Jump to content

RURology 06: Wallpaper takmičenje

Lucky

Recommended Posts

• Replies 506
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ljudi mislim da mi je ovo poslednji za ovaj put. Do ponedeljka imam posla nezna se tako da nemam vise vremena za wallpaperse. Neka je svima sa srecom od ponedeljka!!! [:D]

rurroboyn8.th.jpg

hvala drugari, sve to zapravo lepse izgleda kad je u rezoluciji u kojoj treba da bude.

kartmene super izgleda, svidja mi se taj hromirani izgled, samo jesi razmisljao da malo smanjis zupcanik i da probas foru sa zlatnim presekom, mislim da bi se sve lepse uklopilo.

Braticu hvala na savetu, i mislim da jesi u pravu ali frka mi je vec (sekundi su u pitanju). Ne stizem da zivim. Pozdrav [^]

P.S. Zao mi je sto SHOOSH nema vise vremena pa da pruzi svoj skromni doprinos wall-ovima ali sta je tu je!!!!!!!!

Edited by Kartmen

Screw you, hippie.

@ kru - sto se mene tice, mozhes malo da ga zatamnis, deluje malo prejako, ali opet, to sam mozda samo ja, ti napravi kako mislis da je najbolje. Ili sacekaj da se jave jos neki.

@ kartmen - a gde si ti bio kad je islo rurology 3d takmicenje? :)

Ma nisam bio obavesten, to jest lazem, nisam bio na RUR-u. Nije da nisam znao za RUR posto sam dugo ortak sa shosh-om i nigger-om. Jos u davna pradavna vremena sastajali smo se u niggerovoj igraonici i cepali Counter-Strike.

Screw you, hippie.