MaudDib Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 KAD TJILE GOVORI SVE SU OCHI UPRTE U NJEGA !!!1 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 ^potpuno nepotreban i hejt nejakog mozga. napada Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Totalno si u pravu. Da sam napadao coveka ili njegove stavove. Ali nisam, nego je to bilo upuceno na "quote war" koji on forsira. Verovatno si se ti izvestio posle toliko procitanih stvari ali meni smeta kad moram da predjem pola metra ponovljenih redova da bi procitao sta covek ima da kaze kao odgovor na predhodnu repliku. A kad jednom krene "quote war" se ne smanjuje, vec ima ekspanziju +1 tipa. Da sam napadao njegove stavove, verovatno bi ih pomenuo. Recimo na ovo zadnje sto je izjavio za Kinu i fiktivni Azijski NATO vs. Amerika i NATO. Ponasanje Kine u slucaju formiranja Azijskog pandana postejecem NATO paktu bi bila ista kao i u slucaju sa Amerikom i sadasnjim NATO paktom. Svako gleda da ucvrsti svoju poziciju i da deluje sa nje sa snagom i odlucnoscu, to nije totalitarna politika koju sprovodi Amerika vec pravilo broj jedan u bilo kom savezu/uniji. Zato njegova izjava stoji ali ne zbog zelje Kine da vlada svetom, kao sto bi neko rekao to za Ameriku u ovom trenutku vec zbog proste cinjenice da ako si vec formirao pakt sa okolnim zemljama koji podrazumeva ovo ti zelis da sto vise "unovcis" svoju poziciju. omg, LET THE ANGER FLOOOOW, JOIN THE DARK SIDE, flaaaaamee him, FLAAAAAME HIM! Elem, ne znam koje sedative koristish, ali da je to meni rekao, ivan bi bio siroce. ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 ghoste, nismo ti i ja ovce čuvali © Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 13, 2006 Author Report Share Posted October 13, 2006 Nisi morao da potencirash kolko godina imash krajnje je nebitno posto su ti stavovi detinjasti ... Evo ti sazeto u metafori to sto "uveravaju ceo svet": imas likove u osnovoj skoli koji brane nerdove od likova koji ih tuku, i to rade pod izgovorom da su dobri i osecajni, a u stvari samo zele da impresioniraju neku ribu ... Aha da kina to ne chini ... a njene pretenzije na mongoliju i koreju i verovatno josh poneku drzavu koja se granici sa njima, a za koje ja ne znam ... Kina se ne ponasa kao amerika zato sto nije ni vojno ni ekonomski dovoljno jaka da bude na chelu nekog azijskog nato pakta koji bi se ponasao kao ovaj postojeci, a kao sto rekoh mozda ce biti pa cemo videti njihovu "pravednost" samo sto ja ne zelim da mi kina siri komunizam okolo dok mi je sirenje americke demokratije kolko tolko podnosljivo. A to za vojnike ... pa mozda ce ti zvuchati chudno al neke zemlje brinu za svoje drzavljanine + ovime dobijaju poene kod svog naroda zato sto ce im se suditi u americi itd itd. Verovatno cete reci da tu ima i onaj aspekt ne iznosenja prljavog vesha van dvorista ali nije samo to posto je bilo vishe slucajeva kad je amerika pretila sankcijama u slucajevima kada su njihovim drzavljanima uskracena neka prava ... sa tobom zaista nema razloga razmenjivati mishljenja, jer ces uvek naci nacin da i najvece sranje koje ameri u svetu urade ima svoju svrhu koja ce mozda cak i nama ovde koristiti jer su oni zapravo predstavnici demokratije i stite ljudska prava... kina ima pretenzije prema nekim teritorijama kao sto ih ima u poslednjih x vekova dok sad imaju pretenzije na ceo svet u poslednjih 50ak godina sto im daje opravdanje da sravne bilo koji deo zemlje kad im se za to prohte (osim ako protivnik nema nuke), get it? ameri su uspeli da svoje vojnike zastite od medjunarodnog suda jer su imali velikih problem u vijetnamu gde se olako moglo dokazati da su odredjeni oficiri naredjivali da se chitava sela istrebe ali su nekako uspeli da svetsku javnost skrenu sa te teme... i ti meni pricas o njima kao primeru koji stite ljudska prava !?! pufff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Ne ali mogu da ti pricam o tome kako je lepo nauciti da citash ... I necu da se ponavljam vise zbog nepismenih ... milion puta sam rekao nisu ameri ni blizu savrshenosti ali su kinezi gori ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 a otkud ti znash da oni mozhda ne brane nerdove zato shto su i oni bili nerdovi jednom, a onda su otishli u teretanu i nabucali se ? Maude znao sam da si nekad davno bio nerd! Hvala ti shto si se nabucao i posle branio manje nerdcice =/ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 13, 2006 Author Report Share Posted October 13, 2006 Ne ali mogu da ti pricam o tome kako je lepo nauciti da citash ... I necu da se ponavljam vise zbog nepismenih ... milion puta sam rekao nisu ameri ni blizu savrshenosti ali su kinezi gori ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Eto opet isto .... daj neka mu neko prochita i razlozhi ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 mislim da tebi treba da se razlozhi: tvoja savrshenost njegova savrshenost sve je to pitanje ukusa, al nisi hteo da slushash Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 mohi ne srdi se, otpasce ti.....dred Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 mislim da tebi treba da se razlozhi: tvoja savrshenost njegova savrshenost sve je to pitanje ukusa, al nisi hteo da slushash Jedno je ukus ,a drugo zdrav razum. Ja sam samo rekao zamislite kinu na mestu amerike nista vise od toga ne moram da kazem ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Ok Seres Sta bi bilo da je kina na mestu amerike? Jesi bio u Kini? Jesi bio u americi? Ovo sto vidis kod nas u kajblo nije reprezentativan uzorak kine. I oni su ljudi koji vole da se jebu, igraju wow, sport, seru, prde kao i amerikanci ili papuanci-novo-gvinejanci. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Prde mnogo gore moram da kazem :D. Ljudi su ljudi, a stereotipi su stereotipi :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Mohi Kinu nije video ni preko razglednice ali zato zna gde je bolje ziveti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Jedno je ukus ,a drugo zdrav razum. Ja sam samo rekao zamislite kinu na mestu amerike nista vise od toga ne moram da kazem ... pa opet posmatrash samo iz svog ugla, jel npr neko kad mu vishe lezhi taj sistem ili je odrastao u takvom sistemu ili voli te vrednosti ili shta ti ja znam gleda na to sasvim drugachije. imam 5-6 ortaka koji su zhiveli u americi 3g+ i od njih mogu da ti iznesem 100 argumenata zashto je amerika sranje, a znam i choveka koji zhivi u kini 20g+ i koji mozhe da ti navede 100 argumenata kako je kina super. i shta to govori ? to jednostavno govori da sto ljudi sto kurcheva Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 ghoste, nismo ti i ja ovce čuvali Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 znaci kazes da su kina i koreja imale nuke posle ww2 sad bi u njima bilo kao na zapadu...pa nije valjda sve u sili jebemu misha...ali i da jeste tako, opet nije u tome poenta...ne moze svaka budala da ima nuke...kina i koreja su do skora bili priblizni po tiraniji i diktaturi, ali ipak one starkelje iz kineske komunisticke partije nisu toliko blesave pa da se razbacuju nukovima okolo...dok me od kim dzong ila ili recimo kastra da ima nuke to uopste ne bi cudilo... shto su kastro ili kim vetje budale od busha? zashto mislish da bi oni drugachije radili od bilo kog drugog tiranina, ukljuchujutji i dzordza w.? To sto su klinci poremetjeni je totalno druga prica i nema veze sa odnosom drzave prema pojedincu, svom drzavljaninu ... jbga, mohi, ja bash mislim da ima svakakve veze sa odnosom drzhave prema pojedincu. samo pogledaj srbiju... sve pezant do pezanta. pa nije nam to u genima vetj u odnosu koji drzhava gaji previshe dugo (u nashem sluchaju makar), pa sad po defaultu svako novo dete koje se rodi ovde je utard u najavi. prvi put se slazem sa bushom kad kaze da ceo svet treba potpuno da okrene ledja koreji. citao sam kako ljudi tamo zive, a ovaj komunisticki papan preti li preti. kad se ti slazhesh onda je u redu, pogotovo zato shto si chitao kako ljudi tamo zhive... Psycho' date='Oct 12 2006, 18:49' post='879353'] ima veoma pametnih i zanimljivih stavova na ovom topicu. treba ljude istrebiti, da mogu zivotinje i biljke da kuliraju na miru. hehe, bravo care. u nekom razgovoru sa maudom smo dotakli taj zakljuchak... nismo zasluzhili ovu planetu. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 jbga, mohi, ja bash mislim da ima svakakve veze sa odnosom drzhave prema pojedincu. samo pogledaj srbiju... sve pezant do pezanta. pa nije nam to u genima vetj u odnosu koji drzhava gaji previshe dugo (u nashem sluchaju makar), pa sad po defaultu svako novo dete koje se rodi ovde je utard u najavi. Konkretno na maudovom primeru je uticaj imala televizija koja nije drzavna, filmovi koji isto tako nisu drzavni. Ali stoji, ovde je drzava dozvoljavala i podsticala ispiranje mozgova zarad lakse manipulacije ali ja nisam govorio o tom odnosu posto je to prisutno u nekoj meri svuda ali kao sto rekoh to nije bio odnos na koji sam ja mislio ... pa opet posmatrash samo iz svog ugla, jel npr neko kad mu vishe lezhi taj sistem ili je odrastao u takvom sistemu ili voli te vrednosti ili shta ti ja znam gleda na to sasvim drugachije. imam 5-6 ortaka koji su zhiveli u americi 3g+ i od njih mogu da ti iznesem 100 argumenata zashto je amerika sranje, a znam i choveka koji zhivi u kini 20g+ i koji mozhe da ti navede 100 argumenata kako je kina super. i shta to govori ? to jednostavno govori da sto ljudi sto kurcheva Ziveo sam u blazoj verziji kine, a putovao sam dovoljno da vidim kako ljudi zive na zapadu. A sto se ti tvoji ortaci ne vrate ako im je sranje? Previse sam tih prica cuo kako je sranje u americi ali svi ipak ostaju tamo ... srpski sindrom ... Ima ljudi kojima je mega da zive u skvotu u amsterdamu od socijale ali to REALNO nije mega i ja ne posmatram to iz nekog ugla koji se meni svidja vec sa nekog realnog aspekta ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Mohi batali, ljudi izmisle sebi protivnika pa se sa takvim izmishljenim po vasceli dan prepiru samo se josh ti dobrovoljno javljash da ga odmenish... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 14, 2006 Author Report Share Posted October 14, 2006 auuu kakva arogantnost, ili mi se samo chini.... pivo je pivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Ivane, kaze se, nismo ti i ja zajedno pljuckali semenke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 auuu kakva arogantnost, ili mi se samo chini.... pivo je pivo ma samo ti se cini. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts