AyS^ Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 sta bi sa ovim delom : "Malo pojasnjenje stavke osam - Mozes koristiti royalty free, artove iz igara, slike hardvera, automobila, riba, i sve drugo sto se nalazi na netu (ne moras da obezbedjujes to odakle si nasao) dokle god to nije gotov rad (posebno u wallpaper formi) nekog drugog. Dakle, bas kao sto si dao primer,ne mozes uzeti necji rad, provuci ga kroz crveni filter i reci "e ovo je moje" isto kao sto ne mozes da uzmes wallpaper sa gamewallpapers, provuces ga kroz zeleni filter i kazes "e i ovo je moje". Ali mozes da uzmes artwork nekog vojnika, ubacis ga na neku pozadinu, dodas logo rura, dodas neke efekte i onda to kao takvo predas. Ili svoj crtezh rukom skeniras, pa ga opet sredis (kao banman) ili nadjes neki dobar model zupcanika pa na osnovu njega napravis wallpaper itd." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 Vidi al' ovaj ays skache ;) A sta cemo sa tvojim wallpaperima koji takodje imaju slicne "filter-zavrzlame" :) No da jos jednom razjasnimo - ja ne mogu da imam ista protiv kada covek uzme svoj wallpaper i ponudi jos cetiri druge "filter-boja" varijante. Kao sto je nesto slicno recimo uradio shekk par postova iznad. Medjutim, ukoliko je ova kompozicija vec postojeca tj. preuzeta odnegde, onda imas potpuno pravo da na to skrenes paznju kako bismo rad udaljili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) ne pricam samo o poslednjoj,btw koristio jesam elemente sa drugih wallova (ali samo za onaj mehanicki wall) sto opet nije isti wall kao onaj od koga sam uzeo,nema veze jedno sa drugim(sem elemenata) ovo ostale sam ja radio... (osh psd?:P) nije da kenjam sad drugima,ali jbt izvali se nesto iz aviona... npr na par radova tipografija i wall....nebo i zemlja Edited November 7, 2006 by AyS^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 nah... da sam ostao bolestan na gajbi jos koji dan mozda :)) @Krukche ja sam one moje nakarade odradio na P3 na 1200 sta se zhalish :)) amd na 1,3 256 rama kad pokrenem AI i PS odjednom, kompjuter pocne da mi jauce :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 ne pricam samo o poslednjoj,btw koristio jesam elemente sa drugih wallova (ali samo za onaj mehanicki wall) sto opet nije isti wall kao onaj od koga sam uzeo,nema veze jedno sa drugim(sem elemenata) ovo ostale sam ja radio... (osh psd?:P) nije da kenjam sad drugima,ali jbt izvali se nesto iz aviona... npr na par radova tipografija i wall....nebo i zemlja ja sam rekao jos na pocetku, jedan covek svakako ne moze tako lako da provali da li je nesto ukradeno ili nije. Prosto, nema nacina, jer se na netu u najdaljim delovima mogu naci elementi za wallpaper. Stoga ste vi tu, dragi takmicari i "obicni" posetioci, da nam skrenete paznju na to ukoliko primetite da je odredjeni wallpaper suvise otisao iz okvira "originalnog". Samo jedno nemojte - a to je da kukate kada se sve zavrsi i kada proglasimo pobednike "jao jao ovaj je varao". Dajte sve sada, pre nego sto krenemo sa glasanjem, jer zaista ne postoji nacin da se automatski proveri da li je neko nesto "pozajmio" ili ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 psd ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Evo jednog minimalnog, chisto da ne kazete da nisam nishta uradio: nemam vremena, znate ono shljaka, zena, dete i to Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Jao kakava mi ideja sada pala na pamet ono reflektor i zupcanik ispred njega i onda na nebu se to vidi ko betmen znak i dvojca ispod i jedan se dere OMG znak a drugi brzo u mudomobil :)\ Nazalost za crtanje sam retardiran ali je ideja open sorce tako da je mozete bez naknade explatisati :) hohoohoho :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 http://img359.imageshack.us/img359/8689/1024rurcliplb3.jpg Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 to the lolmobile!!! dobra ideja, statore. srbo, ovo nije nimalo loše, ali umeš ti i bolje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 ako ne budem zauzet, napravicu josh neshto... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 brate ako se mene pita samo je ovo srbino pravi wall koji bih koristio, tj tamno je tamo gde su mi ikone i logo je tamo gde mi je ekran prazan, ostala izhivlajvanja koja izgledaju lepo BEZ ikona me chisto ne interesuju... steta sto nemam ni sredstava ni mogucnosti da realizujem neke od svojih ideja, ali igi kazhe "selavi", verovatno je u pravu =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) moja ideja bi osvojila. da znam ista u vezi grafike osim olovke u Paintu. :) Edited November 7, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Evo jednog minimalnog, chisto da ne kazete da nisam nishta uradio: nemam vremena, znate ono shljaka, zena, dete i to sirup za kasalj Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 Srbo, Srbo! Daj jos neki ;) Steta sto banman ne moze da se pridruzhi, ali neka okaci barem pokoji kada bude imao vremena, evo mozhe bas da realizuje ovu statorovu ideju, kapiram da bi to on mog'o fino da napravi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 Evo jos poneki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 uu saab Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 roflcopter, ko će da napravi jedan za fiću!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 evo jos jednog mog www.soinfo.org/temp/cker/inside_rur.jpg mnogi ce se zapitati gde je ovde veza sa rurom - u zelenim diodama koje ispisuju bas - KlanRUR i jos jedan fajl koji bi trebalo doraditi ako vam se svidja : www.soinfo.org/temp/cker/2.jpg Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 milane brate, pa sad si me razocarao - Porsche znak i pozadina a automobil ferrari 599 gtb. Odmah da otpustish onoga koji ti je tako nesto napravio. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygraph Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 evo jos jednog..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2006 Author Report Share Posted November 8, 2006 Odmah da otpustish onoga koji ti je tako nesto napravio. done. :) a oko automobila, znas da se ja u to ne razumem ;) @ dvny - nije losa fora ovaj sa diodama, samo mozda kroz neki drugi filter da provuces, da ne bude tako napadno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Wall by Kartmen(crko mu wireless):D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Fenomenalno! [thumbsup] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 @Shoosh/Kartman Odlicno, samo bih ja napravio jedan veliki brod, a ne ovoliko, prenatrpano je, a taj jedan bi bio smekerski, sa malo vise detalja, ovo-ono. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts