartu ca cert.. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 OMG OMG ... na prvom upravo ide NNK ... OM OMG, da li je to povratak ove fantasticne serije na male ekrane? I neki eventualni nastavak, OMG, to bilo sjajno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Juce bio na treningu ono radilo se za sve pare... Probudio se umoran. Sada gledam na sat vec je pola 2 a ja se jos nisam obuko zasu... bas sam se olenjio, ali sam pogledao sve sto je zas ada izaslo od heroes i ono bas je dobro :) Si bio na BG.wi 'mitingu' u domu omladine? :P [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Svasta s' tobom gde da propustim BGW skupstinu :) Naravno da sam bio cak sam i par puta za mic izlazio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 kontam da pravim kokice.. :love: ceo dan sam jurila indigo papir po gradu.. nigde nisam nashla na komad.. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 moi, obozavam kokice imala danas kont iz ruskog. imala sam danas kontrolni iz ruskog. jedino smo ja i drugarica iz klupe imale puskice. omg For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Pushkice, ha ! Dugo to nisam chuo :) @ Kol'ko sam umoran .. Spavah samo 1 sat nocas ... Jutros ispratio matorce, probudili me u 6 ... Bio na chasu vozhnje, objasnio sam jednom biciklisti neke stvari. Mada, on se zakucao u mene zadnjim tochkom, a ne ja u njega ^^ Ne vidim 'de bijem .. Idem da zalegnem i da odgledam neke animice.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts