MaudDib Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 ah :* Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 ma ti si lud, jeo sam tamo jednom chisto da se ne kazhe da dolazim tamo samo da lochem i ono je horor =) Moguce je da je na moj stav uticao prethodno popijeni alkohol, ili sta vec. Mozda sam bio pijan malo... Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 @ Ivan Hmm, na index sam vodio ljude iz kg-a, novog sada, (sa turova i sa strane) neke likove iz bg-a i velikoj vecini se dopalo, sirburger sam probao skoro i verovatno zato sto sam se zasitio indexa mi se dopada vise, oba definitivno vrede svaki dinar... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Ko god da je spomenuo puzic pljunuo je u lice higijeni i ukusu :) Overkinde, ti si bio 90% mortality probability ako ti se svidelo :0 Hihi maretu se svidja drvce u zemunu zato sto on ima slomljeno drvce :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 najbolje pljeke su u mesari milan :D pogotovo gurmanske :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Ko god da je spomenuo puzic pljunuo je u lice higijeni i ukusu :) Overkinde, ti si bio 90% mortality probability ako ti se svidelo :0 Hihi maretu se svidja drvce u zemunu zato sto on ima slomljeno drvce :) igice pogledaj svoju signu pa mi reci nesto hihihi Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Aj ne trolujte mi Puzic vise! :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 brate tamo rade lajv! Prave muziku uzhivo na zhurci!!!!111 :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 ja malo kasnim, ali moram da kazem nesto... u maru sam se ranije kleo... sad samo shish, loki, duff i naravno stepin vajat... i chisto radi reda nislija ali u poslednje vreme ne... ostali su buranije... eto, hvala Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 zato sto imash lokalne pijane matorane kao pretskazanje sta ce ti se desiti ako nastavish u tom smeru? =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 123 jebacemo svi;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 (edited) Srodna dusa Edited October 13, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 zato sto imash lokalne pijane matorane kao pretskazanje sta ce ti se desiti ako nastavish u tom smeru? =o))) puzhic kao prorochishte u delfima Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 13, 2006 Author Report Share Posted October 13, 2006 Ivan_ hvala.. valjalo bi sutra overiti tu chuvenu cicu.. :))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 "Duff" i "Stepin Vajat" = proverene vrednosti... Josh su i blizu, pa mozesh za kratko vreme i uporedish (i nabacish kilazu) :D Loki i nije neshto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 cisto da upozorim ljude da izbegavaju Loki na vidikovcu. Trovacnica. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 15, 2006 Author Report Share Posted October 15, 2006 baltam0s jednom i nikad vishe.. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 cudi me da niko pomenuo Gvero, sto ne znaci da ne valja, nego se ne zna za njega, a tako i treba da ostane ^_^ Ah to nije standardan fast fud Ipak u gvero mora da se sedne. izbegavati ga od 14-17 sati jer je puno debeljuskastih bizmismena cija odelca vonjaju na moljce i alkohole. Inace gvero je, potvrdicemo, za klasu bolji od fast fudova o kojima smo ovde caskali, plus sjajna basta. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Mi biznismmansi ne jedemo na salteru vec sednemo!!11!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 i gde je Gvero? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 lol i shta sad mi nindze da radimo;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 i gde je Gvero? Lol nikad od tebe posteno odelo. Kod mercedesa na NBGD (zgrade zvane mercedsi, neko pranje kola ispod moca-a, prekoputa onog zavoda za zastitu zdravlja itd) Os idemo ovih dana da se ozderemo? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Lol nikad od tebe posteno odelo. Kod mercedesa na NBGD (zgrade zvane mercedsi, neko pranje kola ispod moca-a, prekoputa onog zavoda za zastitu zdravlja itd) Os idemo ovih dana da se ozderemo? ZNAM ZNAM!!! IDEMOOOO Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Idemo brate, svak po jednu-dve velike, urnebes, i sopsku + 2-3 piva / spricer. Onda idemo da jebemo svima mamu :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 'Ocu i ja! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts