Lucky Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 Nije vazno momci, opustite se! kru, odlicni su wallpaperi, meni se bas dopadaju. I ovaj novi kartmenov nije losh, mada je generalno ista ideja u pitanju. Ali ovi krukovi su bas kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenar Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 @kruko braticu OK su, ali je prvi wall BAJA!!! Ja sam ljubitelj jednostavnog dizajna!!!! Quote Screw you, hippie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenar Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 (edited) Ljudi mislim da mi je ovo poslednji za ovaj put. Do ponedeljka imam posla nezna se tako da nemam vise vremena za wallpaperse. Neka je svima sa srecom od ponedeljka!!! hvala drugari, sve to zapravo lepse izgleda kad je u rezoluciji u kojoj treba da bude. kartmene super izgleda, svidja mi se taj hromirani izgled, samo jesi razmisljao da malo smanjis zupcanik i da probas foru sa zlatnim presekom, mislim da bi se sve lepse uklopilo. Braticu hvala na savetu, i mislim da jesi u pravu ali frka mi je vec (sekundi su u pitanju). Ne stizem da zivim. Pozdrav P.S. Zao mi je sto SHOOSH nema vise vremena pa da pruzi svoj skromni doprinos wall-ovima ali sta je tu je!!!!!!!! Edited November 10, 2006 by Kartmen Quote Screw you, hippie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 \o/ Krukolina ima Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 ovo je bas zajebano. Cak sam stavio na desktop da vidim kako izgleda i uopste nije lose. Uklopilo mi se u raspored ikonica. Ovo naravno nije favorizovanje, cisto da se zna. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 uf što sam dobio inspiraciju drš te se kvazi dizajneri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Ej kurko ajde napravi 1240x1024 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenar Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Ljudi evo uspeo sam ba sredim jos jedan sa modelom koji sam vec imao. Valjda ce ovo biti dovoljno. Quote Screw you, hippie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2006 Author Report Share Posted November 11, 2006 @ kru - sto se mene tice, mozhes malo da ga zatamnis, deluje malo prejako, ali opet, to sam mozda samo ja, ti napravi kako mislis da je najbolje. Ili sacekaj da se jave jos neki. @ kartmen - a gde si ti bio kad je islo rurology 3d takmicenje? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 bem te kruko, ovo kad pogledas ovako sa 800x600 izgleda ko nedonosce a onda ga stavis na desktop i hmm nije lose, onda se zeznes i gledas ga minut dva i dodje ti da posklanjas ikonice da ti ne kvare pozadinu :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 probaj ovaj matori i reci mi da li previse svetli, slika na monitoru mi je pomalo "tupa", kad sam stavio kod burazera izbi mi oci. ako je prejako, da malo smanjim glow i gotovo. http://www.klanrur.rs/~rhhftp/kruko/technew1600.jpg nije sto je moje, al ova verzija je stvarno dobro ispala dobar wall dobar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 ekstra je wall krule, ali ja i dalje koristim onaj tvoj hijeroglif :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 KRUKO ZA PREDSEDNIKA !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Jebote, počnem kao da "sređujem" onaj "infected" i ... malo sam se zaneo... Da, posle ponedeljka idem na terapiju... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2006 Author Report Share Posted November 11, 2006 nije loshe ovo sheche, nije loshe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenar Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 @ kru - sto se mene tice, mozhes malo da ga zatamnis, deluje malo prejako, ali opet, to sam mozda samo ja, ti napravi kako mislis da je najbolje. Ili sacekaj da se jave jos neki. @ kartmen - a gde si ti bio kad je islo rurology 3d takmicenje? :) Ma nisam bio obavesten, to jest lazem, nisam bio na RUR-u. Nije da nisam znao za RUR posto sam dugo ortak sa shosh-om i nigger-om. Jos u davna pradavna vremena sastajali smo se u niggerovoj igraonici i cepali Counter-Strike. Quote Screw you, hippie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Jedan wall da se malo zamislite: I like to keep it plain and simple Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2006 Author Report Share Posted November 11, 2006 bravo srbo, dobar, dobar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 jes da stavim ovo, pa svaki put kad stisnem wintaster+d da umrem od straha, ajde bezi, isekoh se ziv. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenar Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Evo nesto malo drugacije!!!!!!!!!!! I jos jedan, (ovo je za sve one 3Dmrzce!!!), pa ako je i od mene previse je!!! Quote Screw you, hippie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 auuuu srbo .... alal vera, nakon dugo vremena je bilo set as desktop background pa tek onda save image... clap clap Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Kako Srba zavlaci onako profesorski, u produzetku :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Srba u big brother fazonu... :P Odlichan je! Koristim ga kao aktuelnog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Jedan wall da se malo zamislite: niiice Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 odlično srbo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts