dzontra.volta Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 ja verujem da su ljudi neverovatni. omg, pa i jesu... nego "mi verujemo u horoskop, pogotovo u ribe i crveno lice gradonacelnika nisha" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 btw, svemir nije beskonacan. Svemir je ograničen. de si, Svemire, šta ima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Verujem itekako, ali necu dalje nista da pricam..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 ^^ E to.Bravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 pa ne bas nesto mnogo... ali verujem da cemo jednog dana ziveti na drugoj planeti .. Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 natprirodno je samo ono sto covek jos nije uspeo sebi da predstavi. a mi u svojoj aroganciji mislimo da znamo sve i da sve moze da stane u nasu logiku i predstavu sveta dakle - ne. arogantno je misliti da ce ljudi neke stvari zapravo IKADA skapirati. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 pa ne morash da skapirash nesto da bi bio svestan da iako ne znash tachno objashnjenje da za to nesto nisu odgovorni gremlini.... =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Naravno da verujem!Cak sta vise znam. Sve je moguce osim nemoguceg i nicega. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VilijamVedro Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Iskreno ne verujem mada u nekim situacijama se i upitam o nekim stvarima koje su malo cudne posebno kad vidim neshto kod tetke u trecem oku :) Na primer imam obicaj da spajam simbole ili u tom fazonu neshto neznam da objasnim kao na primer ustajem ujutru ono neki brojevi u glavi kao neko predskazanje sta ce da se desi u shkoli ili tako neshto idem ulicaom vidim mrtvu macku ja kazem sad kad dodjem u biblioteku ono nema ta knjiga u tom fazonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 (edited) ranije sam verovao u mnogostosta, proucavao sam vise manje svaku religiju na svetu. i zakljucio sam da je sve to vise manje bullshit. svaki covek je svoj bog, svoj gospodar sposoban da uradi sve sam. "if there is a will there is a way" e u to sam poceo da verujem. inace mislim da nema coveka koji nije osetio nesto 'natprirodno', mislim ne mozete mi reci da vam se nije desilo da u krajnjem najblazem slucaju primite poruku i pre nego sto pogledate telefon vi prosto znate od koga je, ili kad vam zvoni telefon vi znate ko vas zove. meni su se desavali i "cudnije" stvari, na primer, bio na moru sa drustvom ove godine, i mega se provodio, i odjednom sam zakucao najstrasnije, nisam mogao ni da pijem nisam mogao ni da skacem nisam mogao da budem ni sa kim u drustvu, samo sam hteo da idem gajbi, to je bilo oko 1 ujtru, nekako sam ih nagovorio i otisli smo gajbi oko 2 da bi videli da nam je soba obijena i neke stvari pokradene. ili recimo isto veseo do jaja, i samo se odjednom zakucam i uzimam telefon i momentalno zovem jednu drugaricu i pitam je "da li si u redu?! sta se desilo", ona odgovara zbunjeno i zacudjeno "kako znas da sam se upravo slupala, dobro sam ne brini" to su stvari koje ja ne mogu da objasnim, a koje se svima desavaju snaga je u nama, ne u nekim neobjasnjenim stvarima Edited October 5, 2006 by Jokerman Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 jeb'o te Darvin. pa ne morash da skapirash nesto da bi bio svestan da iako ne znash tachno objashnjenje da za to nesto nisu odgovorni gremlini.... =o)) i dobro, iskljucimo gremline i sta si dobio? imas n-1 moguci odgovor. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Da, ne bih da se raspisujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 (edited) sem nas ljudi ako mislish na vanzemaljce da ako je svemir beskonacan onda ima beskonacno mogucnosti da postoji neki drugi oblik zivoto tako ima beskonacno mogucnosti da su napredniji od nas isto tako ima beskonacno mogucnosti da postoji isi ovakav solarni sistem sa istim planetama sa istim dogadjajima i sa istim zekijem koji postuje ovo i koji replajuje haha beskonacnost je cudna stvar naravno neverujem u ovo jel svemir nije beskonacan (barem tako mislim) svemir je po stephen-u hawking-u konachan u prostoru, ali bez postojetjih granica...tako da ono... prekini :Z A na topic, verujem da sve to shto pripisuju natprirodnim jednostavno spada u domen nauke koji josh nismo izuchili... isto kao i za sve ostalo shto je do nedavno pripisivano nauchnoj fantastici/paranormalnom... blah blah blah, izhvakana tema :P Edited October 5, 2006 by Therion Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 noez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 stija is on fire, ulepšao mi veče :) <gleda mesec našao kosku> svaka jebena čast za ovo. pa sigurno niie greta garbo a ni ovo nije loše Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Kol'ko sam ja nesto malo upoznat, svemir se bese sve vreme "shiri/raste/whatewah", i postoji valjda ona teorija da ce "sirenje" svemira jednom dostici brzinu svetlosti a onda...omg :) Tako nesto 'bem li ga :/ Nego u vezi topika...pa nesto postoji :) U to jedino stvarno verujem...a sad ne bih da budem "arogantan" ( ) pa da pametujem jos i sta je to :) Banalni primer mi je hosroskop, znaci ja prvi ne verujem u ta sranja, al' jebes mi sve, dok sam pricao sa jednom zenom koja se time bavi dugi niz godina, neverovatno ko'lko je pogodila i u vezi mene i ljudi oko mene, I to ne mislim na stvari tipa "e sutra ces da jebes nesto i to zensko" , nego nekih ono opstih karakternih osobina, bas sam bio u najmanju ruku iznenadjen. E u vezi takvih stvari, recimo sad verujem da ima "nesto", tipa polozaj planeta kad si rodjen ili jebiga tako nesto :/ Znaci ponavljam ne da ja sad pozovem 041-222-333 ,i neko sad meni kaze dal' cu imati srece u zivotu, nego u vezi cisto nekih opstih osobina ljudi itd. mozda sam se i ja gadno istripov'o, ko zna :/ Al' sve u svemu jedno je sasvim sigurno, nasu srecu stvaramo sami, bilo tamo neceg il' nekog, ili ipak ne. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 (edited) Sto rece jedan drug trebalo bi uvesti zakone za primenjivanje i uopste pricu o fizici, danas se svakakve price mogu cuti. Edited October 5, 2006 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 pazi koliko ja kontam horoskop i te gluposti to ti je u fazonu, na rodjenju su ti podeljene karte, na tebi je kako ces ih odigrati Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 E tako nekako i ja kapiram, samo si ti to formulisao mnogo krace nego ja De1 brate sutni se u glavu, imas moju dozvolu. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 (edited) E tako nekako i ja kapiram, samo si ti to formulisao mnogo krace nego ja De1 brate sutni se u glavu, imas moju dozvolu. Veoma lepo ali si ti izgleda previse sutirao sam sebe pa sad imas devijacije u misljenju i logickom zakljucivanju, te price baba mi gatala zadrzi za sebe... Polazna tačka astrologije, prema kojoj planete oblikuju čovekovu sudbinu polo Edited October 5, 2006 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Brate mili bar razmisli malo tim glupim wow-overloaded-malfunction-mozgom dal' da hejtujes, pre nego sto to i uradis, ili u najgorem slucaju potrudi se da i procitas ponekad sam post, jer ocigledno nisi uopste ukapirao sta sam ja zeleo da kazem u vezi horoskopa. HINT: Istrazivanje koje si naveo ne negira ama bas nista od moje prave poente. Ponavljam, mislio sam na karakterne osobine ljudi oko mene, da li su npr. posesivni, druzeljubivi,povuceni,kako razmisljaju, kako vode diskusiju, da li se svadjaju po svaku cenu(u prevodu retardi, yo de1), itd. na takve stvari sam mislio, i ama bas nista vide od toga. Znaci nevezano za njihove talente,inteligenciju i ostale stvari : animanja, bračno stanje, dru Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Verujem u sinhronicitet (pomislish na nekoga i ta osoba te okrene i sl) ali i za to postoji objashnjenje kapiram da komuniciramo sa drugima i na nekim nesvesnim nivoima pa se zato to deshava. Desile su nam se takve stvari svima...i snovi neka intuicija i slichno. Al uostalom - what Starbak said Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 what starbak said? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 natprirodno je samo ono sto covek jos nije uspeo sebi da predstavi. a mi u svojoj aroganciji mislimo da znamo sve i da sve moze da stane u nasu logiku i predstavu sveta dakle - ne. e bash to. Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts