Corey Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 nije fer exi, ima svi da glasaju za tebe iz zezanja :))) n1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 IMAMO POBEDNIKA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 ^ WORD !!! a kao bonus dobice for free jpeg wallpaper za svoj mobilni: Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 poslednje 2 slike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygraph Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 (edited) Pa evo nekih novih wall-ova....da osvezimo Inace ovo nisu slike sa neta pa proustene kroz photoshop filter nego 100% private. http://my.opera.com/Consumer/albums/ Inace nije mi jasno kako se ovde postuju slike....?! Edited November 5, 2006 by Consuemr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 Ne mozes da ih okacis kod nas, a da ih linkujes mozes sa IMG tagom, znaci [img ] www.link.do/slike [/img ] btw, link koji si dao nije bas koristan, em sto deluje da ne postoji, a em i da postoji, moras linkovati bas svoj album a ne albume generalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygraph Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Pa da probamo ovako...ovo bi trebalo da radi! Izvinjavam se ako sam zagusio protok... I jos jedno pitanje: u kom formatu bi trebao da vam posaljem slike (original) kao PSD, BMP, TIFF ili JPG. i dali je izvodljivo da vam posaljem samo u rezoluciji 1600x1200 pa kasnije vi smanjite na zeljenu velicinu? poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 Potrebno je da posaljes sve potrebne velicine, nije da bas volimo da radimo posao umesto vas, posebno sto posao i nije neki. Sto se tice formata, najbolje je da slike idu kao PSD i kao JPEG, znaci u oba formata, naravno visokih rezolucija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 evo mog prvenca : www.soinfo.org/temp/cker/rur_seal.jpg nadam se da vam se svidja :) sugestije su dobrodosle, mogu negde da ubacim url i natpis ako treba.. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenar Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 (edited) Evo ja sam ono kao u zadnji cas uspeo da uploudujem wallpaper. Lopte sam radio u 3ds Max 7 i bio bih zahvalan svima koji su voljni da daju BILO KAKAV (znaci bez ustrucavanja) komentar na moj skromni doprinos. HVALA!!!! Edited November 6, 2006 by zenar Quote Screw you, hippie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2006 Author Report Share Posted November 6, 2006 nije los dviny, samo da nekako nemas taj cudan "efekat isijavanja" koji cini da je wallpaper malo "jeftiniji". @ kartmen - huh, pa ne znam sta da ti kazhem, mozda ja ne kapiram bas, ali si loshe recimo implementirao logo, a i sama tema lige sampiona nije bas najpogodnija za rur :) No, svako moze da prijavi sta hoce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 (edited) -ovo su zvanicnih 15 volpejpera, + 1 za moju dushu (dakle 16.)... -ova prijava je podlezhna promenama... ^_^ -001 -002 -003 -004 -005 -006 -007 Edited November 6, 2006 by tibor2 Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 -nastavak.. -008 -009 -010 -011 -012 -013 -014 -015 -016 Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 lucky - taj iz sake? hm to mi je bila ideja, kao prsten sija on drzi kao moc u rukama ludilo cela saka mu sija od energije kojom zraci prsten - bez tog efekta ostane obicna saka i zlatni prsten sa zupcanikom.. ja bih licno smanjio efekte na samoj kozi sake, da bude cistija.. mislis da je bolje bez efekta 'ja imam moc' ? :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2006 Author Report Share Posted November 6, 2006 ne, ne, super izgelda taj wallpaper, fazon je u tome sto taj efekat izgleda jeftino. Ako neko mozhe da ti pomogne da ubacis neki drugi efekat tog "isijavanja", to bi moglo da izgleda znatno bolje. Sama ideja kao takva je super, i ne treba je menjati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenar Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 (edited) @ Lucky - Ma da slazem se. Ortak mi je nabacio dkada je video MY BALLS da se desava wallpaper takmicenje i ja pavijan brze bolje potrcao da pustim slicicu. Inace kada mi je doslo iz ...... u ...... napravio sam RURovskiji. Hvala!!!! Edited November 6, 2006 by Kartmen Quote Screw you, hippie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Kartmene u kom prog radish? Ako je max evo predloga za ovaj nenavijachki :) > odradi svetlo malo profi (skylight), ovako je cela kompozicija jako "oshtra" iliti bode ochi. Pozadina malko da vuche na sivu ili da je odradish sa prelazom sivo-plava. Raytrace-ujesh te barice namestish manji ugao uz odrzhavanje preglednosti i eto. Naravno sve je to samo predlog. @lucky mene ne chekajte (likovi su mi zagubili delove za komp, eulinak tvrdi da je poslao i da mi se sigurno vrti oko kuce a cityeks tvrdi da nikad nisu chuli za dotichni paket ), tako da, evo dobrovoljno-moram predajem shtafetu :) Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Jo Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Kojot osvaja, sigurno! \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 srba se jos nije pojavio btw mislim da ce se shekk obesiti o krusku ako ne dobije neku nagradu :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 (edited) nah... da sam ostao bolestan na gajbi jos koji dan mozda :)) @Krukche ja sam one moje nakarade odradio na P3 na 1200 sta se zhalish :)) Edited November 6, 2006 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2006 Author Report Share Posted November 6, 2006 i jaki ste mi vi ... a posle ovamo, nema nigde para, nema nigde para, a tu je ispred vas 200 evrica a vi se demoralisali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) http://img488.imageshack.us/img488/9981/1024gearlolov0.jpg :P Edited November 7, 2006 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 ^ ? :) ova plava je vise za moju dusu eto "tri" wallpapera odjednom, ko se demoralisao? :)) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 Evo vam malo kakvih wallpapera sa tematikom Tech !ndustryja :) Ne, naravno da ih nisam ja pravio, niti bih umeo :) Stiglo mi je inace jos wallpapera na mail, koji nisu ovde kaceni, pa cu vam to svakako proslediti kada dodje vreme, ali lagano, treba da stignemo do zavrsetka ovog takmicenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts