Pajser Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Gade :( Nikad te necu voziti u crvenoj furiji :( Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 ocesh ocesh siso, obec'o si! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Kako da odbijem takve okice Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Honda bre u svakom slucaju Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 8, 2006 Author Report Share Posted October 8, 2006 ehhh nemojte mi predlagati VW krdze :P :) ne podnosim golfove, pasate, polo etc... iz vise razloga a dva glavna su da kad sedis u njima imas oseca da sedis na drvenoj stolici iz vrtica (a i ne svidjaju mi se spolja ama uopste), a druga je da su vozachi tih kola tako arognatni u voznji da je to chudo, kao da voze mechku od 100k pa su u stanju da voze 20 (!?) na sat kroz urbane sredine... puf bre... ospice dobijam od njih !?!?! naravno mislio sam na hondu euro :) jel neko upucen da me uputi na neke realne testove na netu, da prochitam i koju manu i honde i mazde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 ehhh nemojte mi predlagati VW krdze :P :) ne podnosim golfove, pasate, polo etc... MY MAAAAN!!!11~ :)) što se realnih testova tiče, to ćeš teško naći i u štampi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Sta ce ti "realni testovi" - Honda je bolja u 95% aspekata. Drugim recima, nisi pametan ako umesto Akorda uzmes shesticu. Jedino ako ti se Akord ne svidja, onda okej.. Mada to je tesko moguce. :) Sve ovo su uvideli i kod nas, pa sad nude Mazdu 6 u dizel varijantama sa 1000-1300 evra popusta. Mazda je super auto, ali ne moze se meriti sa hondom. Nikako. Nemoj misliti da sam pristrasan - Tojota je za mene bozanstvo. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Ma brate uzmi suzuki baleno...evo ja cu ti srediti po uradjenoj ceni:))). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 JAO KAKO DOBRO IZGLEDA, OCU JA DA UZMEM. JEL IH IMAS VISE KOMADA??//kosa_crta :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 DA BRATE VALJAM IH DIREKTNO IZ JAPANA!1oen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 9, 2006 Author Report Share Posted October 9, 2006 Sta ce ti "realni testovi" - Honda je bolja u 95% aspekata. Drugim recima, nisi pametan ako umesto Akorda uzmes shesticu. Jedino ako ti se Akord ne svidja, onda okej.. Mada to je tesko moguce. :) Sve ovo su uvideli i kod nas, pa sad nude Mazdu 6 u dizel varijantama sa 1000-1300 evra popusta. Mazda je super auto, ali ne moze se meriti sa hondom. Nikako. Nemoj misliti da sam pristrasan - Tojota je za mene bozanstvo. :) dobro dobro :) reci mi znas li ikakvu manu na akordu :) mislim nemoguce da je bez mana... i ja bih tojotu ali korola mi je mala a avensis veliki (i ruzan) :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 skoro je izasao restilizovani avensis, ne znam da li si video...? Mana akorda je motor od 2000 kubika sa 155 KS, koji je entry-level. Znaci, potrosnja, registracija i sta_ti_ja_vec_znam. U ponudi nema neke slabije varijante, pa to ume ljude da odvrati od kupovine... Pored 2,0 benzinca, tu je i 2,4 koji se i ne isplati bas previse jer je registracija za njega do jaja skupa, trosi mnogo vise, a razlika u voznji nije toliko drasticna. Tu je i dizel 2,2 CTD-i sa 140 KS, koji je preskup u startu. Ogibljenje na svim modelima je podeseno sportski, dakle tvrd je dosta. Enterijer je uradjen od nesto jeftinijih materijala, sve ostalo bi trebalo da je okej. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 ne znam šta si istripovao, kapiram da su dimenzije akorda i avensisa u pet centimetara iste :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Avensis je cak i kraci, ali je generalno masivniji... jbg, opticka varka. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Honda... kratko i jednostavno... gottijev cale ce te snabdeva delovima ako ti treba :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 pazi, g, postoji rešenje ako hoćeš tojotin kvalitet ali ti je avensis ružan.. lexus IS :)) gratis dobijaš rwd :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 10, 2006 Author Report Share Posted October 10, 2006 ovako nesto cu da kupim kad zaradim svoje prvo milionce (djura naravno :)) cena prava sitnica ~60k zaista bih uzeo tojotu samo da je korola malko veca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 ^ nova (veca) korola, odnosno auris, izlazi u aprilu 2007. edit: Lexus IS je stvarno najlepsi automobil u svojoj klasi... dve god. nakon sto sam ga prvi put video, jos uvek ne mogu prestati da se divim njegovom izgledu. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 ma šta ti je, lepši je jaguar neznamkojitype :>> (jel se neko seća klarksona kako namešta usta da bi mu faca ličila na jaguar?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 10, 2006 Author Report Share Posted October 10, 2006 ^ nova (veca) korola, odnosno auris, izlazi u aprilu 2007. neeee... nemoj to da mi radis :) edit: zar ovo ne naginje vishe na narasli yaris nego na uvecanu corollu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 ^ ne brini nista, deluje ruzno tako da ti je svakako ne preporucujem :) Lici na Yaris allright, ali je mnogo veci.. ma Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 10, 2006 Author Report Share Posted October 10, 2006 ^^ hahaha, sad mi je jasno @dovla meni auris deluje extra... ne znam kakav ce biti serijski model... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Ladno si trazio epizodu.. koji si lik :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 jes vala, i r topgear geek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts