voodoo_ Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Kod kog Meka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 donalda, glupane Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 poceo sam da isprobavam sve zivo kod duffa,punjeno belo,batak,kombinovana sve je kul.jedino mi se nesvidja sto je filovana nesto njesra u zadnje vreme. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 A mene bash zanima koje su najbolje pljeske u NS-u ? Nekako je pun grad pica na parche, fornetija, indexa i tako toga , al nikako ne mogu da skontam neke uber kul pljeskavice :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 poceo sam da isprobavam sve zivo kod duffa,punjeno belo,batak,kombinovana sve je kul.jedino mi se nesvidja sto je filovana nesto njesra u zadnje vreme. kakva je duff pljeka ako si jeo skoro ja nisam ? Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 A mene bash zanima koje su najbolje pljeske u NS-u ? Nekako je pun grad pica na parche, fornetija, indexa i tako toga , al nikako ne mogu da skontam neke uber kul pljeskavice :( Brate pa Bubi, gde ti zivis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 E , i to shto kazhesh . Shpikovana im je za medalju ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Spikovana je nesto najbolje, mogao bih je jesti i kad nisam gladan kolko je dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Mmmmmm , bash Idem sad do spensa znadnje pare da dam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 A sta obuhvata to spikovanje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 ima pica burek dobar na konjarniku na raskrsnici sa voislava ilica prema kaludjerici i ostalim selima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Tamo u onom njamburgeru ili hambinu ili kako se tako nesto zove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 iznad toga u pekari burek nije pljeskavica ali se pricalo o tome pa reko da spomenem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 A vidi stvarno, ja rek'o pica pljeskavica ono pishe burek. Meni se taj pica burek nikad nesto nije svidjao, jos dok je bio i tamo kod gradic Pejtona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 E pre neki dan probah pljeske kod onog roshtilja pored meka - vrh su, i ona zemichka se topi u ustima - nisu neshto velike al nekako su jebano ukusne - verovatno stavljaju drogu ko u mari - mislim isti sindorm, mala pljeska al te tera da je jedesh josh... Inache ostalo nisam probao, tako nznm kako je... Kod kog Meka? Na zelenom vencu, izvinjavam se - da onaj raspadnuti roshtilj shto sam zaobilazio sve vreme dok me ortak nije naterao da probam te pljeke... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 lol, to je ono gde je pljeka 60 kinti, realno ni sam bog me ne bi naterao da jedem tamo. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 A sta obuhvata to spikovanje? i mene isto zanima to, posto ne znam kako se mleveno meso moze spikovati. Koliko ja znam,spikovanje je kada se npr biftek ili svinjski but, pa cak i dzigerica malo zasece i onda u takav dzep stavi neki "zachin" Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 lol, to je ono gde je pljeka 60 kinti, realno ni sam bog me ne bi naterao da jedem tamo. 110 kinti, kazhem ti ja sam mislio MRSH U PICHKU MATERINU sa tim lokalom, al mi tolko dobovao po glavi da sam probao - i pao na dupe, mislim jeste mala al je sam kokainom, znachi topi se u ustima xD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 (edited) USKORO PLJESKAVICE U AMICI!! POPUSTI BOLI GLAVA, NAJBOLJE PLJESKAVICE U GRADU ŠKOLSKA 100g 100 DIN. ZA RUROVCE 99 UZ TRI GURMANSKE GRATIS JEDNA PALAČINKA SA ŠEĆEROM Edited October 22, 2007 by Corey Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 110 kinti, kazhem ti ja sam mislio MRSH U PICHKU MATERINU sa tim lokalom, al mi tolko dobovao po glavi da sam probao - i pao na dupe, mislim jeste mala al je sam kokainom, znachi topi se u ustima xD Sam kokain ili si je kokainom ili shta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 A sta obuhvata to spikovanje? U sklopu pljeskavice dobijesh topljeni kackavalj i slaninica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 U sklopu pljeskavice dobijesh topljeni kackavalj i slaninica Aha, aha, ok ok ... to se "ovde" zove filovana pljeskavica ako sam dobro razumeo sta je to. Nista, sad znam sta da jedem kad dodjem u Novi Sad ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 USKORO PLJESKAVICE U AMICI!! POPUSTI BOLI GLAVA, NAJBOLJE PLJESKAVICE U GRADU ŠKOLSKA 100g 100 DIN. ZA RUROVCE 99 UZ TRI GURMANSKE GRATIS JEDNA PALAČINKA SA ŠEĆEROM Uze mi palaci.. rec iz usta. Xe xe xe - realno pretvoritju se u palacinkarnicu xD Sam kokain ili si je kokainom ili shta? Sa kokainom - typo xD Tj nekako ima jebeno dobar ukus i zove te da je josh jedesh... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 U sklopu pljeskavice dobijesh topljeni kackavalj i slaninica josh jedna razlika izmedju ns i bg - to se kod nas zove filovana ili redje rolovana. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 nije isto rolovana i filovana. rolovana bi bila obmotana slaninom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts