G!!! Posted February 21, 2007 Author Report Share Posted February 21, 2007 onaj sexy hromiran asupuh izgleda samo u executive varijanti :( bio sam pre neki dan u prodajnim salonima, njam mljac :) crne sport varijante nema, nema ni comfort varijante, DVA (!?!) crna akorda sport oprema dolazi u aprilu sve ostalo je srebrna boja :( komfort stize krajem maja... (doduse na lageru sada ima nekih crvenih varijanti) tako da ovih dana mislim da cemo uspeti da posaljemo rezervaciju, ako nam kalkulacija bude okej nego nije mi jasno u onu cenu jel ukljucena i carina i pdv ili samo pdv? u nekim novinama pise jedna a u nekim drugo, mada cu to svakako saznati danas-sutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 ^ slab si sa ekonomijom, a? :) PDV se UVEK dodaje na osnovnu cenu vozila sa uracunatom carinom. Dakle, kada kaze da je uracunat PDV - to ti je finalna cena kola. Jel si ih pitao da nece da daju ekstra-popust na sajmu automobila? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 da, lager kod domaćih uvoznika (a da to nije dačijin) je apstraktni pojam. sve se čeka. al kad već čekaš ovoliko, sačekaj i mesec-dva više da bi dobio tačno ono što hoćeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Gledao sam koliko se cheka za novi Civic u Rusiji - 12 meseci+ Jebote k'o da chekash bebu slona!? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Gledao sam koliko se cheka za novi Civic u Rusiji - 12 meseci+ Jebote k'o da chekash bebu slona!? Toliko se ceka? Zanimljivo da su tako lose procenili trziste... kod nas naravno nema problema sa kupovinom Civic-a jer kosta ko da mu je karoserija od zlata. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 21, 2007 Author Report Share Posted February 21, 2007 ^ slab si sa ekonomijom, a? :) PDV se UVEK dodaje na osnovnu cenu vozila sa uracunatom carinom. Dakle, kada kaze da je uracunat PDV - to ti je finalna cena kola. Jel si ih pitao da nece da daju ekstra-popust na sajmu automobila? cuj znam sta je pdv, placam ga svaki mesec, samo trenutno nemam proveren info jel carina ukljucena u prikazanu cenu ili ne :) carina i pdv, dve razlicite stvari, carina 20% i plus pdv 18% i oba se placaju na putnicka vozila za firmu:) kada je u pitanju teretno vozilo imas pravo na povracaj pdv-a, posle skoro vise od 6 meseci doduse al ebga, to ti je sto ti je, vinansiras drzavu koja je za'ebava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 zar se za osnovicu za pdv ne uzima cena ocarinjene robe? ako je tako, onda čim je uračunat pdv mora biti i carina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 22, 2007 Author Report Share Posted February 22, 2007 i to sto kazes :P i pitao sam i odgovorio, meh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 crne sport varijante nema, nema ni comfort varijante, DVA (!?!) crna akorda sport oprema dolazi u aprilu sve ostalo je srebrna boja :( komfort stize krajem maja... (doduse na lageru sada ima nekih crvenih varijanti) cudno da nece nesto vise da nabavljaju sad za sajam automobila? ono, sigurno ce ici ok prodaja, posebno sa ovom dobrom cenom, sta ga znam. Nije mi jasno sto nabavljaju tako malo crnih varijanti kad su relano najlepse :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 kapiram da nije da nece da ga nabave nego da ne mogu s obzirom na potraznju :) mogu reci da je i tamno plava takodje extra, ali crna naravno na prvom mestu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 ^ Uze li ga vishe? :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Pa ne, vidis da nas samo zeki, ne znam dokle ce! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 pa nije bas da sedim na parama :/ a i firma treba da skupi "sredstva" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Pa uzmi onda Kalos i da prekratimo muke...! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 uzmi golf 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 (edited) pa nije on uvoznih mesnih preradjevina iz bosne, da uzima golfa 5, koji nije ni malo jeftiniji od jedne honde ili mazde Edited March 8, 2007 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 rur, the place with never ending fun :) golf, jedna od retkih stvarica koja me instant iznervira kada sam za volanom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Uzmi hondu civic :))))) Em je manja em ima ,,space" izgled spolja i iznutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 i skuplja je jedno 3000.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Pa jel su moji smajlijii nevidljivi ili shta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Da imam para uzeo bi novi civic bez razmishljanja - zaista vredi. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 ^ vredela bi i kod nas, ali je skuplja od Akorda! Toliko sigurno ne vredi. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Pa jel su moji smajlijii nevidljivi ili shta? sorry, jbga brz sam na okidachu ................................(penal neko? ) Civic je Hondin najprodavaniji model, kako neko rece trendseter i kao takav je skup.....inache posto sam prosli vikend imao priliku da ih provozam ono sto iznenadjuje je kolicina mesta u civicu......znaci pozadi ima mesta za grdosiju+gepek je huge a spolja se nikako ne stiche takav utisak..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 za te pare je kul nova astra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Honda > Opel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts